Cautare

907 de rezultate pentru "viorel" (4.19 secunde)
Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Haralambie Voichitoiu. ... Viorel Chiriac. Senatorul PSD Gabriela Firea a fost reconfirmata, in unanimitate, in functia de purtator de cuvant al Grupului PSD-UNPR.
Numarul de posturi de vicepresedinti la nivel central ar urma sa fie redus, dar organizatia judeteana brasoveana spera ca va obtine cel putin o functie de vicepresedinte sau chiar de presedinte executiv, propunerea pentru una dintre cele doua functii fiind Constantin Nita, dupa cum a precizat presedintele executiv al PSD Brasov, senatorul Viorel Chiriac - De asemenea, luam in calcul doua comisii, respectiv cea de Arbitraj si Integritate Morala, dar si cea de Control Financiar.
Ca si anul trecut, primii bogati ai tarii raman Iosif Constantin Dragan, Ion Tiriac si gemenii Ioan si Viorel Micula.
Fratii Viorel si Ioan Micula, patronii Grupului de firme European Drinks, au primit ieri, in cadrul unei ceremonii gazduite de Palatul Cotroceni, Trofeul de excelenta in creativitate.
in prezent, PAS Stisom este principalul actionar la Stisom, cu 39,8% din actiuni, alti actionari importanti fiind fostul director general Viorel Nicoara cu 25% si Grupul Eleven Trade, cu 15,75% din actiuni.
Directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentului (DVSA) Galati, Viorel Gheorghita, ne-a declarat ca in zona noastra se vor inchide mult mai putine unitati de industrie alimentara decit in alte judete din tara, cum ar fi Braila sau Vrancea.
Viorel Micula si Ioan Micula ocupa locul patru in Top 300 cu o avere estimata la circa 700-750 de milioane de dolari.
"Trebuie sa ia in considerare si dezvoltarea retelei de sucursale si agentii care se reflecta in calitatea serviciului in primul rand prin diminuarea timpului clientului", a declarat pentru GdS Viorel Ispas, responsabil Serviciul Relatii cu Media, Directia Comunicare din cadrul BRD Groupe Societe Generale.
Ioan si Viorel Micula, patronii societatii European Drinks, au cumparat pe litoralul romanesc 12 hoteluri, toate calificate cu cate doua stele.
Liderul sindicatului de la Menarom, Viorel Ariton, ne-a declarat ca de la 1 ianuarie si pina la 1 mai cresterea salariala medie inregistrata a fost de 26%, iar la 1 octombrie se va mai aplica o majorare salariala de 15%, acest lucru fiind prevazut in noul CCM.
Viorel Cimpoeru din Filiasi si sotia lui au simtit pe pielea lor cum e sa fii proprietarul unei hârtii fara valoare.
Viorel Cimpoeru din Filiasi si sotia lui au simtit pe pielea lor cum e sa fii proprietarul unei hârtii fara valoare.
Viorel Cimpoeru din Filiasi si sotia lui au simtit pe pielea lor cum e sa fii proprietarul unei hârtii fara valoare.
Unul dintre cei care au revenit ieri la locul de munca este liderul sindicatului, Viorel Ariton.
Potrivit liderului sindicatului din cadrul Comisariatului Regional al Garzii de Mediu Galati, Viorel Beltic, hotararea de guvern a fost elaborata si adoptata fara consultarea Sindicatului National al Garzii de Mediu.
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
Romania risca o criza in W Deputatul social-democrat Viorel Stefan, seful Departamentului de politici macroeconomice al PSD, a criticat, ieri, programul de convergenta trimis de Guvernul Boc Comisiei Europene, sustinand ca acesta nu contine nicio masura de redresare, incat Romania risca o noua criza "severa".
Primele declaratii ale lui Viorel Catarama Zi mare pentru sotii Catarama. ... In culmea fericirii este si omul de afaceri Viorel Catarama (59 de ani), care a acordat un scurt interviu dupa ce a devenit tata. ... Viorel Catarama mai are 3 copii, din relatiile anterioare:
senatorul Raducu Filipescu, presedintele Consiliului Judetean, Vasile Iliuta, primarul Daniel Dragulin, viceprimarii Viorel Ivanciu si Dragos Coman, jurnalisti, precum si alte personalitati din lumea artistica.
Reluam din Evenimentul zilei fragmente din prima marturisire facuta de Viorel Hrebenciuc in fata magistratilor care au emis mandatul de arestare in dosarul cererii de restituire a padurii printului Gheorghe Sturdza-Paltin.
google-analytics.com