Cautare

2527 de rezultate pentru "vasile blaga" (3.35 secunde)
BLAGA, IN PATRU LABE LA PAPUCUL LUI BASESCU Ziceam undeva ca sper sincer ca Vasile Blaga sa nu fie santajabil. ... Blejnar e bine mersi, probabil ca primeste invitatie sa aclame candidatul unic Vasile Blaga, fost vames-sef la Bihor.
Cel mai jegos s-a comportat chiar Blaga, dupa ce Basescu l-a batjocorit din toate pozitiile. Si-a sters pantofii pe el si totusi Blaga l-a slugarit gretos.
Nu ma apucam de scris daca nu vedeam ca toti o tin langa cu "ruperea PDL de traian basescu", tampenie care face din blaga un veritabil anti-basist!
Iar sursele liberale au si ele dreptatea lor, tinand cont de soarta celor mai reprezentativi ministri PD, Vasile Blaga si Monica Macovei.
Ministrul Vasile Blaga a fost avizat favorabil pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si Turismului, de catre Comisiile de administratie publica, economica si de industrii, primind 34 de voturi "pentru" si 28 "impotriva".
Ponta spune nu unei colaborari cu Blaga. ... PSD nu vede posibila nici o forma de colaborare intre USL si un PDL, chiar condus de Vasile Blaga, a declarat duminica seara liderul social-democrat, Victor Ponta confruntat cu declaratiile de dragoste lansate de partizanii secretarului general al PDL spre liberali.
Traian Basescu, campanie inflacarata pentru Udrea, atac dur la Vasile Blaga Nu mai salveaza nici macar aparentele Cei care au avut ocazia joi sa urmareasca, pe tot parcursul zilei, declaratiile lui Traian Basescu facute la Cluj, iar apoi intr-un studio de televiziune au avut parte de un spectacol de zile mari.
S-ar parea ca anumite evenimente, mai mult mai putin provocate pentru distragerea atentiei, chiar si-au facut datoria, astfel incat monitorizarea balbelor ministrul Administratiei si Internelor, acest Vasile Blaga, a inregistrat un oarecare relas.
Vasile Blaga isi cauta obiectul muncii (Autor : Sorin Rosca Stanescu) In timp ce Mircea Geoana regreta ca i-a determinat pe liderii USL sa-l puna pe liber de la presedintia Senatului si, daca ar putea, ar intoarce timpul cu cheia inapoi, Vasile Blaga regreta ca a venit.
Primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, a luat ieri decizia de a suspenda alegerile pentru Parlamentul European adoptand o ordonanta de urgenta pe care ministrul de interne, Vasile Blaga, si cel al justitiei, Monica Macovei, au refuzat sa o contrasemneze.
Ministrul dezvoltarii regionale si locuintei, Vasile Blaga, a declarat ieri ca reprezentantii alesilor locali sunt chemati vineri la Bucuresti, pentru a stabili o schema de functionare a administratiilor locale, deoarece unele primarii au un numar exagerat de angajati.
Doar o treime din dosarele operative ale DGIPI se afla in arhiva institutiei, restul documentelor regasindu-se in fisetele ofiterilor, a declarat ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga, care a adaugat ca a sesizat Parchetul General cu privire la situatia a opt ofiteri.
Oamenii lui Basescu il acuza pe Blaga de tradare. ... Echipa lui Traian Basescu il acuza pe Vasile Blaga de tradare, pentru modul in care a condus lucrarile Senatului.
Blaga nu a dovedit impartialitatea la care era obligat "Presedintele Senatului Vasile Blaga nu a dovedit impartialitatea la care era obligat, avand o actiune discretionara", este unul dintre argumentele USL pentru revocarea liderului Senatului.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, dezminte acuzatiile aduse de Mugur Ciuvica, referitoare la initierea de catre Ministerul Administratiei si Internelor a doua hotarari de guvern care ar fi adus beneficii unui dezvoltator imobiliar si anunta ca il va da in judecata pe presedintele GIP.
protestul politistilor ar fi fost "stimulat" pentru decapitarea ministrului Vasile Blaga. ... Iar evolutia evenimentelor in cauza incepe sa trimita cu gandul tot mai mult la un soi de mineriada ceva mai mica, a carei menire ar putea fi decapitarea ultimului mohican din stirpea baronilor PDL, Vasile Blaga.
Gafa monumentala a lui Vasile Blaga: ARD a dus cea mai dura campanie de mistificare a adevarului Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a facut o gafa monumentala la inceputul discursului sau, dupa aflarea rezultatelor la alegerile parlamentare.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, afirma, in cadrul unui interviu, acordat ziarului "Gandul", ca PD-L ar putea sa-l nominalizeze pe Boc si nu pe Basescu candidat la prezidentiale.
Posibilitatea ca Blaga sa-si reia functia de presedinte al Senatului inainte de alegeri ar fi "ceva de ras" Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca nu vede rostul contestarii hotararii de revocare a liderului democrat-liberal Vasile Blaga de la sefia Senatului, iar posibilitatea ca acesta sa isi reia functia i se pare "ceva de ras", avand in vedere ca dupa alegerile din 9 decembrie legislativul va avea o alta componenta si conducere.
google-analytics.com