Cautare

909 de rezultate pentru "viorel arcas" (2.83 secunde)
Propunerea senatorului PSD Viorel Arcas poate parea inedita pentru lumea noastra politica, ce nu rateaza niciun eveniment - de la cele religioase, pana la cele patriotice - pentru a-si face propaganda.
La jumatatea campaniei electorale, candidatul Uniunii Social Liberale Medias in Colegiul 2 pentru Senatul Romaniei, Viorel Arcas, spune ca a avut numeroase intalniri inlocalitatile din colegiu, iar una dintre promisiunile pentru urmatorii 4 ani se refera la infiintarea unor cabinete parlamentare in orasele din colegiu.
Printre cei incriminati se afla si senatorul Viorel Arcas, al carui prenume este scris gresit Ion. ... Puteti citi in continuare dreptul la replica transmis publicatiei sibiene de senatorul Viorel Arcas. ... Cu stima, Viorel Arcas Senator colegiul 2, circumscriptia nr.34 - Sibiu
Viorel Arcas: Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
Liderul PSD, Victor Ponta se va rafui cu fostii sustinatori ai lui Mircea Geoana, precum Viorel Hrebenciuc si Ion Toma. ... Lider de ani buni al grupul deputatilor PSD, ostracizat insa dupa Congres si trecut pe linie moarta, Viorel Hrebenciuc s-a vazut recent nevoit sa cada la pace cu Ponta:
Liderul si viceliderii Grupului PSD+PC din Senat, Ion Toma, respectiv Viorel Arcas si Cosmin Nicula, au sustinut o conferinta de presa prin care au anuntat depunerea la Senat a unei motiuni simple, pe tema Legii pensiilor, intitulata:
Senatorul Viorel Arcas (foto) i-a adresat Prim-Ministrului Romaniei, Emil Boc, o intrebare. Subiectul intrebarii: Cata paine pe masa pune... stadionul Cluj Arena?
Un avantaj (prin ralierea lui Stoica la PSD, n.red.) poate fi daca vorbim despre votul pe legile organice", spune viceliderul grupului PSD, Viorel Arcas, contactat de gandul.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
cei trei vicelideri - Ion Arcas, Vasile-Cosmin Nicula si Dan Coman Sova, secretarul Sorin-Constantin Lazar si purtatorul de cuvant Florin Constantinescu. ... Viceliderul Viorel Arcas a spus ca se vor face inlocuiri in comisiile permanente.
Senatorul de Sibiu Viorel Arcas l-a interpelat pe Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomiteanu. Subiectul interpelarii: Cum a fost amanetat viitorul Romaniei.
Senatorul Viorel Arcas l-a interpelat in Senat pe Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe. Subiectul interpelarii: "Pledoarie pentru o Scoala de Politie exemplara...cat de greu este sa schimbam ceea ce trebuie schimbat?
Senatorul PSD de Sibiu, Viorel Arcas (foto) a adresat o interpelare Primului-ministru, Emil Boc, cu urmatorul subiect: "Cum isi bate joc Guvernul de agentii economici".
Intr-un final, dupa ce, in ultima perioada, Viorel Stanca a lansat o multitudine de "torpile" in directia lui Radu Capilnasiu, acesta a reactionat, organizand ieri o conferinta de presa.
Viorel Catarama si-a constituit ieri un grup care va actiona pentru convocarea unui congres extraordinar al PNL, care sa-l schimbe pe Calin Popescu-Tariceanu din fruntea partidului, daca acesta nu va consimti sa-si dea singur demisia.
Viorel Hrebenciuc nu mai candideaza pentru functia de lider al deputatilor PSD Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a reiterat, joi, intr-o declaratie facuta pentru presa, intentia sa de nu mai candida pentru functia de lider al Grupului social-democratilor din Camera Deputatilor, subliniind ca se va concentra pe relatiile europene care pot ajuta Romania.
Viorel Bangala a participat recent la targul traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... La standul sau, iubitorii de arta au admirat si achizitionat obiecte sculptate in lemn de Viorel Bangala:
Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Haralambie Voichitoiu. ... Viorel Chiriac. Senatorul PSD Gabriela Firea a fost reconfirmata, in unanimitate, in functia de purtator de cuvant al Grupului PSD-UNPR.
Cu 206 voturi pentru, si cu 26 impotriva, sambata, Viorel Stanca a fost reinstalat in functia de presedinte al PD Salaj.
Viorel Catarama, membru al PNL, a cerut ieri convocarea unui congres extraordinar al partidului in care sa se hotarasca suspendarea conducerii actuale a formatiunii si desemnarea unui prim-ministru din partea PD.
google-analytics.com