Cautare

61256 de rezultate pentru "13 din 15" (8.34 secunde)
"Basescu isi va cauta o iesire spectaculoasa din mandat, care sa-l victimizeze" (Autor: ... Teodor Baconschi a fost demis din functia de ministru de externe, pentru declaratiile pe care le-a facut la adresa protestatarilor din Piata Universitatii...
ca simplu cetatean, am fost scarbit cand am vazut cum isi bat joc Victor Ponta si Crin Antonescu de VOTURILE mele din 2012! ... Exact din acest motiv, redactez si public aceasta contra-scrisoare.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
În prezent, taranul doljean isi lucreaza pamantul tot ca in urma cu zece ani, cu sapa si cu caruta trasa de animale, seamana in principal samanta din patul si se uita pe cer asteptand sa dea vreo ploaie sa-i ude culturile.
Propunerea legislativa face parte din proiectul de revizuire a Politicii Agricole Comune, lansat saptamana trecuta de comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos.
Desi aceasta metoda intampina rezistenta din partea specialistilor, in 1969 incepe sa functioneze reteaua "ARPANET" intre 4 noduri: University of California din Los Angeles (UCLA), University of California din Santa Ana, University of Utah si Stanford Research Institute (SRI).
Pe blogul Pagini de istorie locala, Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau foarte bine documentat, intitulat:
DIN DRAGOSTE: ... Naratorul isi rememoreaza episodul Maitreyi, referindu-se la jurnalul tinut in vremea aceea si intercaland in relatare extrase copioase din acel jurnal. Stilul jurnalului este cel din Santier :
Datorita acestei uniuni, Lucretia va face parte dintr-una din cele mai vechi familii din Italia. ... Alexandru al VI-lea il santajeaza pe rege, precizand ca va recunoaste drepturile francezilor asupra tronului din Napoli, doar daca regele va convinge familia d'Este sa accepte casatoria.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Baaklini Said a fost deja condamnat in prima instanta la 7 ani de inchisoare inca din decembrie 2013 pentru un prejudiciu total de 260.000.000 de euro, rezultat din mai multe afaceri, cele mai cunoscute fiind cu motoarele de la Resita si Institutul National al Lemnului!
Fisiere OZN ale oficialitatilor din Noua Zeelanda (Autor: ... Dean si echipa sa au folosit Legea privind libertatea informarii pentru a obtine acces la fisiere anterior clasificate si din alte tari.
SCUFUNDAREA CARGOULUI CALARASI - 13 IUNIE 1997 (Autor: Albu Danut) 1997, 13 iunie - cargoul Calarasi (pavilion: ... Catastrofa s-a produs si din cauza unor defectiuni la pompele de ulei, care alimentau motorul cargoului.
Unele decizii ale Curtii, pasi semnificativi in transformarea republicii din semiprezidentiala in prezidentiala Patru judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Valentin Zoltan Puskas, Acsinte Gaspar, Ion Predescu si Tudorel Toader - acuza, intr-o opinie separata, ca deciziile CCR de genul celei din 26 septembrie prin care s-a constatat ca sunt neconstitutionale dispozitiile art.
ßapte din cele opt regiuni ale Romaniei se vor plasa printre ultimele 15 zone din UE din punct de vedere al nivelului produsului intern brut pe locuitor, nord-estul Romaniei fiind considerat cea mai saraca regiune din spatiul comunitar, sustin datele statistice al UE.
1 Mai este data la care, pe langa acest eveniment, asteptat deopotriva de localnici, dar si de operatorii din turism si alimentatie publica, vor trebui inchise, temporar, santierele de care te impiedici, la fiecare pas, in statiunile din sudul litoralului.
Managerii firmelor romanesti din industrie si constructii se asteapta la inrautatirea situatiei economice in ultimele doua luni din acest an si in ianuarie, evolutie care va atrage si concedieri, in timp ce preturile ar urma sa creasca, potrivit anchetei de conjunctura a Statisticii.
In Romania, salariul este taxat de catre stat cu 45,5%, in timp ce angajatul primeste in mana doar 54,5% din adevaratul lui venit salarial. ... GdS va prezinta unde se situeaza Romania in randul tarilor din Europa cand vine vorba despre contributii sociale.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate. ... Cateva femei se zaresc pe bancuta din fata atelierului de creatie de pe strada Petre Carp, numarul 34, din Craiova.
Insula Rodos este una din optiunile cele mai fericite, datorita diversitatii de motive pentru care o vacanta in insorita insula ti le ofera.
google-analytics.com