Cautare

2527 de rezultate pentru "vasile blaga" (2.84 secunde)
Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, astazi, cu privire la sesizarea pe care presedintele Traian Basescu a depus-o la Curtea Constitutionala in legatura cu reprezentarea Romaniei la Bruxelles, ca Parlamentul a luat o hotarare care nu are "efecte juridice", ci doar "politice".
"Vasile Blaga trage cu mitraliera in ARD" In al doilea rand, gruprile din ARD se afla intr-un conflict continuu. ... Inregistram o multitudine de ciocniri intre aceste grupari și observam și o incercare de erodare a lui Vasile Blaga.
Vasile Blaga:
Tariceanu si Ghise refuza invitatia lansata de Blaga si PNL de a forma o noua majoritate in Parlament Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca programul de guvernare al PNL a fost aprobat de comisia de unificare.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Explicatiile sociologului Vasile Dancu Presedintele IRES, Vasile Dancu, spune ca romanii sunt interesati de soarta Greciei pentru ca se gandesc la Romania si la ce s-ar fi putut intampla aici.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a afirmat ca el va fi propus de premierul Emil Boc pentru ministerul de Interne, in cazul in care PSD nu desemneaza pe cineva in locul lui Dan Nica.
Simtind ca in partid adie vantul schimbarii, tizul lui Basescu a parasit rapid barca viitorilor perdanti pentru cea a gruparii Blaga, prefigurata deja castigatoare a congresului PDL. ... Vasile Blaga e punctul de intersectie recunoscut si cuprinzator al tuturor structurilor si valorilor din partid.
echipa Boc si echipa Blaga, cea de-a doua include vechea garda a partidului, trecuta oarecum in plan secund (Berceanu, Videanu, Frunzaverde). ... Disputa Boc-Blaga se acutizeaza in PDL, tabara "buldogului" il acuza pe Boc ca face presiuni asupra organizatiilor sustinatoare ale lui Blaga, determinandu-le sa intoarca armele.
Blaga latra, caravana USL trece de sfarsitul lumii (Vifor Rotar) Poate v-ati amuzat copios pe seama panicatilor de sfarsitul lumii. ... Din lotul astora a facut parte si buldogul Vasile Blaga, citind in Parlament un discurs apocaliptic pe tema instalarii Cabinetului Ponta 2.
Asa cum anticipam, Vasile Blaga a castigat alegerile de ieri. ... Daca pedelistii lui Blaga nu reusesc, intr-un interval de timp nu foarte lung, sa se agate cumva de guvernare, prabusirea partidului e inevitabila.
Astfel, in conformitate cu declaratiile pe care ministrul Blaga le-a facut in cursul zilei de sambata, la Alba Iulia, cu privire la chestorii "obositi”, se pare ca a venit randul chestorului Jipa sa se pensioneze.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Satu Mare, ca democrat-liberalii au uneori impresia ca, la nivel de coalitie, discuta cu doua PSD-uri. ... Dupa ce discutam si gasim solutii, iese Geoana si declara altceva, de parca ar fi in afara guvernarii", a afirmat Vasile Blaga.
Vasile Blaga a venit aici pentru a vedea modul in care este implementat in cadrul structructurilor pe care le conduce programul aderarii la Uniunea Europeana.
Ministrul Administratiei si Internelor si vicepresedintele PD, Vasile Blaga, a declarat miercuri seara ca partidul sau era astazi in opozitie, daca Traian Basescu nu castiga alegerile prezidentiale si ca si ceilalti membri ai coalitiei de guvernamant trebuie sa inteleaga acest lucru.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, secretar general al PD, a afirmat miercuri seara ca inlocuirea din functie a premierului Tariceanu nu ar fi o dovada de instabilitate politica. ... ßi atunci este trimis la odihna", a spus Vasile Blaga la o emisiune televizata.
Astfel, Dan Voiculescu i-a cerut presedintelui Traian Basescu sa precizeze public daca ii mai sustine sau nu pe ministrii Monica Macovei si Vasile Blaga, "responsabili de penitenciare si de frontiere".
este referinta pentru stabilirea potentialelor liste comune cu PNL la alegerile pentru PE, iar secretarul general al PD, Vasile Blaga, a sustinut ca exista "o anumita dorinta" a democratilor de a candida pe liste proprii.
Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca premierul Calin Popescu-Tariceanu si-a informat colegii, in sedinta Biroului Politic Central, ca a avut o discutie "transanta" cu Vasile Blaga si Monica Macovei, solicitandu-le sa respecte "principiul solidaritatii guvernamentale".
Variantele sunt guvern PD sau guvern PD-PLD, cu premier Vasile Blaga sau Theodor Stolojan. Potrivit surselor democrate si liberal-democrate, in cazul unui Guvern format din ambele partide, PD l-ar propune pentru functia de premier pe Vasile Blaga.
google-analytics.com