Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (4.15 secunde)
Dintre cele 1.300 de semnaturi verificate ieri, in prezenta membrilor BEJ, s-a constatat ca aproximativ 800 de semnaturi apartin celor 31 de persoane care s-au ocupat de strangerea de semnaturi. Deputatul a contestat candidatura lui Nicolae Mischie, solicitand si verificarea celorlalte 24.000 de semnaturi depuse de baron.
Domnul presedinte e presedinte 24 de ore din 24. Daca domnia sa afirma ca se afla in timpul liber sau ca simplu cetatean, atunci ar insemna in mod absurd ca in acele minute sau ore nu avem presedinte".
Contestatiile depuse la BEC in ultima zi vor fi transmise la Curtea Constitutionala in termen de 24 de ore de la depunere, Curtea urmand sa dea o solutie in termen de 48 de ore de la depunere.
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Totusi, cei care candideaza si pe listele pentru Parlament au deja aceste declaratii pe site-urile forului legislativ.
Adevarul este ca bucurestenii se arata in continuare ostili partidului de guvernamant iar rozele cele mai optimiste spera sa capete in jur de 20 la suta in capitala, astfel incat, dupa redistribuirea voturilor, sa ajunga la un scor final de 23-24 la suta.
Declaratia lui Günter Verheugen, potrivit careia Romania va incheia negocierile de aderare la 24 noiembrie i-a suparat pe liberal-democratii europeni. ... Alianta liberal-democratilor europeni si-a exprimat dezacordul fata de declaratia comisarului european pentru extindere, Günter Verheugen, conform careia Romania ar putea incheia negocierile de aderare la UE la 24 noiembrie.
Programul Phare este conceput pe o durata de 24 de luni, fiecare componenta in parte urmand sa se desfasoare pe o perioada de minimum patru luni.
Camera Deputatilor a avut ieri ceea ce se anuntase a fi ultima sedinta importanta inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie.
Europarlamentarul olandez Jan Marines Wiersma, vicepresedintele Partidului Socialistilor Europeni (PES), afirmase in cadrul unei conferinte sustinute alaturi de Mircea Geoanala Institutul Social Democrat "Ovidiu Sincai" ca tara noastra va putea incheia negocierile de aderare la UE cel mai probabil la 24 noiembrie.
Acesta a declarat recent ca negocierile cu Romania ar putea fi finalizate la 24 noiembrie, ceea ce a fost perceput ca un sprijin dat PSD in campania electorala.
Mai intii greva de avertisment, pe 24 noiembrie, dupa care - pe 25 si 26 noiembrie - greva generala. Vasile Marica spune ca actiunea lor va paraliza organizarea alegerilor.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Situatia de frauda este demonstrata, potrivit APD, si de compararea prezentei la vot in acest judet, care in 2000 a fost de 47,24%, iar in 2004 a fost de 72,66%.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
“Actuala legislatura poate fi caracterizata ca una a eficacitatii, dar ea s-a remarcat si printr-un surplus de calitate“, a spus Valer Dorneanu.
BEC a trimis Curtii procesul-verbal de constatare a rezultatului alegerilor, impreuna cu dosarele birourilor electorale de circumscriptie in termenul prevazut de lege, respectiv 24 de ore de la inregistrarea la BEC a ultimului dosar venind din tara.
in 24-28 septembrie, ortacii au venit iar la Bucuresti, de data aceasta nemultumiti de salarii. Au asediat inca o data Palatul Victoria, dar si sediul Televiziunii romane.
Deputatii alesi in urma alegerilor din 28 noiembrie au depus ieri juramantul de credinta fata de tara si de popor intr-o prima sedinta solemna.
Pentru cei care au mai fost parlamentari, declaratiile de avere nu s-au modificat prea mult de cand au fost publicate ultima oara, in luna mai.
google-analytics.com