Cautare

2284 de rezultate pentru "vasile medesan" (2.97 secunde)
Presedintele Daewoo Heavy Industries Mangalia, Vasile Iorga, este oficial membru al Partidului Democrat Liberal, solicitarea acestuia fiind acceptata, a precizat deputatul democrat-liberal Zanfir Iorgus (foto), presedinte al organizatiei municipale mangaliote. Fost membru PNL, Vasile Iorga mai are de asteptat doar sa ii fie inmanat carnetul de membru PD-L.
Presa a relatat recent ca Vasile Dancu ar urma sa se transfere la Administratia Prezindetiala, pe postul de consilier pe probleme de politica interna, al lui Cristian Preda, dupa alegerile europarlamentare. Vasile Dancu dezminte stirea pe blogul sau:
Este vorba despre Adrian Nicolae Alistar, administrator de fapt al SC SAND CONSTRUCT SRL si asociat la SC CITY CONSTRUCT SRL, ambele din Bacau, Vasile Sorin Bardasu, asociat la SC SAND CONSTRUCT SRL, si Liviu Agaleanu, asociat si administrator la SC SAND CONSTRUCT SRL si SC CITY CONSTRUCT SRL, acuzati pentru evaziune fiscala si uz de fals, respectiv Marin Buscu si Vasile Viorel Cinca, reprezentanti fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, in sarcina carora s-au retinut mai multe infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si complicitate la evaziune fiscala.
"Timp de doi ani, noul vicepresedinte ales al patronatului va fi Vasile Moldovan (foto), directorul RAJDP Constanta", a spus Liviu Bota, presedintele patronatului. La randul sau, directorul RAJDP, Vasile Moldovan, a subliniat ca, in ultimii ani, situatia drumurilor din judetul Constanta s-a imbunatatit.
Ministrul dezvoltarii regionale si locuintei, Vasile Blaga, a declarat ieri ca reprezentantii alesilor locali sunt chemati vineri la Bucuresti, pentru a stabili o schema de functionare a administratiilor locale, deoarece unele primarii au un numar exagerat de angajati.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat ca, in cazul in care PSD nu va fi de acord cu restructurarea aparatului de stat si asumarea raspunderii Guvernului pe legile privind reforma, Guvernul va cadea la inceputul lunii septembrie, spunand si ca este necesara o remaniere a Cabinetului.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca recenta vizita a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga (PD-L), in judetul Sfantu Gheorghe a fost realizata in ideea unor viitoare relatii PD-L - UDMR.
In scrisoarea sa, Octav Cozmanca ii invinovateste pe Vasile Dancu si Ioan Rus de situatia actuala a PSD, obligat sa imparta guvernarea cu PD-L:
"Cred ca trebuie redus numarul parlamentarilor, dar nu cred ca este un avantaj unicameralismul si nici nu cred ca este o urgenta", a spus Vasile Dancu despre referendumul propus de presedinte.
Doar o treime din dosarele operative ale DGIPI se afla in arhiva institutiei, restul documentelor regasindu-se in fisetele ofiterilor, a declarat ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga, care a adaugat ca a sesizat Parchetul General cu privire la situatia a opt ofiteri.
Unul dintre "sondajele corecte" la care se referea Traian Basescu ii apartinea social-democratului Vasile Dancu. ... Dupa alianta cu Crin, Geoana era practic imbatabil In calitate de presedinte-coordonator ale institutelor CSOP-IRES, Vasile Dancu a lucrat la foc continuu intre cele doua tururi de scrutin.
Vasile Dancu considera ca Adrian Nastase are dreptate cand spune ca PSD este mai prost organizat decat PD-L si ca nu va iesi repede din opozitie, considerand ca partidul are nevoie de o dezbatere interna serioasa si de o reformare pentru a iesi din "fundatura" si "groapa istoriei" in care se afla.
Aceasta este parerea ministrului de Interne, Vasile Blaga, citat de Evenimentul zilei. ... unul in jurul lui Vasile Blaga- Adriean Videanu-Emil Boc, altul in jurul Elenei Udrea, alaturi de care s-au grupat "cotrocenistii".
Guvernul are o incredere de 9%, cea mai mica din ultimii 20 de ani, zice seful IRES, sociologul Vasile Dancu.
Agerpres informeaza ca analistul politic Bogdan Teodorescu (foto)a declarat ca demisia lui Vasile Blaga din functia de ministru al Internelor nu a avut nimic de-a face cu onoarea, ci cu o lupta politica in interiorul PDL.
Agerpres informeaza ca Prim-ministrul Emil Boc a declarat, miercuri, ca decizia legata de renuntarea la escorta Politiei Rutiere, pentru deplasarea in coloana oficiala, nu a fost luata pentru a-l determina pe Vasile Blaga sa demisioneze din functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
Presedintele Traian Basescu l-a atacat dur, duminica, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunand ca PDL "nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte".
N-am pierdut nimic, pentru ca nu aveam de fapt functia de la Senat/ PSD va contesta la CCR alegerea lui Vasile Blaga Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, dupa alegerea candidatului PDL Vasile Blaga la sefia Senatului, ca Opozitia "n-a pierdut nimic, pentru ca nu detinea de fapt functia de la Senat", anuntand totodata ca PSD va contesta la Curtea Constitutionala votul de luni din Senat.
Nu mai vorbim de criza politica din ultimele zile ale anului anterior, soldate cu debarcarea neconstitutionala a guvernului Vasile.
google-analytics.com