Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (3.67 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri la Ploiesti ca presedintele executiv interimar al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, va fi inclus in faza a doua a proiectului "Generatia 2008", care este dedicata membrilor PSD ce doresc sa candideze la functii eligibile.
Tot cu titlu interimar, la conducerea PSD Bucuresti au fost numiti la 13 aprilie trei noi vicepresedinti si un nou presedinte executiv, in persoana lui Marian Vanghelie.
Desi Victor Ponta a insistat sa nu fie chemat sa ridice vreun premiu pentru Marian Vanghelie, a fost nevoit sa se prezinte pentru a treia oara in fata invitatilor pentru distinctia oferita la categoria "Marean Vanghelie", sectiune la care primarul sectorului 5 a fost singurul nominalizat.
Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, si-a anuntat ieri intoarcerea in PSD, motivandu-si gestul prin legea alesilor locali care l-a obligat sa-si declare apartenenta politica, dar si pentru ca, spune el, s-a schimbat atmosfera la filiala de cand au venit la conducere Oprescu si Vanghelie.
"Nu suport sa stiu ca merg la brat cu Vanghelie. ... Pana ce-si va rezolva fostul deputat aceste dileme existentiale, am fi curiosi sa stim cum se mai intelege cu "unul ca Vanghelie", dar mai ales cu "grobianul" de Iorgovan si "mitocanul" de Geoana.
La randul sau, presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a anuntat miercuri seara ca il va vota pe Mircea Geoana. In ce-l priveste pe Oprescu, Vanghelie a spus ca organizatia bucuresteana il iubeste si si-ar dori ca impreuna cu acesta sa castige Primaria Capitalei si primariile de sector.
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca va petrece Sarbatorile de iarna "prin munca". "Sa speram ca anul care vine sa ne aduca foarta multa speranta, si nu dezamagire", a spus Vanghelie.
Presedintele executiv al organizatiei Bucuresti PSD, Marian Vanghelie, este hotarat sa se inscrie in cursa pentru presedintia organizatiei, au declarat surse din partid.
Directorul Directiei patrimoniu, Ovidiu Vanghelie, confirma ca nu exista rubrici in HG nr.
Intre timp, organizatia de la Bucuresti a lui Vanghelie a cerut liderului Mircea Geoana sa nu mai amane depunerea motiunii de cenzura in cazul in care Guvernul nu sustine Legea pensiilor.
In contextul in care mai multe voci au invocat o apropiere intre grupul social-democrat de la Cluj si liderii democratii din aceeasi zona, Boc a tinut sa se exprime cu oarecare impartialitate referitor la situatia din PSD, la demisia lui Dancu din functia de vicepresedinte al social-democratilor si la conflictul acestuia cu Marian Vanghelie.
Traian Basescu, Emil Boc, Varujan Vosganian, Paul Pacuraru, Ludovic Orban, Bogdan Olteanu, Adrian Nastase, Lasylo Borbelz, Marko Bela, Cristian David, Crin Antonescu, Mihai Voicu, Adrian Cioroianu, Andrei Chiliman, Marian Vanghelie, Adriean Videanu, Ovidiu Silaghi, Ilie Sarbu, Cristian Diaconescu, Marius Oprea, Ion Iliescu.
PSD va sarbatori 1 Mai in Parcul Izvor din Capitala, petrecerea implicand discursurile electorale ale lui Geoana si Diaconescu, asezonate cu mici si bere la pret de producator, in organizarea lui Marian Vanghelie Social-democratii se vor aduna, incepand cu ora 11.00, in fata Ateneului Roman, de unde, la ora 12.00, vor pleca in mars catre Parcul Izvor, pe Calea Victoriei, au relatat surse din partid.
PSD si candidatul sau la primaria sectorului 5, Marian Vanghelie, au incalcat legea si pentru ca nu au inscriptionat pe materialele electorale numele formatiunii politice care le-a comandat si nici numele agentului economic care le-a tiparit, mai sustin democrat-liberalii.
Noul Consiliu General, in formula rezultata dupa alegeri, ii are printre membri pe Vasile Blaga, Razvan Murgeanu, Cristian Diaconescu, Doru Giugula, Irina Loghin, dar si doi primari de sector, dar printre cei care au obtinut mandate se numara si Liviu Negoita si Marian Vanghelie.
Si presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a precizat ca nu crede ca problema filialelor va fi discutata in CN. ... Trebuie gasita formula cea mai potrivita, de la caz la caz, sa nu intram in Consiliu cu problema organizatiilor, care nu intereseaza in mod deosebit pe romani", adaugat Vanghelie.
Unii lideri ai PSD, printre care Marian Vanghelie, Liviu Dragnea si Viorel Hrebenciuc, intentioneaza sa ceara, luni, in Biroul Permanent National, retragerea sprijinului politic pentru ministrul de Interne, Gabriel Oprea, au declarat pentru Mediafax surse din partid.
Informatia a fost confirmata si de marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, care a declarat luni, la Senat, ca noul ministru de Interne, care va fi stabilit in sedinta CExN al PSD, va fi Liviu Dragnea, precizand ca Dragnea este propunerea pe care o va sustine atat el cat si presedintele PSD, Mircea Geoana.
Marian Vanghelie a declarat ca Traian Basescu doreste sa scoata PSD de la guvernare dar nu va reusi. ... De intentia asta se cunoaste foarte clar, pentru a incerca sa faca o majoritate parlamentara", a declarat Marian Vanghelie.
Declaratiile facute de Ministrul Turismului Elena Udrea au fost comentate si de Marian Vanghelie, prezent si el vineri la Buzau la acelasi eveniment: ... Cred ca o deranjeaza foarte mult si ne pare rau si noua, foarte mult" a declarat ironic Marian Vanghelie.
google-analytics.com