Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (6.44 secunde)
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost pus ieri sub acuzare intr-un dosar in care este cercetat pentru abuz in serviciu si instigare la distrugere.
Marian Vanghelie, presedintele executiv al PSD Bucuresti, a criticat declaratiile lui Doru Giugula potrivit carora Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu nu au ce cauta pe listele PSD Bucuresti.
Conducerea Tineretului Social-Democrat (TSD) si-a exprimat dezacordul fata de promovarea candidaturii lui Marian Vanghelie la functia de presedinte al PSD Bucuresti, intrucat acesta nu se pliaza pe profilul de candidat european pe care functia il implica.
PDL Constanta saluta, prin intermediul purtatorului de cuvant Mihai Petre, alegerea facuta de PSD, care l-a desemnat drept candidat pentru Primaria Generala a Bucurestiului pe Marian Vanghelie. ... Nominalizarea lui Marian Vanghelie in calitate de candidat pentru functia de primar general al capitalei este frisca de pe tortul neputintei PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, luni, ca Mircea Geoana nu a spus, saptamana trecuta, ca se va merge pe varianta Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei.
El a spus ca, potrivit unor surse, la PSD Marian Vanghelie isi plateste consilierii care au fost ai lui Tony Blair cu 600.000 euro si ca bugetul de campanie s-ar ridica la 8 milioane de euro.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a refuzat luni, dupa sedinta Biroului Permanent National, sa comenteze afirmatia lui Marian Vanghelie, mare amator al statului de candidat al PSD la Primaria Capitalei, despre "jocurile de culise" pe care le-ar practica, el spunand doar ca nu comenteaza "prostia".
Desi a fost initial preferat la Capitala, Marian Vanghelie se va bate in continuare pentru sectorul 5, in vreme ce Neculai Ontanu are sprijinul partidului pentru candidatura la sectorul 2.
Presedintele PSD Bucuresti Marian Vanghelie a declarat, miercuri, ca la turul doi al localelor nu va vota nici cu Sorin Oprescu nici cu Vasile Blaga, adaugand ca liderul partidului Mircea Geoana nu e implicat in administratia locala si nu stie ce se intampla langa independentul Sorin Oprescu.
Sunt un pachetel de problemute", a afirmat presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, la finalul sedintei coalitiei PDL- PSD de luni, 25 mai. Potrivit lui Vanghelie, intalnirea coalitiei ar urma sa aiba loc marti, de la ora 11.00.
Social-democratul Miron Mitrea a afirmat ca liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, detine casete cu inregistrari din arhiva serviciului secret al Ministerului de Interne.
Presedintele PSD Bucuresti si presedinte coordonator al organizatiei PSD Ilfov, Marian Vanghelie, a declarat ca o decizie in privinta primarului comunei Voluntari, Florentin Pandele, trebuia luata abia dupa congres. Mai mult, Vanghelie considera suspendarea lui Pandele o decizie "pripita si gresita".
Iliescu a tinut sa puncteze si de la microfon opozitia sa fata de propunerile venite din partea lui Mircea Geoana sau a lui Marian Vanghelie. Presedintele de onoare al PSD a calificat drept nestatutara suspendarea din partid a primarului de la Voluntari, Florentin Pandele, la ordinul lui Vanghelie.
Ca a fost santajat de cineva din PSD se zice, si se arata cu degetul catre Vanghelie. Greu de crezut ca Vanghelie l-a santajat cu acel asa- zis dosar, despre care cred ca nu exista (nu degeaba Floriana Jucan n-a vrut sa il arate).
Liderul celei mai mari organizatii a PSD, Marian Vanghelie (foto), se pronunta in favoarea intrarii partidului la guvernare inaintea alegerilor din 2012, pentru ca "romanii nu mai pot astepta".
'Vanghelie:
Vanghelie: Sincer, cred ca Victor Ponta il vrea pe Sorin la Capitala Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a declarat luni ca, atat timp cat Sorin Oprescu e plasat mai bine decat el in sondaje, il va sustine pe acesta pentru un nou mandat de primar al Capitalei.
In VoxPublika poate fi citit articolul "In apararea ejaculatului Vanghelie.
Daca vrem sa fim considerati mai buni decat cei care conduc tara in momentul asta trebuie sa respectam regulile in interiorul partidului nostru" scrie deputata, profund revoltata, pe blogul propriu, cu referire la cazul Vanghelie, dezbatut luni.
Iliescu, despre Vanghelie: Nu stie sa vorbeasca, dar e un bun organizator Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, despre Marian Vanghelie ca, desi nu are pregatirea necesara, are reale calitati, fiind un bun organizator si gospodar.
google-analytics.com