Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (2.53 secunde)
Vanghelie nu mai conduce PSD Bucuresti.
Ponta - Vanghelie: ... Relatia proasta pe care Marian Vanghelie o are cu presedintele PSD, Victor Ponta este deja cunoscuta. Vanghelie l-a criticat in neumarate randuri in interiorul partidului pe Ponta si chiar s-a opus cand acesta a dorit sa-l excluda pe Mircea Geoana din PSD.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, spune, intr-o inregistrare audio care circula pe internet, folosind un limbaj injurios, ca Mircea Geoana are "o gramada de defecte".
In urma deciziei de ieri a Biroului Executiv al PSD Bucuresti, in lupta cu Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei a fost trimis actualul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie.
Acesta l-a acuzat pe presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, ca in apropierea congresului face "jocuri de culise". In replica, Vanghelie a declarat ca face "jocuri de culise", intelegand prin aceasta discutiile pentru formarea noii echipe, normale in partidele europene si romanesti. ... Vanghelie:
Adriean Videanu si Marian Vanghelie, principalii candidati la Primaria Capitalei, au avut ieri prima confruntare. Videanu, acuzat de Vanghelie ca a obtinut pe cai oneroase licentele de exploatare a marmurei, s-a oferit sa-i cedeze contracandidatului sau o parte dintre contractele aduse in discutie.
Timp de 20 de ani, Marian Vanghelie a facut parte din viata mea.
Marian Vanghelie se da in vant dupa tablouri de pret, luand exemplu, probabil, de la seful sau de partid, Adrian Nastase.
Din infruntarea electorala pierduta cu Adriean Videanu, fostul candidat PSD, Dan Marian Vanghelie, a iesit intarit.
Primarul pesedist al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si-a luat in serios rolul de presedinte executiv al PSD Bucuresti, functie pe care a capatat-o recent. ... Marian Vanghelie sustine ca numirea lui Gheorghe Pogea in functia de "city manager" reprezinta un "artificiu" al primarului general Adriean Videanu.
Tandem cu Vanghelie? ... Debarcat din fruntea PSD Bucuresti, Marian Vanghelie cauta sa-si ia revansa in fata lui Victor Ponta prin folosirea aceleiasi strategii cu care i-a dat peste nas lui Adrian Nastase in 2004:
Vanghelie: ... Lumea ma intreaba de ce nu ii dam jos odata", a spus Vanghelie, joi seara, intr-o emisiune la Realitatea Tv. Intrebat daca vrea sa candideze la Primaria Capitalei, Vanghelie a raspuns: ... Vanghelie a fost solicitat sa precizeze daca il va sustine si el pe Oprescu.
In cadrul "instructajului", Ion Iliescu l-a sfatuit pe Marian Vanghelie sa evite sa se mai exprime in public pentru ca, lipsit de pregatire intelectuala, nu stie sa vorbeasca.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
'Vanghelie despre vizita la Washington: ... Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat vineri seara, la Realitatea Tv, ca a primit o invitatie de la primarul Washington-ului, iar scopul vizitei sale este de a "capacita" personalitati si investitori americani sa vina in Romania.
Vanghelie ramane presedinte al PSD Bucuresti Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, la prima sedinta a Biroului coordonator impus de CExN la sefia PSD Bucuresti, ca Marian Vanghelie ramane presedintele organizatiei, aceasta nefiind dizolvata, el aratand ca acest birou coordonator o va ajuta sa-si ridice nivelul politic, relateaza Mediafax.
Vanghelie: ... Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat vineri la lansarea unui proiect de construire de locuinte in regim ANL, ca participarea sa alaturi de doi ministri este primul pas spre normalitate in politica romaneasca, in momentul cand un guvern vine catre un primar din opozitie.
In cel facut de INSOMAR, realizat intre 16 si 21 februarie si dat publicitatii duminica, Videanu se bucura de sprijinul a 34% dintre bucuresteni, in timp ce contracandidatul sau, Marian Vanghelie, intruneste doar 28%.
Popescu a vorbit apoi despre Marian Vanghelie, pe care il considera un candidat cu sanse. ... A venit apoi randul lui Vanghelie sa ia cuvantul. ... “Am foarte multe suparari“, s-a destainuit Vanghelie.
Marian Vanghelie, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, s-a inscris ieri in cursa oficiala pentru Primaria Capitalei. ... Vanghelie s-a aratat convins ca este un om norocos si ca pozitia a 13-a pe lista candidatilor nu are nici o semnificatie.
google-analytics.com