Cautare

2284 de rezultate pentru "vasile" (3.46 secunde)
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
corectnews.com informeaza Vasile Blaga, omul care tace si face (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Caderea in dizgratie a lui Vasile Blaga este la fel de spectaculoasa dar nu la fel de discreta ca ascensiunea sa. ... Traian Basescu a dat cu Vasile Blaga de pamant de teama.
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii:
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Cazul Vasile Rudan (Autor: ... Un protagonist al acestor experimente este Vasile Rudan. ... El a colaborat timp de mai multi ani cu generalul de divizie Vasile Dragomir, fost sef al Directiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N.
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Cu 69 de voturi "pentru", Vasile Blaga , candidatul coalitiei de guvernare, a castigat sefia Senatului. ... Vasile Blaga s-a nascut in data de 26 iulie 1956 in localitatea Petrileni, Bihor.
Grupul PDL contesta din nou la CCR hotararea de revocare a lui Vasile Blaga de la sefia Senatului Grupul senatorilor PDL a depus vinerea trecuta, la Curtea Constitutionala, o noua sesizare cu privire la Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului.
Explicatiile sociologului Vasile Dancu Presedintele IRES, Vasile Dancu, spune ca romanii sunt interesati de soarta Greciei pentru ca se gandesc la Romania si la ce s-ar fi putut intampla aici.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Craiova, ca il va sustine la presedintia partidului pe Vasile Blaga, care, in opinia sa, ar reprezenta "cea mai buna varianta", intrucat "la 48 de ore dupa alegeri" partidul ar creste cu 7 procente.
Emil Boc a fost reconfirmat in functia de presedinte PDL cu 62% in timp ce adversarul sau, Vasile Blaga, a luat 34% din voturile celor peste 1300 de delegati care au votat sambata la Conventia Nationala a partidului.
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. Voiculescu prezinta pe blog documente prin care arata ca Vasile Caciula a fost ofiter de securitate in timpul regimului Ceausescu.
Vasile Dancu si "stanga" Vasile Dancu reapare la rampa printr-un amplu text pe blogul propriu, cu un titlu provocator : ... Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
google-analytics.com