Cautare

61256 de rezultate pentru "13 din 15" (6.61 secunde)
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Din acest moment, cel putin teoretic, mai sunt maxim 4 ani pana cand ar trebui sa fie dat la gata acest obiectiv. ... Pas important in implementarea celui mai important si de impact proiect de infrastructura rutiera, al ultimilor 30 de ani, din judetul nostru, dar si din Romania postdecembrista:
FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, din evidentele ufologului american Albert S. Rosales, mai multe presupuse intalniri, din anul 1989, cu "umanoizi". Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
Din nou despre "Zona 51" (Autor:
Nu, nu e aia care spune ca parazitii din fecalele pisicii te transforma intr-o baba nebuna, desi si aia e alarmanta. ... Noi iubim teoriile noastre ale conspiratiei si e destul de probabil ca asta sa fie doar una din multe.
Realitatea din Calarasi informeaza:
Occidentul cu al sau acquis comunitar nu accepta decat ce ii convine - sa ne referim la dublul standard in ce priveste deciziile Curtii Constitutionale din Romania in 2012 si respectiv 2017.
- Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Inteligentele arme americane lovesc din nou. In Siria, 18 combatanti din opozitia moderata, aia clocita de americani, au fost ucisi de o racheta aer-sol, care, in marea sa desteptaciune, i-a luat drept opozitie radicala. Din motive de barbi identice.
Marius Diaconescu) - Continuare - Dubla identitate a aromanilor din Romania Romanii nord-dunareni stiau de existenta aromanilor sud-dunareni cel putin din secolul al XVII-lea.
Adevaratul salt al aromanilor in viata politica din Imperiul otoman a fost determinat de revolutia junilor turci. ... Succesul aromanilor a fost efemer din cauza razboaielor balcanice. Nu au apucat sa se bucure de libertatile garantate prin Iradeaua din 1905 si nici de libertatile democratice castigate de Junii turci.
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
"Estimam deocamdata o crestere medie de 15% la alimente, care se va produce treptat, pe grupe de produse, in maxim o luna, o luna si jumatate, din cauza devalorizarii leului si a ratei de schimb si tinand cont de faptul ca aproximativ 50% din materia prima alimentara este din import", a precizat Minea.
In perioada 15 octombrie -14 decembrie 2016, Federatia Asociatiilor Bolnavilor a organizat a 6-a editie a campaniei nationale de informare cu privire la cancerul de san - NU AM FACUT DESTUL.
Caravana electorala a Uniunii Nationale PSD^PUR a ajuns ieri si la Botosani, iar punctul culminant al actiunii s-a consumat in parcarea magazinului Belv din Centrul Vechi, cind pe scena au aparut premierul Nastase si ministrul de externe Mircea Geoana.
Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000. ... PD pare principalul beneficiar al "miscarilor de trupe" din teritoriu.
Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati. ... Determinat de problemele cetatenilor din Constanta, de aroganta actualei administratii, de plictiseala si oboseala de care sunt cuprinsi.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Asociatia Magistratilor din Romania si Consiliul Superior al Magistraturii nu accepta jocul electoral si de imagine al lui Traian Basescu concretizat prin asa-zisul proiect de revizuire a Constitutiei. ... 133 din Constitutie (1) Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei.
google-analytics.com