Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (2.98 secunde)
STOP Ziarul Medical anunta ca Institutul de pneumologie Marius Nasta (in conducerea caruia se afla Florin Mihaltan) impreuna cu Asociatia aer pur (condusa tot de Mihaltan) si American Cancer Society (care, probabil, vine cu banii) au infiintat Centrul de informare pentru controlul tutunului.
Nick Pope reia aceste idei si intr-un articol din 16 octombrie 2018, publicat in ziarul Guardian. El remarca faptul ca interesul innoit fata de fenomenul OZN provine acum dintr-o sursa neasteptata:
3(43) iulie-septembrie 2018 Preluam din ziarul Evenimentul zilei, din 24 august 2018 un articol deosebit de argumentat in legatura cu traditiile patriotice ale poporului roman.
Ei bine, dat fiind ca nu suntem ziarul Directiei, ne-am permis sa oferim, in continuare, ce ne-a relatat si altcineva decat purtatorul de cuvant.
Dupa ce "ziarul verde" s-a facut de ras publicand sarme intregi de cearsafuri cu povestea abracadabranta a deghizarii lui Hayssam intr-un merinos, menita sa potenteze la maxim capacitatea de asteptare a publicului, a sosit momentul "depresurizarii", al detensionarii.
Inainte sa intram in detaliile acestei povesti, facem precizarea ca ziarul nostru a anuntat ieri, in exclusivitate, ca viceprimarul va depune vineri declaratia de apartenenta politica la PD.
ßandru a aratat ca in ziarul "Tricolorul" au aparut "tot felul de aberatii si de injuraturi" despre ea si familia sa si i-a fost publicat numarul de telefon mobil de la Parlament.
Ziarul a generat o premiera in istoria presei romanesti, publicand amintirile unui consumator al localului si presupus martor al discutiilor purtate de Basescu, Vasile Blaga, Adriean Videanu si Radu Berceanu.
La data la care ziarul nostru scria despre posibilii candidati ai Aliantei pentru Primaria Constanta, se pare ca Mihai Daraban batuse intai pe la usa PD-ului cu propunerea de a fi candidat.
La randul sau, vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat ca nu crede in informatiile pe care le dau securistii, facand referire, evident la ziarul central care publica astazi asa-zisele dovezi.
Toata nebunia europeana declansata de acuzatiile lansate de ziarul lui Dan Voiculescu la adresa lui Varujan Vosganian au zdruncinat in profunzime PNL.
Intrebat de ziarul nostru ce parere are despre cele aflate de noi, deputatul Laurentiu Mironescu a dat de inteles ca ar fi aflat si el ca in cadrul BPJ s-a discutat de o asemenea maniera, dar a tinut sa asigure ca:
"Intr-adevat, sunt unii care strica imaginea Parlamentului, dar este si foarte usor de manipulat opinia publica, prezentand imagini cu cei doi-trei care fie dorm, fie citesc ziarul in plen.
Fostii consilieri, iau apararea sefului statului Fostul consilier prezidential Theodor Stolojan a catalogat articolul aparut in ziarul "Ziua" ca fiind o diversiune menita sa ascunda adevaratul fond al problemei, precizand ca acest tip de actiuni sunt generate si de liberali, precum si social democrati.
Liderul francez de extrema-dreapta Jean-Marie Le Pen (foto) s-a referit la atentatele din 11 septembrie 2001, din SUA, ca la un "incident" in comparatie cu numarul de victime din Irak sau din cel de-al Doilea Razboi Mondial, in cadrul unui interviu publicat, ieri, de ziarul La Croix si citat de AFP.
Lasand insa deoparte zbuciumul de la "centru", cum apreciati faptul ca la Constanta presedintele Organizatiei Judetene a PRM, Radu Comanici, a fost dat in judecata, sau amenintat ca va fi dat in judecata, ca urmare a articolelor publicate in ziarul partidului?
Iordache ne-a marturisit ca nu mai este director al ARR Constanta de trei luni de zile, ci doar simplu inspector, si asta pentru ca - asa cum arata ziarul nostru cu ceva timp in urma - fostul director (marca PSD) Marian Butnaru a castigat procesul intentat impotriva deciziei de schimbare a sa pe criterii...
Dupa cum ziarul nostru a aratat deja, deputatul PNL de Galati Emil Strunga a anuntat recent ca sefii liberalilor au in plan demiterea a cel putin doi directori pedisti.
"Numele Atitudinea este inregistrat, dar acest ziar nu este Atitudinea care apare la Constanta", a declarat Micula, tinand in mana ziarul despre care a afirmat ca se distribuie la casutele postale.
De fiecare data cind in ziarul nostru sint aratate problemele cu care se confrunta locuitorii orasului, primul cetatean al urbei se scuza aruncind cu acuzatii in reporteri.
google-analytics.com