Cautare

2527 de rezultate pentru "vasile blaga" (5.49 secunde)
Surse democrat-liberale au declarat luni pentru mediafax ca seful statului si liderii PDL i-au cerut duminica seara lui Blaga sa nu ia decizia "emotionala si pripita" a demisiei din functia de presedinte al filialei Bucuresti.
Asta ar trebui sa se intample daca ar fi sa ne luam dupa angajamentele unor ministri de baza ai Cabinetului, Vasile Blaga si Elena Udrea. ... Intr-o emisiune televizata, ministrul de la interne, Vasile Blaga, isi exprima convingerea "ca nu vom creste taxele".
Blaga despre Basescu - O sa-l vada el pe dracu! ... Cel vizat in principal de criticile prezidentiale, secretarul general Vasile Blaga s-a ferit cat a putut ieri de jurnalisti si de camerele de luat vederi.
In sedința oficiala a conducerii PDL de luni, de la pranz, Vasile Blaga a declarat in Biroul Politic ca ministrii care au o popularitate scazuta in sondaje trebuie sa faca un pas in spate.
Blaga ii raspunde presedintelui Basescu, dupa mesajul "Adio PDL" Vasile Blaga, reconfirmat, sambata la Conventia Nationala a PDL, in fruntea partidului, a facut, sambata seara, o scurta declaratie de presa, in legatura cu mesajul de adio, postat de presedintele Traian Basescu pe o retea de socializare, dupa votul de la reuniune.
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii:
Deputatul PNL Relu Fenechiu a declarat joi, pentru Mediafax, in replica la afirmatiile lansate la adresa sa de catre secretarul general al PD-L ca "s-a dus pe copca si Blaga". "S-a dus pe copca si Blaga.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, pare a nu mai avea rabdare sa se instaleze la Ministerul Administratiei si Internelor. ... Blaga a mentionat ca demisiile ministrilor PSD vor fi puse in practica in 15 zile, conform legii.
El considera ca anuntarea candidaturii lui Vasile Blaga pentru functia de presedinte al PD este un gest “binevenit“, care demonstreaza ca in partid exista “o competitie de idei si argumente“.
Democratii si-au manifestat la inceput de saptamana nemultumirea, prin vocea ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, fata de ceea ce ei considera a fi "necolegialitate si nesinceritate din partea liberalilor".
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a multumit partidului pentru increderea acordata prin nominalizarea sa in cursa pentru Primaria Bucurestiului si este sigur ca va ocupa din iunie fotoliul colegului Adriean Videanu.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat ca, in cazul in care PSD nu va fi de acord cu restructurarea aparatului de stat si asumarea raspunderii Guvernului pe legile privind reforma, Guvernul va cadea la inceputul lunii septembrie, spunand si ca este necesara o remaniere a Cabinetului.
Aceasta este parerea ministrului de Interne, Vasile Blaga, citat de Evenimentul zilei. ... unul in jurul lui Vasile Blaga- Adriean Videanu-Emil Boc, altul in jurul Elenei Udrea, alaturi de care s-au grupat "cotrocenistii".
N-am pierdut nimic, pentru ca nu aveam de fapt functia de la Senat/ PSD va contesta la CCR alegerea lui Vasile Blaga Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, dupa alegerea candidatului PDL Vasile Blaga la sefia Senatului, ca Opozitia "n-a pierdut nimic, pentru ca nu detinea de fapt functia de la Senat", anuntand totodata ca PSD va contesta la Curtea Constitutionala votul de luni din Senat.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat astazi, referitor la disponibilizarile anuntate de ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, ca toata chestiunea este la stadiu de proiect de lege si se refera la normative de personal in administratiile publice locale.
Toata lumea trebuie sa plateasca sexul - si clientul, si proxenetul, si prostituata, sustine Blaga Inaintea sa a vorbit Vasile Blaga, secretar general al PD, care s-a aratat de parere ca premierul Tariceanu a pierdut controlul asupra ministrilor sai, care sunt slabi si incapabili.
BOC si DEMISIA "de joi", BLAGA si CANDIDATURA. ... candidatura lui Vasile Blaga la presedintia PDL. Sursele citate au precizat ca Blaga ar vrea sa-si anunte candidatura tot dupa motiunea de cenzura, probabil joi.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
google-analytics.com