Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (2.70 secunde)
ziarul National, unde am lucrat si eu, de asemenea, impulsionata fiind chiar de el. Iubea ziarul, iubea ziarele pe care le facuse ca pe copiii sai.
FARCAS) Asa cum am amintit, de mai multe ori, pe aceasta pagina, in decembrie 2017, Helene Cooper, Ralph Blumenthal si Leslie Kean dezvaluiau, printr-un articol senzational, publicat in ziarul The New York Times, ca, in perioada 2008-2012, la Pentagon, s-au cheltuit in secret 22 milioane de dolari, pentru a afla ce sunt OZN-urile, pe ce se bazeaza insusirile lor exceptionale si cum ar putea fi acestea reproduse in folosul industriei militare.
Promotorii motiunii de cenzura au acuzat Guvernul ca a creat instabilitate politica, a saracit populatia si i-au reprosat manevre obscure pentru favorizarea candidaturii presedintelui Traian Basescu", scrie ziarul. ... Ziarul austriac Krone este mirat ca noua guvernare democrat-liberala este demisa dupa numai zece zile.
CD-ul a reprodus fidel inregistrarea din ziarul Gardianul", a spus Traian Basescu.
Ziarul Financiar informeaza: ... Solicitarea noastra catre Fond a fost sa ramanem in acord inca doi ani pentru ca problemele sa fie realizate", a declarat presedintele Traian Basescu la conferinta "Revenirea Economiei", organizata de Ziarul Financiar.
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
De dragul numelor pe care tocmai le-am scris mai sus, o idee pentru ziarul de miercuri.
Jurnalul National : Cum s-a nascut ziarul Libertatea (Autor : ... Pe internet, ziarul Libertatea din 22 decembrie se vinde cu 45 de euro.
Eram mandri de a scrie la ziarul numarul unu. La ziarul vertical. ... Ca tinerii vin pe lume cu netul si habar n-au de placerea de a rasfoi ziarul sau cartea.
L-am cunoscut si eu pe Gica Voicu in perioada in care a condus ziarul National, era ca un tata pentru noi, jurnalistii mai tineri care scriam la acea publicatie si care devenise pe atunci una dintre cele mai citite din Romania.
Sloganul "mai multa Europa" ar trebui sa fie luat in serios", apreciaza ziarul. ... Este "o amenintare reala pentru ideea europeana", mai scrie ziarul.
Si de la asta pornind ajung niste politicieni de apa mica, din astia de la Botosani sau de aiurea, sa isi bata joc de munca mea, a colegilor mei si de zecile de mii de oameni care citesc ziarul asta.
O cifra rotunda, un moment de aduceri aminte pentru toti cei care au contribuit, intr-un fel sau altul, de-a lungul timpului, pentru ca ziarul sa fie ceea ce si-a propus, adica “un cotidian de informatie si atitudine“, care sa prezinte cu maxima corectitudine evenimentele la care urma sa fim martori.
Lista cu personalitati proeminente - a zis ziarul cu pricina - care au colaborat cu Secu, si-au turnat vecinii, colegii de facultate... ... Intr-adevar, figura proeminenta a politicii noastre, numai ca domnii de la ziarul cumsecade au incurcat rau borcanele.
Interesant este ca in toamna anului 2002, dupa inceperea dezvaluirilor din ziarul Gazeta de Nord-Vest, din Satu Mare, care l-au surprins intr-o vizita in Canada, ex-primarul Anderco a ramas la intoarcere, fata de restul delegatiei, in Ungaria, unde a stat vreo trei zile pina ce a reusit sa sune la Oradea si sa primeasca unda verde pentru intrarea in tara.
Afirmand ca atat Alianta Dreptate si Adevar din Romania, cat si Opozitia ucraineana au ales drept emblema culoarea porto-calie, ziarul britanic face o paralela intre cele doua tari, precizand insa ca aceasta “nu trebuie impinsa prea departe“.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
In primul rand, domnule Claudiu Tusac, vreau sa lamurim problema dezbaterii initiate de ziarul nostru si la care nu ati dorit sa participati decat cu dl. ... Doresc sa vin la confruntare la ziarul dvs, dar cu principalul contracandidat.
Invitatul zilei a fost presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a raspuns in direct de la Cotroceni intrebarilor lui Cristian Leonte si ale jurnalistilor Cristian Hostiuc ("Ziarul Financiar") si Claudiu Pandaru ("Gandul").
In topul publicatiilor, "Romania Libera" se situeaza pe pozitia a treia dupa "Gazeta Sporturilor" si "Ziarul Financiar" care au acumulat peste 8,6 milioane de euro si respectiv 7,3 milioane de euro.
google-analytics.com