Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu coandras" (4.88 secunde)
Liderul PNL le-a reprosat lui Valeriu Stoica si Theodor Stolojan ca, in opinia sa, cei doi au de indeplinit un plan, in spatele lor aflandu-se PD si presedintele Traian Basescu.
Este vorba despre deputatul ex-liberal Mona Musca, aceasta dand curs astfel invitatiei lansata de Theodor Stolojan si Valeriu Stoica. ... Luni, la Arad, Valeriu Stoica a fost intrebat de liderul aradean al platformistilor care este soarta Monei Musca, pentru ca "nu se aude mai nimic de ea".
Ofuscati de interpretarile presei, platformistii au ripostat, precizand, prin gura lui Valeriu Stoica: ... Platformistii strang semnaturi La randul sau, fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, a respins joi speculatiile la care a facut referire si Valeriu Stoica.
Alt pesedist, Claudiu Iulian Manda, detine un teren intravilan si o casa de vacanta in comuna Varvoru de Jos, impreuna cu colegul de parlament Valeriu Zgonea, un apartament si actiuni la doua societati comerciale.
Mai simplu de demis Guvernul si de dizolvat Parlamentul PLD a prezentat, la dezbaterea organizata despre postaderare, o propunere de organizare administrativ-teritoriala in viziunea lui Gheorghe Flutur si una de revizuire a Constitutiei in viziunea lui Valeriu Stoica.
Valeriu Stoica, membru in Grupul de initiativa pentru PLD, a declarat ieri ca au fost indeplinite "toate conditiile legale", pentru infiintarea formatiunii si ca totul, de acum, este o simpla formalitate.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur, prezenti ieri la Tribunalul Bucuresti pentru a-si sustine cererea de inregistrare a Partidului Liberal Democrat in Registrul partidelor politice, au aflat doar ca pronuntarea verdictului se amana pentru inca o saptamana. ... Despre acestea, avocatul Valeriu Stoica a declarat ca sunt "simple formalitati".
Valeriu Stoica, membru al conducerii provizorii a PLD, declarase, joi, ca ICCJ a respins contestatia facuta de PNL fata de semnul electoral depus de PLD pentru alegerile europene.
Liderul PLD Valeriu Stoica a declarat ieri ca liberal-democratii doresc coalizarea dreptei romanesti alaturi de PD si le-a transmis democratilor ca trebuie sa aleaga daca mai raman in Alianta cu PNL sau se delimiteaza de liberali.
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, a declarat ieri ca Mircea Geoana va fi inlocuit de Ion Iliescu la conducerea PSD, daca va esua in campania sa de sensibilizare a romanilor pentru referendumul de demitere a presedintelui. ... Valeriu Turcan mai arunca o "pastila":
Pe lista lui Gusa sunt inclusi Vasile Blaga, Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Cezar Preda, Elena Udrea, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Monica Macovei.
Conform lui Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al presedintelui suspendat, astfel de intalniri vor avea loc in mod curent.
Presedintele CRN al PLD, Valeriu Stoica, a declarat ieri ca "eventualele negocieri PD-PSD" pentru o noua majoritate ar fi "in contradictie cu vointa electoratului, clar exprimata la referendum", si ca ar duce la "confuzii", in loc de clarificari "nete" ale scenei politice.
Liderii PLD, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au facut ieri, la 132 de ani de la infiintarea PNL, un apel catre liberali, membri sau simpatizanti, sa li se alature in PLD, despre care au spus ca este singurul partid din Romania care reprezinta liberalismul autentic.
Potrivit secretarului Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, unii membri ai conducerii Camerei au apreciat ca demersul facut de Funar la Parchet afecteaza imaginea Parlamentului si ca "exista o presiune din partea altor institutii ale statului de a cerceta activitatea parlamentarilor legat de declaratiile acestora".
Din partea PD, la protocol vor lucra Vasile Blaga, Cezar Preda si Radu Berceanu, iar din partea PLD Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Florin Popescu.
Democratul Valeriu Tabara imputa liberalilor absenta unei strategii in agricultura. ... Fost ministru al Agriculturii, Valeriu Tabara a sustinut ieri ca premierul coordoneaza domeniile gestionate de membrii Guvernului, astfel ca prim-ministrul trebuie sa raspunda in solidar.
Valeriu Stoica a infirmat orice intentie de a deveni presedinte al PLD, prin trimiterea lui Theodor Stolajan la Bruxelles, ca europarlamentar si orice lupta in interiorul partidului pentru ocuparea scaunului de lider.
Declaratiile facute de Valeriu Stoica, vicepresedintele Partidului Liberal Democrat, potrivit carora PNL se va desfiinta dupa urmatoarele alegeri, nu sunt considerate serioase de catre vicepresedintele Partidului National Liberal, senatorul Puiu Hasotti.
google-analytics.com