Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (4.32 secunde)
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca il vede pe Sorin Oprescu, liderul filialei, al treilea om in partid, dupa ce acesta a afirmat ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la o posibila candidatura la sefia PSD.
Liderul PSD, Mircea Geoana a precizat, la inceputul acestei saptamani, ca in sedinta BPN s-a decis sa se interzica presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu sa mai faca declaratii presei pe subiectul conflictului dintre ei, sub sanctiunile prevazute de Statutul PSD.
Presedintele PSD Bucuresti si coordonator al organizatiei judetene de Giurgiu, Marian Vanghelie, a anuntat ieri ca Madalin Voicu (foto) a fost dat afara din partid, pentru deservicii aduse organizatiei, dar si presedintelui Mircea Geoana.
Invitat aseara in emisiunea lui Dan Diaconescu, la postul OTV, Marian Vanghelie a facut dezvaluiri incitante. ... Nascut in acelasi semn zodiacal precum Ion Iliescu, adica Pesti, Vanghelie (nascut la 28 februarie) se considera un om norocos si crede in Dumnezeu.
Oglinda TV anunta, marti noaptea, ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, va desecretiza dosarele serviciilor secrete, live. Vanghelie a inceput prin a demonta miturile legate de propria persoana.
Marian Vanghelie va merge, in prima zi a vizitei sale in SUA, la Departamentul de Stat, se va intalni cu directorul Serviciului Public de alimentare cu apa si retele de canalizare al Washington D.C.
Cum a castigat Ponta in fata lui Vanghelie. Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a fost nevoit, luni, sa cedeze in fata lui Victor Ponta si sa-i retraga sustinerea lui Adrian Severin, gasind formula demisiei europarlamentarului.
Mitrea e arma perfecta anti-Vanghelie, omul pe care el insusi l-a creat politic, transformindu-l dintr-un fost sef de protocol pe la sindicate intr-un personaj care nu exclude, azi, candidatura la presedintia tarii, la un moment dat. ... Relatia lui Mitrea cu Vanghelie e leit cea a lui Iliescu cu Nastase;
Vanghelie: ... Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR. ... Am incercat doar sa ii reamintesc prin cate am trecut impreuna", a spus Marian Vanghelie.
Vanghelie arata care este sansa lui Ponta Sansa liderului USL Victor Ponta tine de faptul ca Romania trebuie reprezentata de oameni nepatati, a declarat marti seara, la incheierea campaniei sale electorale pentru un nou mandat de primar, vicepresedintele PSDMarian Vanghelie, laudand fermitatea cu care premierul i-a eliberat din functie pe sefii ISC si ANRE.
Liderul social-democratilor da primul semnalul ca situatia nu poate fi acceptata, chiar daca nominalizarea lui Marian Vanghelie drept candidat la alegerile pentru fotoliul de primar general al Capitalei s-ar fi facut in mod democratic.
Membrii Delegatiei Permanente a PSD au luat in discutie mai multe probleme organizatorice privind Congresul din aprilie, dar si nemultumirile exprimate in teritoriu privind nominalizarea lui Marian Vanghelie drept candidat pentru postul de primar general al Capitalei.
Proaspatul presedinte al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, dupa anuntarea rezultatelor votului, ca este "produsul organizatiei" si i-a asigurat pe membrii acesteia ca nu ii va dezamagi.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a primit ieri mandat de la colegii sai din organizatia de Bucuresti sa solicite conducerii partidului excluderea vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu. Solicitarea lui Vanghelie urmeaza sa fie adresata Biroului Permanent National si, ulterior, Comitetului executiv national al PSD.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, ca va face tandem cu Cristian Diaconescu, candidatul PSD la Primaria Capitalei, el urmand sa candideze la functia de primar al Sectorului 5 si sa fie cap de lista pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
Candidatul PDL la Primaria Sectorului 5 a venit, vineri dimineata, la sediul acestei institutii, pentru a-i face primarului Marian Vanghelie "un cadou".
Vanghelie propune excluderea lui Dancu si Rus Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat sambata, la finalul intalnirii de la Poiana Brasov, ca va propune astazi, in Comitetul Executiv National (CExN), excluderea din partid a lui Vasile Dancu si a lui Ioan Rus, transmite www.mediafax.ro.
Senatorul PSD Miron Mitrea scrie pe blogul sau ca Marian Vanghelie a devenit din pata de pe obrazul PSD o "rana urata, hidoasa", "care face un imens rau partidului".
Gestul lui Vanghelie poate crea o problema din punct de vedere politic Intr-o emisiune la Realitatea TV, Titus Corlatean a criticat gestul lui Marian Vanghelie de a asocia PSD cu un demers al Elenei Udrea si al lui Gabriel Oprea.
Vanghelie sare in apararea lui Geoana: ... Dupa Ion Iliescu, si Marian Vanghelie a sarit in apararea lui Mircea Geoana. Iliescu a spus ca membrii Comisiei de Integritate a PSD au procedat gresit ca nu l-au audiat pe Geoana, insa Vanghelie a fost si mai dur.
google-analytics.com