Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu coandras" (2.56 secunde)
La inaugurarea oficiala au participat premierul Emil Boc, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Valeriu Tabara, Ministrul de Finante Gheorghe Ialomitianu, precum si oficialitati locale. ... Investitia de la Halchiu, Brasov va fi una sustinuta si nu poate da faliment", a precizat Valeriu Tabara, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Printr-o scrisoare deschisa publicata inainte de Congres, fostul presedinte liberal Valeriu Stoica l-a infierat pe premierul Calin Popescu Tariceanu ca urmareste sa obtina puterea absoluta in PNL. ... in cadrul Congresului, Valeriu Stoica, Viorel Catarama si Crin Antonescu au criticat argumentat modul discretionar de alegere a conducerii executive a partidului.
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, si seful campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghita, au reactionat, vineri, in cazul amenzii controversate, de 90.000 de lei, aplicate de Garda de Mediu organizatorului centrului de vaccinare de la Palatul Copiilor pentru construirea unui brad din doze folosite de vaccin.
Valeriu Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost achitat, vineri, in dosarul in care era acuzat de trafic de influenta - acuzatia DNA era ca a intervenit pentru numirea fiicei unui consilier judetean in Buzau intr-o functie publica importanta.
Valeriu Stoica, Mona Musca, Theodor Stolojan sunt admirabili in aparitiile lor publice impotriva actualei stari de lucruri din PNL. ... Votul pentru sanctionarea lui Cristian Boureanu a dovedit ca PNL merge pe mana lui Calin Popescu Tariceanu si nu a lui Valeriu Stoica.
Fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, strategul platformei dizidente, a declarat chiar ca Tariceanu ar trebui sa renunte si la sefia guvernului daca tine intr-adevar la unitatea liberala.
Se pare ca ruptura definitiva intre Marius Croitoru si Valeriu Iftime s-a produs luni seara.
Fostul presedinte PNL Valeriu Stoica a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pentru el Dinu Patriciu este “o enigma“. ... De asemenea, mi-a promis ca nu va sustine alianta cu PSD si, din pacate, a sustinut acest punct de vedere“, a afirmat Valeriu Stoica.
Presedintele Traian Basescu a semnat joi decizia de numire in functia de consilier de stat la Compartimentul Protocol a lui Valeriu Arteni, care il va inlocui pe Ion Pascu, numit ambasador al Romaniei in Turcia.
Presedintele Traian Basescu l-a revocat joi pe Valeriu Arteni din functia de sef al Protocolului de la Cotroceni la doar cateva ore dupa ce il numise in functia ramasa vacanta odata cu numirea lui Ion Pascu ambasador in Turcia.
Sa nu mai adreseze jigniri poporului roman care a spus ca fura de 2000 de ani si maghiarii fura numai de 1000... Valeriu Zgonea: ... "Este logic ce spun dansii, dar nu este drept si nu va fi drept niciodata." Valeriu Zgonea:
La grup au aderat, printre altii, Valeriu Stoica, Mona Musca, Raluca Turcan si ministrul Gheorghe Flutur. ... In razboiul cu Tariceanu a fost folosita si vocea purtatorului de cuvant Valeriu Turcan, fost apropiat al premierului, trecut in tabara PDL.
Un grup de 11 liberali, printre care fostul presedinte Valeriu Stoica (foto), si mai multi parlamentari ai partidului ii propun presedintelui PNL, Calin Popescu-Tariceanu, “unificarea rapida“ cu PPCD si crearea unei constructii politice “liberal-populare“.
Cum Valeriu Stoica este cel care, de luni bune, fitileste cat poate „regimul” Tariceanu si pledeaza ba pentru unificarea cu PD, ba pentru formarea unei aliante cu PNTCD, este foarte probabil ca tot el este si „catalizatorul” liberalilor nemultumiti de modul in care a evoluat - sau involuat?
Cat priveste declaratiile liberalului Valeriu Stoica, potrivit carora premierul s-a contrazis in cinci zile de cinci ori, prin urmare, el ii cere lui Tariceanu sa demisioneze, senatorul Puiu Hasotti declara ca, dimpotriva, membrii PNL il sustin pe Tariceanu.
Propunerea lui Valeriu Stoica ca liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu sa fie inlocuit cu Theodor Stolojan si anuntul acestuia din urma ca ar accepta sa se implice in reconstructia partidului au provocat o reactie in lant in randul liberalilor.
Deputatul PD de Timis, Valeriu Tabara, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Vacaroiu, a criticat ieri politica agricola sustinuta de actualul ministru de resort, liberalul Gheorghe Flutur.
Pro si contra Liberalii ar prefera ca noua formatiune sa aiba o structura federativa, asa cum propunea Valeriu Stoica, insa cei cu vechime in partid - precum Mircea Ionescu Quintus sau Radu Campeanu - au protestat fata de aceasta idee si au amenintat cu demisia.
"Parlamentul European, Comisia Europeana si Consiliul UE nu agreeaza ideea organizarii de scrutinuri consultative in statele membre in acelasi timp cu alegerea reprezentantilor acestora in PE", se arata intr-o declaratie a euroobservatorului PSD Valeriu Zgonea, data ieri publicitatii.
Alegeri observate La sedinta de ieri au fost prezenti in sala Liviu Dragnea, presedintele Uniunii Consiliilor Judetene din Romania si Valeriu Zgonea, euroobservator PSD.
google-analytics.com