Cautare

61256 de rezultate pentru "13 din 15" (6.28 secunde)
Marius Diaconescu) - Continuare - Cimitirul aromanilor din Bitolia, ultimul bastion aromanesc In ciuda angajamentelor luate la Conferinta de Pace de la Bucuresti de a permite functionarea scolilor si bisericilor romanesti in teritoriul revenit ei dupa razboaiele balcanice, Serbia nu si-a respectat promisiunile, fructificand greselile diplomatiei romanesti, care nu le-a inclus in tratatul de pace, ci a acceptat doar note diplomatice fara valoare.
Marius Diaconescu) Imprastiati prin Balcani inca din Evul Mediu, aromanii trec astazi printr-o criza identitara fara iesire.
Miercuri, 3 iulie 2013, s-a lansat oficial portalul www.promovareata.ro, un site care se adreseaza femeilor din domeniul sanitar. Aceasta platforma online reprezinta un serviciu care faciliteaza crearea de legaturi si mentinerea acestora, intre persoanele active din sistemul de sanatate.
'In apropierea alegerilor din PSD, Ion Iliescu critica multe din gesturile perdantului Geoana, "excesul de zel" al lui Nastase si declara ca opozitia este "purgatoriul" care ajuta PSD sa scape de "oportunisti" si "fripturisti".
• In 24 ianuarie, o casa de schimb valutar din Constanta a fost jefuita , fiind furata suma de aproximativ 10.000 de euro, dupa ce mai multe persoane mascate au atacat-o cu o sabie artizanala pe casiera unitatii.
Nu femeile, ci scrisul a fost pe primul loc - se grabeste el sa-si dea raspunsul si aproape ca isi iese din sarite ca rad. ... Indragostit aproape tot timpul, putine din iubiri s-au materializat.
Constantin Miu a publicat un splendid eseu pe site-ul monitorcultural.wordpress.com, intitulat SCRIITORUL DIN PROVINCIE, pe care il puteti citi in continuare. ... Membru al USR, Filiala Dobrogea din 2004.
Are 270 mp.si are ca sursa principala FORMA URBIS ROMAE ( SEVERIANA ),o imensa harta in marmura din timpul imparatului Lucius Septimius Severus.De atunci am mai vizitat-o de cateva ori.
Eminescu a fost de fapt un om puternic, de o luciditate exceptionala, bine ancorat in realitatea sociala si mai ales politica a vremurilor zbuciumate in care a trait, un militant activ pentru drepturile romanilor din Ardeal si pentru unitatea nationala, un ziarist de exceptie, un vizionar, un reformator.
• Starea de sanatate a populatiei din Romania, inregistrata in anul 2016 La nivelul anului 2016, 70,5% din populatia de 16 ani si peste considera ca detine o stare de sanatate buna sau foarte buna (76,0 % dintre persoanele de sex masculin, respectiv 65,4% dintre cele de sex feminin), iar 29,5% este de parere ca starea de sanatate este satisfacatoare, rea sau foarte rea.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
In primul rand, vorbim despre scopurile mitingurilor, iar faptul ca aceste manifestatii au fost exceptional organizate din toate punctele de vedere elimina din start caracterul spontan.
Am pus cap la cap datele din toata regiunea si a rezultat urmatorul aspect: ...   Doljul, saltat de Ford Americanii de la Ford promit sa investeasca în fabrica de autoturisme din Craiova 600 de milioane de euro, iar statul român îi mai ajuta cu 143 de milioane de euro.
Am pus cap la cap datele din toata regiunea si a rezultat urmatorul aspect: ...   Doljul, saltat de Ford Americanii de la Ford promit sa investeasca în fabrica de autoturisme din Craiova 600 de milioane de euro, iar statul român îi mai ajuta cu 143 de milioane de euro.
Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla:
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA? ... Unii zic ca din pacate nu se fac bani din arta. Altii afirma ca banii din arta se fac foarte greu. ... SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA?
FARCAS) Asa cum anuntau agentiile de stiri, la mijlocul lunii ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii din SUA (CIA) a publicat online aproximativ 930.000 de fisiere declasificate, continand aproximativ 13 milioane de pagini de documente declasificate.
google-analytics.com