Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu" (3.40 secunde)
Presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Valeriu Stoica, prezent la conferinta de alegeri, a declarat ca odata cu alegerea deputatului Iustian in aceasta functie, liberalismul democrat din Constanta se consolideaza. De asemenea, Valeriu Stoica este de parere ca Partidul National Liberal va disparea oricum dupa viitoarele alegeri parlamentare.
Dinspre PLD, Valeriu Stoica sustine ca ideea organizarii concomitente a alegerilor locale si parlamentare reprezinta o "viclenie a premierului Tariceanu, care doreste sa obtina timp si sa indulceasca relatiile cu PSD, pentru sprijinirea unui guvern minoritar".
Purtatorul de cuvint, Valeriu Turcan, a dezmintit informatiile potrivit carora Presedintia negociaza cu Alexandru Sassu aparitia lui Traian Basescu intr-o emisiune televizata.
"Basescu are doar doi consilieri, Johnny Walker si Elena Udrea", Valeriu Boieriu, PNL.
Deputatul Liviu Nistoran a declarat marti ca miercuri va depune plangere penala impotriva liderului si viceliderului grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu si Valeriu Tabara, pentru ca cei doi l-au exclus din acest grup parlamentar.
Liberal-democratul Valeriu Stoica si democratul Vasile Blaga vor conduce, in PDL, o comisie paritara ce se va constitui pentru rezolvarea eventualelor conflicte dintre PD si PLD, la nivel local.
Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal, Valeriu Stoica, a anuntat ca intentioneaza sa o sfatuiasca pe Mona Musca sa ceara in justitie revizuirea deciziei CNSAS, potrivit careia aceasta a facut politie politica.
Potrivit deputatului PNL Valeriu Boeriu, la impartirea realizata de liberali si udemeristi nu au participat alte partide, el considerand ca propunerea realizata de cele doua formatiuni politice este cea mai buna.
Vorba vine, caci, dupa multe zile de mosmondeala, PDL Constanta inca n-a grait componenta de conducere de la municipiu, probabil pentru ca acest lucru va fi transmis azi sau maine, odata cu vizita lui Valeriu Stoica si a lui Costica Canacheu.
Comisia justitiei este gestionta de fostul ministru Valeriu Stoica, impreuna cu Elena Udrea si cu avocata Cristina Traila. ... Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala este formata din fostul ministru Gheorghe Flutur, secondat de deputatii Marian Hoinaru, Stelian Fuia si Valeriu Tabara.
PC considera ca "guvernul din umbra" al PD-L este format din oameni cu "zero credibilitate" si seamana cu o "oaste de stransura din Evul Mediu", a declarat, marti, vicepresedintele PC Vlad Hogea, enumerandu-i in acest sens pe fostii ministri Valeriu Stoica si Mihail Hardau, dar si pe Elena Udrea.
Daca Ilie Bolojan a confirmat asteptarile, Radu Tarle a fost surpriza placuta Sediul PNL Bihor gazduit ieri o conferinta de presa la care a participat alaturi de presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa si de vicepresedintele Valeriu Boeriu si secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi.
Tot la PD-L Olt este mentionat si PRM-istul Valeriu Matei, fost viceprimar al Slatinei. ... Secretarul general al PD-L, Mihai Nita, a mai declarat ca fostul PRM-ist Valeriu Matei ar putea candida in Colegiul nr.3 sau nr.6.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat ieri ca actiunile "unui grup care se situeaza deja in afara partidului" de obstructionare a consolidarii organizatiei Constanta sunt de neacceptat. ... Acesta e cunoscut tuturor membrilor PD-L", a concluzionat Valeriu Stoica.
Deputatii vor participa, luni, la festivitatile de deschidere a noului an scolar, astfel ca saptamana viitoare vor avea sedinte de plen doar doua zile, marti si miercuri, cand vor dezbate motiunile simple ale PSD si PDL pe tema educatiei, a anuntat secretarul Camerei Valeriu Zgonea.
Biroul Permanent a luat act cu surprindere de aceasta plangere si va adresa prin presedintele Camerei Deputatilor o scrisoare deschisa CSM atragand atentia ca sunt judecatori in Romania anului 2008, Romania europeana, care nu cunosc si care ar trebui sa stie ca judecatorii nu pot sa atace in contencios administrativ si nimeni nu poate o hotarare a Parlamentului Romaniei", a declarat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea (PSD).
Secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea (PSD) a declarat, luni, ca Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a facut apel la liderii grupurilor parlamentare pentru a-i mobiliza pe deputati sa finalizeze cat mai repede dezbaterile la 233 de proiecte de lege inscrise pe ordinea de zi, din care 32 se afla in procedura de urgenta.
Secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat ca programul deputatilor din saptamana 27 octombrie -1 noiembrie nu a fost inca stabilit, acest lucru urmand sa fie decis dupa o alta sedinta a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor.
Purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, i-a acuzat, in sesizare, pe membrii Consiliului ca "au inchis ochii la evidentele derapaje" ale postului.
google-analytics.com