Cautare

2527 de rezultate pentru "vasile blaga" (2.95 secunde)
"Noii lideri ai PDL nu vor aduce o schimbare in bine" Vasile Blaga reprezinta un suflu oarecum nou pentru PDL, dar liderii reprobabili pe care partidul i-a uns in functii de conducere nu vor aduce nici o schimbare in bine pentru democrat-liberali, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu (foto), ii aminteste ministrului democrat de Interne, Vasile Blaga, ca au trecut aproape trei luni de la intrarea in vigoare a Legii descentralizarii si ca nu exista inca nici strategia generala, nici cele sectoriale.
Astfel, dupa ce secretarul general al PD, Vasile Blaga, i-a acuzat pe liberali, conservatori si maghiari ca au trecut de partea opozitie, catalogand noua situatie drept o "monstruoasa coalitie", liberalii au reactionat prompt. Senatorul Puiu Hasotti a marturisit pentru "Replica" faptul ca il compatimeste cumva pe Vasile Blaga:
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Agerpres informeaza ca analistul politic Radu Tudor a declarat ca Vasile Blaga este un "invins" in confruntarea cu Traian Basescu, pentru ca "a pierdut o functie", dar un "invingator" la capitolul imagine.
Despre demisia ministrului Vasile Blaga, unul din cei mai importanti lideri ai PD, se vorbeste de ceva vreme, fara sa se fi hotarat ceva intre timp.
Indemn catre Blaga al unui primar: ... Primar PDL catre Blaga: Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu‘ Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a avut parte miercuri de o scena stanjenitoare in timpul turnelului sau electoral prin filialele partidului.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, isi face lobby in partid pentru a prelua postul de premier, in eventualitatea unei remanieri guvernamentale.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
"Partidul Democrat va demonstra, pentru prima data, la alegerile pentru Parlamentul European ca este cel mai mare partid din tara castigand 14 locuri de europarlamentari dintre cele 35 ale Romaniei", a declarat, sambata, la Oradea, secretarul general al PD Vasile Blaga, care este si seful de campanie electorala.
Vasile Blaga si-a dat demisia, ieri-dimineata, din fruntea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), functie pe care a ocupat-o incepand cu decembrie 2009.
Potrivit unor surse din minister, sefii din MAI vor lua o hotarare daca pleaca sau raman in minister dupa o sedinta cu Vasile Blaga, la 11.30, dupa declaratiile de presa ale acestuia.
Monica Macovei, in schimb, a muscat adanc momeala si l-a atacat vehement pe Vasile Blaga, cot la cot cu Udrea. ... Atacurile publice viscerale la adresa lui Blaga au avut ca finalitate victimizarea contracandidatului lui Boc.
Ministrul PD al Internelor, Vasile Blaga, a refuzat sa semneze Ordonanta. Surse din Guvern relatau, la acea data, ca Tariceanu i-ar fi raspuns lui Blaga ca, daca nu vrea sa semneze, ar trebui sa nu mai faca parte din Cabinet.
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, luni seara, ca si-a inaintat demisia din functia de lider al PDL Bucuresti inca din 19 iunie si ca propunerea sa pentru asigurarea interimatului la conducerea organizatiei il va viza pe Liviu Negoita.
Presedintele Traian Basescu l-a atacat dur, duminica, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunand ca PDL "nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte".
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, afirma ca liderii PDL pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund sa candideze prin Banat, spunand ca "e nedemn pentru un lider national de partid cum este Vasile Blaga sa vina sa se ascunda in spatele lui Alin Popoviciu".
Dincolo de festivismul programului "Litoral 2006" si strangerile politicoase de mana impartite in stanga si-n dreapta de ministrul Vasile Blaga, in spatele usilor inchise au rabufnit si tensiuni ascunse cu grija privirilor indiscrete.
google-analytics.com