Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (7.21 secunde)
"La ora mondializarii productiei si schimburilor - scrie ziarul mentionat - notiunea de patriotism economic este obligata sa devina elastica.
Bun, revenind la Mircea Basescu, in ziarul de ieri, "A." a publicat un material de-a dreptul senzational, cu informatii extrase din materialul de data recenta, dar si alea mai vechi, despre Mircea Basescu si produsele de pui brazilieni.
Fiindca atunci - aminteste ziarul "Libération" - "Comisia a precipitat procesul (extinderii - n.r.) si a reusit sa integreze in bloc, la 1 mai 2004, zece tari, dintre care majoritatea nu erau si nu sunt nici acum pregatite".
La acest moment, gratie aparitiei stenogramei sedintei de audiere in ziarul amicului Dinu Patriciu, spovedania lui Saftoiu a ajuns de poveste in toata tara si, fara indoiala, peste fruntariile ei.
Mitropolitul Chisinaului si al Intregii Moldove era prezent, iar ziarul "Flux" ne descrie fara comentarii reactia sa la asimilarea lui Iisus cu "primul comunist": ... Ziarul "Flux", intr-un editorial recent, vrea sa explice:
Sa nu confundati functia trecatoare cu meseria pasionanta, firma, cu ziarul! ... Eu, unul, n-am regretat functia, nici firma, am regretat ziarul si oamenii adevarati care mi-au fost colegi.
Ziarul Cancan informeaza: ... Masina a ramas acolo", a declarat Vladau pentru ziarul Cancan referitor la incidentul de vineri noapte.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Gelu Trandafir este redactor-sef adjunct la ziarul "Cotidianul", a fost publicist comentator la "Romania Libera" si "Evenimentul Zilei". El ar trebui sa-l inlocuiasca pe Rasvan Popescu, al carui mandat de membru CNA din partea Presedintiei a expirat.
Acest anunt vine in conditiile in care surse din piata media sustin ca cea mai mare parte a redactiei cotidianului Libertatea, in frunte cu redactorul-sef Adrian Halpert, isi va da demisia si va merge la ziarul Averea.
Tariceanu a spus ca ceea ce o recomanda pe Oana Marinescu pentru acest post este experienta acesteia in comunicare, dar si in jurnalism, in conditiile in care si-a inceput cariera ca ziarist, lucrand timp de patru ani si jumatate pentru cotidianul “Ziua“ si apoi pentru “Ziarul Financiar“.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: "Un partid serios nu accepta sa-i fie atacat liderul fondator"'.
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: "Un partid serios nu accepta sa-i fie atacat liderul fondator"'.
O chestiune interesanta, domnule Ion Iliescu, vicepresedintele PD-L, Ioan Oltean, spune, pentru ziarul Gandul, ca minoritatea maghiara ar putea primi un anumit numar de mandate in Parlament, asa cum se intampla cu restul minoritatilor.
Cel putin asa reiese din documentele pe care le detine ziarul National. • Astfel, in perioada 3-5 martie Diaconescu si Elena Musat au calatorit la Bruxelles, cazandu-se la Hotelul Conrad 5*.
In termeni de crestere a numarului personalului bugetar, luati nimic altceva decat "Ziarul Financiar" unde o sa vedeti ca numarul de functionari creat in 2005-2008 este de 60.000, analiza intocmita potrivit datelor oficiale, disponibile pentru toata lumea.
Ziarul Financiar publica articolul intitulat "Legea salarizarii unitare isi demonstreaza esecul. Este acceptat tacit faptul ca cei de la varf nu traiesc din salarii", pe care il puteti citi in continuare.
Puteti citi in continuare articolul "Suspendarea presedintelui e mai usoara ca niciodata!" 'Ziarul Gandul a lansat aseara o "bomba de presa" aratand, nici mai mult nici mai putin, ca misiunea de suspendare a presedintelui Basescu ar fi devenit o misiune imposibila, datorita unui amendament la legea de functionare a Curtii Constitutionale care ar fi impus un filtru suplimentar de verificare de catre magistratii constitutionali a hotararilor plenului Camerei Deputatilor, ale plenului Senatului si ale plenului Camerelor Reunite.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
google-analytics.com