Cautare

560 de rezultate pentru "valeca serban" (2.95 secunde)
Seful comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Guenther Krichbaum, a declarat ieri, la Bucuresti, ca in Romania exista "multi Adrieni Nastase", acestia fiind oameni vizati de acuzatii de coruptie, dar cu un cuvant greu de spus intotdeauna, dand exemplul lui Serban Mihailescu sau Miron Mitrea.
Dupa textul legii, postul de conducere ale acestei institutii s-ar gasi in afara efectelor ordonantei, lasand astfel posibilitatea ca Manu Costache, fostul comisar-sef al GM Dolj, sa isi ia postul in primire dupa ce a fost demis si inlocuit cu Ileana Serban, in prezent, directoarea coordonatoare a Garzii de Mediu.
"Aceste doua actiuni au fost amanate din cauza vremii, care nu ne-a permis deplasarea in judet, dar vor fi demarate saptamana viitoare", a declarat Ileana Serban, sefa Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu.
Cred ca putem sa ne inchipui ce partid va iesi, cand la conducere se vor afla oameni de teapa senatorului Serban Mihailescu - supranumit Miki Spaga, deputatul Culita Tarata - regele porumbului modificat genetic, sau deputatul Gabriel Oprea - generalul facut la apelul bocancilor.
- Serban Mihailescu (Secretariatul General al Guvernului); ... • Mihai Tanasescu, de la Finante, a ales calea FMI, iar ministrul delegat Serban Nicolae nu mai e nici simplu parlamentar.
Senatorul Serban Radulescu demisioneaza din PDL. ... Serban Radulescu intra in PC si preia conducerea organizatiei judetene a conservatorilor. Incep disputele pe regionalizare.
Victor Ciutacu l-a intrebat miercuri pe senatorul PSD Serban Nicolae daca presedintele PNL va fi debarcat de la sefia Senatului, urmand ca locul sau sa fie luat de Calin Popescu Tariceanu. ... Nu cred ca Tariceanu va primi vreo functie in cadrul PSD", a replicat Serban Nicolae.
S-a dat aviz si pentru cercetarea Ecaterinei Andronescu si a lui Serban Mihailescu - Noul presedinte e realist: ... Serban Nicolae ii ataca pe Ilie Sarbu si Ioan Rus, ca nefiind social-democrati autentici - Tata socru replica:
Senatorul PSD Serban Nicolae a anuntat in aceasta seara ca pregateste un proiect de program pe care sa il propuna colegilor la Congresul Extraordinar al PSD.
Senatorul Serban Nicolae a postat pe Facebook o declaratie politica prin care explica de ce nu va vota investirea Guvernului Ciolos.
Senatorul Serban Nicolae a publicat pe Facebook un text pe care il puteti citi in continuare: Azi, am prezentat colegilor din grupul senatorilor PSD, propunerea de initiere a unei motiuni de cenzura.
Astfel, senatorul PSD Serban Nicolae a spus ca social-democratii sustin proiectul de lege si a pledat pentru ca programul Prima casa sa ramana in lege, subliniind ca in buget sunt alocate sume de bani pentru derularea acestuia.
- extras din stenograma sedintei Senatului din data de 22 Decembrie 2016 - Domnul Serban Nicolae: Doamnelor si domnilor colegi, Suntem la inceput de legislatura si, in urma juramantului depus de fiecare dintre dumneavoastra ieri, am inceput cu totii mandatul de senator.
Ar trebui sa se predea singuri Serban Nicolae, presedintele Comisiei Juridice din Senat, a declarat ca PSD nu acorda niciun tratament preferential sau regim special.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
In cursul acestei saptamini, directorul general al uzinei de tractoare Titu Serban impreuna cu liderul de sindicat Gheorghe Apostu si reprezentantul BNS Matei Bratianu vor discuta la sediul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale cu ministrul Gheorghe Flutur pentru suplimentarea fondurilor de subventionare a tractoarelor si utilajelor agricole.
Directorul tehnic si de dezvoltare al Electrica, Tudor Serban, declara in urma cu o saptamana ca Electrica Oltenia intentioneaza sa ceara ANRE recunoasterea acestor costuri pe baza studiului de fezabilitate intocmit de un consultant tocmit in acest scop.
Accesul gratis la Internet este un serviciu care domina deja marile metropole ale lumii, in special in SUA. In fapt, el consta in furnizarea gratuita de Internet fara fir intr-o arie anume.
Directorul general al Tractorului Brasov, Serban Titu, ne-a declarat ca uzina detine 123 de hectare de teren. "Cine va lua activele bineinteles ca va lua si terenul", a precizat Serban Titu.
Nu uitati ca au fost temperaturi de peste 50 - 60 de grade, iar in posturile si in statiile noastre am avut si temperaturi de 70 de grade", a declarat Tudor Serban, director tehnic Electrica.
google-analytics.com