Cautare

907 de rezultate pentru "viorel" (2.78 secunde)
Fosta balerina este obligata sa-i plateasca sotiei milionarului Viorel Catarama suma de 15.000 de euro ce reprezinta despagubiri. ... Viorel Catarama a vorbit la mijlocul lunii noiembrie a anunlui trecut despre teroarea prin care a trecut sotia lui si despre pierderile suferite din cauza scandalului cu Vica Blochina.
Printre cei prezenti, s-au aflat si Viorel Ivanciu - viceprimarul orasului, Daniel Dragulin - primarul orasului, Dragos Coman - viceprimarul orasului, senatorul PNL Raducu Filipescu, Vasile Iliuta - presedintele Consiliului Judetean, Vali Barbu - vicepresedintele Consiliului Judetean, Adrian Stoica - presedintele TNL Organizatia Municipala, Antonio Tilica - Organizatia Elevilor Liberali.
Oana si Viorel Lis au oferit un interviu exclusiv. ... M-a salvat de multe ori", a spus Viorel in primul interviu dupa ce a ajuns la Urgente.
Potrivit Cameliei Raicu, purtatorul de cuvant de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bals, Viorel Dinu a pretins ca este seful de post de la Politia Voineasa. ... Viorel Dinu a fost eliberat ieri de oamenii legii si este cercetat in stare de libertate.
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet. ... "Grupul era monitorizat din luna aprilie, cand au fost interceptate o parte dintre livrari", a precizat Viorel Porumb.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Printre acestia se afla Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, C.V.
Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc sustine ca PSD ar putea accepta cota unica de impozitare de 16%, principalul punct al programului de guvernare cu care alianta DA castiga alegerile in 2004 si una dintre conditiile invocate de PNL pentru formarea unor noi aliante.
Viorel Arcas (PSD) si-a suspendat, la inceputul acestui an, contractul de munca de la SC Automecanica SA Medias, unde detinea functia de director general adjunct. Viorel Arion (Alianta D.A.) s-a autosuspendat din functia de presedinte onorific al Camerei de Comert si Industrie a judetului Hunedoara.
Aici, PSD a pierdut majoritatea in Consiliul Judetean, dupa ce un consilier PUR, Gheorghe Pop, si un altul de la PSD, Viorel Marginean, au semnat, alaturi de consilierii PNL si PD, o lista pentru convocarea unei sedinte a Consiliului Judetean in care vor fi discutate proiecte ale Aliantei.
In conducerea consiliului se vor regasi atat fostul parlamentar PSD, cat si presedintele Centrului Cultural al Rromilor, Florin Cioaba, si liderul Uniunii Democratice a Rromilor - Filiala Alba, Viorel Bumbu.
Liderul social-democrat Viorel Hrebenciuc, recunoscut ca un negociator perfect, sustine ca destramarea Guvernului reprezinta o varianta nerealista. ... Dupa intalnirea de ieri de la Palatul Victoria dintre Mircea Geoana si Emil Boc, negociatorul Viorel Hrebenciuc a declarat ca nu exista "nicio sansa pentru ruperea Coalitiei".
31 de senatori si deputati, membri ai PNL si ai PD din opt judete, s-au constituit intr-un grup de lobby pentru sustinerea proiectului de realizare a Autostrazii Bucuresti-Nadlac de pe Coridorul 4 Paneuropean, a anuntat ieri la Deva senatorul liberal Viorel Arion.
Fostul sef al Politiei, generalul Ion Pitulescu, a amintit, intr-un cotidian central, de implicarea vicepresedintelui PSD Viorel Hrebenciuc in anumite afaceri dubioase facute exclusiv de arabi. ... El a precizat, de altfel, ca Viorel Hrebenciuc si Dan Ioan Popescu nu au participat la sedinta.
Astfel, Viorel Hrebenciuc a fost ales din nou presedinte al Organizatiei judetene PSD Bacau, dupa ce in iunie anul trecut, asumandu-si rezultatele slabe inregistrate in alegerile locale, demisionase. ... La randul sau, deputatul Viorel Pupeza a fost ales, din nou, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bistrita-Nasaud.
Din comitetul interimar mai fac parte si 21 de membri ai PD Satu Mare, nelipsind fostul presedinte Mihai Rusu, ex vicepresedintii Felician Pop, Beniamin Kira, Mihai Lohan si Ioan Ardelean, dar si fostii lideri ai "agrarienilor”, Viorel Pintea si Constantin Raduc.
Cristian Constantin Poteras (PDL), Rares Manescu Serban (USL), Cristinel Eftimie (PP-DD), Constantin Tomescu (UNPR), Stefan Badara (Partidul Poporului), Gheorghe Vasile Cornel Ilie (Partidul Popular si al Protectiei Sociale), Sergiu Fendrihan (Partidul Forta Civica), Adrian Popescu (PRM), Nicolae Petre (PNG-CD), Bogdan Nicolae Constantin Bratu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Gheorghe Balcan (Partidul Socialist Roman), Alexandru Onofrei (Partidul "Totul pentru Tara"), Natalia Solomon (Partidul Alianta Socialista), Bencze Josef (UDMR), Viorel Danut Constantin (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Romeo Tarhon (Partidul National Democrat Crestin), Mihai Emil Popescu (Partidul Ecologist Roman), Sorina Hanea (Partidul Verde) si independentul Viorel Stefan Florescu.
Liberali acuzati de falimentarea Directiei de Drumuri Dupa ce fiul sau a reusit sa-si pastreze functia de director al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, Constantin Contac, presedintele Consiliului Judetean si al organizatiei judetene a PSD, i-a criticat, ieri, pe Gheorghe Ciubotaru si Viorel Ciobanu, autorii propunerii de demitere a acestuia.
Presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a declarat in cadrul conferintei de presa care s-a desfasurat vineri, 2 septembrie, ca in problemele partidului se amesteca persoane din afara lui, reprezentand cercuri de interese economice. ... In plan personal, Viorel Stanca, impreuna cu prof.
Zvonul cum ca as desfasura actiuni ca sa ajung presedinte al Consiliului Judetean Salaj, sacrificandu-mi colegii de partid, este un atac murdar la adresa mea, si ma bucur ca lansatorii acestui zvon sunt contrazisi si descurajati, daca nu si injurati, in cele mai multe medii", a afirmat Viorel Stanca, presedintele PD Salaj, saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa.
google-analytics.com