Cautare

2527 de rezultate pentru "vasile blaga" (3.23 secunde)
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
PDL cere demisia premierului Victor Ponta, care a renuntat la recuperarea prejudiciului de 1,5 milioane de euro din dosarul "Trofeul calitatii", in care este judecat Adrian Nastase, a declarat ieri presedintele Senatului, democrat-liberalul Vasile Blaga, care a acuzat USL ca incearca sa-si subordoneze justitia, Curtea Constitutionala si presedintia.
Asta in conditiile in care, spun ei, Vasile Blaga, care era vazut ca succesorul lui Boc, ar fi dat de inteles in sedinta Colegiului Director ca nu este dispus sa-si anunte o candidatura. "Vasile Blaga a spus textual:
Atunci era greu de empatizat cu "lingaii" si "mogulii", dar nici cu Roberta Anastase si Vasile Blaga nu mi-e rusine. ... Sunt toate sansele ca tot acest scandal sa fie primit cu simpatie de public care nu are cum sa simpatizeze cu Roberta Anastase sau chiar cu Vasile Blaga.
Basescu poate incerca ruperea PDL si alacatuirea unei noi formatiuni Candidatura Elenei Udrea la sefia PDL poate fi o etapa dintr-un scenariu clocit in laboratoarele Cotrocenilor, scenariu care presupune ruperea PDL si alcatuirea unei noi formatiuni politice, afirma presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el explicand ca, dintre toti pedelistii de pe planeta, Vasile Blaga este singurul care ii este egal lui Traian Basescu.
Cazul Vasile Rudan (Autor: ... Un protagonist al acestor experimente este Vasile Rudan. ... El a colaborat timp de mai multi ani cu generalul de divizie Vasile Dragomir, fost sef al Directiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N.
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a mentionat ca dupa datele sale au venit in jur de 102 primari in formatiunea democrata, dintre care 100 fusesera membri ai acestui partid inaintea guvernarii PSD, in timp ce la PNL au venit aproximativ 79 de alesi locali.
Blaga: "Din mai erau informatii ca Hayssam ar putea parasi tara" Ministrul de Interne Vasile Blaga a anuntat ca Directia Generala de Informatii si Protectie Interna a Ministerului anuntase inca din 5 mai ca Omar Hayssam intentiona sa paraseasca tara.
Cea privind descentralizarea, a fost si cea care a generat ieri si cele mai aprinse discutii si se constituie intr-o serie de reprosuri la adresa democratilor si mai ales a ministrului Vasile Blaga.
Never!" Ministrul administratiei si internelor, Vasile Blaga, membru in delegatia PD la consultarile de ieri cu seful statului, a sugerat ca nu va demisiona din functia pe care o detine in executiv si ca nu a luat in serios termenul-limita pe care i l-a dat premierul pentru a pleca din guvern.
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat la un post de televiziune central ca Partidul Democrat nu va mai face aliante preelectorale cu nicio formatiune, pentru ca vremea unor asemenea aliante este depasita. Intrebat daca PD va reface Alianta D.A., alaturi de PLD, Vasile Blaga a raspuns:
Dupa cum a lasat sa se inteleaga inca de luni Emil Boc, marti la pranz, in Parcul Titan, PD-L l-a anuntat oficial pe secretarul sau general, Vasie Blaga, drept candidat la Primaria Municipului Bucuresti.
Candidatul PSD la Primaria Sectorului 3, Doru Giugula, l-a acuzat, miercuri, pe candidatul PDL la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, ca, in calitate de ministru de Interne, "l-a facut scapat" pe sirianul Omar Hayssam si ca a plagiat "Harta solutiilor" pentru Bucuresti.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat joi ca, prin protocolul PDL- PSD, s-a convenit ca secretarii de stat de la Ministerul Justitiei (MJ) sa fie apolitici, raspunzand astfel unei declaratii a lui Mircea Geoana, prin care cerea premierului sa numeasca “neintarziat” persoana propusa de PSD.
PD-L are in vedere posibila intrare in cursa prezidentiala a premierului Emil Boc, daca Traian Basescu renunta sa mai candideze, a declarat, astazi, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga "Domnul Boc este o varianta clara daca domnul presedinte nu va candida.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, afirma ca primariile trebuie sa fie principalele beneficiare ale descentralizarii, nu consiliile judetene.
Poate nu e intamplator faptul ca voturile gresite de ieri, cea mai mare defectiune a PDL din actualul mandat, care ii dau acum dureri de cap lui Boc, au fost date intr-o sedinta in care la prezidiu s-a aflat Ioan Oltean, un fidel al lui Vasile Blaga, cel recent exclus din guvern.
Mai mult, Basescu a fost exclus de la negocierile pentru sefia partidului, purtate exclusiv de gruparea Blaga-Videanu cu sefii organizatiilor judetene.Nemultumirea lui Basescu este legata in principal de modul in care negocierile pentru alegerile interne din mai contureaza infrangerea gruparilor pastorite de el.
Vasile Blaga, secretar general al PDL, a declarat, luni seara, la TVR, intrebat daca la intalnirile partidului s-a luat in discutie inlocuirea lui Emil Boc, ca "PDL n-a avut pana acum o asemenea abordare".
Blaga spune ca nu s-a intalnit cu Antonescu, nici cu lideri PDL pentru a planui un nou Guvern Senatorul PDL Vasile Blaga a negat marti ca s-ar fi intalnit cu liderul PNL Crin Antonescu si nici cu colegii sai precum Sorin Frunzaverde si Cezar Preda pentru a planui inlaturarea lui Emil Boc si instaurarea unui guvern de uniune nationala.
google-analytics.com