Cautare

1106 de rezultate pentru "unpr arges" (6.25 secunde)
La final de an, UNPR - care a uitat aprins aspiratorul de voturi de mai multa vreme - a hapait in randurile tot mai groase ale partidului doua dive extrem de clontoase, campioane la ciocanit cu pliscul in taraba politica.
Primarul Craiovei - membru al PDL, dar care si-a facut cunoscuta intentia de a candida pentru un nou mandat din partea UNPR - se declara impotriva unei liste comune de candidaturi din partea celor doua partide, aliate in prezent la guvernare.
Antonie Solomon a anuntat ieri ca are de gand sa-l ajute pe avocatul sau, Sebastian Raduletu, sa ajunga senator de Craiova din partea UNPR.
UDREA, SPRE VICTORIA FINALA Azi-noapte, PD-L Bucuresti a fost refuzat de UNPR, cu care era programata semnarea unui protocol electoral. Dupa anuntul lui Piedone, Ontanu si-a amintit, subit, ca UNPR a tot somat PD-L sa refaca salariile amputate cu 25 de procente.
Ne-am lepadat de alianta ca de Satana Liderul UNPR Neculai Ontanu a declarat, sambata, ca formatiunea sa va sustine noul guvern si ca nu a negociat ministere cu USL, el precizand, pe de alta parte, ca Uniunea a iesit din fosta coalitie ca lepadandu-se "de Satana" si ca fostul guvern a adus un atentat grav la siguranta oamenilor.
Anghel Iordanescu, candidatul UNPR la primaria Capitalei Anghel Iordanescu va candida pentru primaria Capitalei din partea UNPR-ului, candidatura sa fiind anuntata astazi. ... Candidatii UNPR pentru Bucuresti au fost anuntati inca de la inceputul lunii aprilie.
"Independentul" Diacomotu candideaza cu sprijinul PDL, UNPR, PNTCD si PER. ... Non-combat tacit la Capitala In cazul Bucurestiului, non-combatul este la ordinea zilei, atat din partea PDL, cat si a UNPR si USL.
In orice formula vin partidele la Cotroceni, Basescu trebuie sa inghita un porc Grupul PSD-UNPR este de trei ori mai mare ca ARD.
Exploateaza electoral o problema care cade si in responsabilitatea Suediei si UE Senatorul UNPR Damian Draghici a declarat ca declaratiile ministrului suedez al Afacerilor Europene prin care acuza gestionarea defectuoasa a problematicii romilor in Romania "seamana cu o fuga de raspundere" si o incercare nepotrivita de exploatare electorala a unei probleme pentru rezolvarea careia atat Suedia, cat si Uniunea Europeana au responsabilitati.
Victor Ponta participa astazi la mitingul electoral al aliantei PSD-UNPR-PC, care are loc la Sala Polivalenta din Piatra Neamt. La eveniment vor fi prezenti premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, ministrul Nicu Banicioiu, dar si candidatii PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare de pe 25 mai.
Senatorii PSD si UNPR au reconfirmat azi cu unanimitate de voturi in fruntea acestui grup parlamentar pe dl senator Ilie Sarbu. ... De asemenea, prin votul senatorilor PSD si UNPR, au devenit vicelideri ai grupului, senatorii: ... in functia de secretar al grupului senatorial PSD-UNPR a fost votat dl.
O analiza a componentei numerice a grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor si Senat scoate in evidenta avantajul net al actualei coalitii de guvernare PSD-UNPR-ALDE. ... Din grupurile parlamentare ale PSD fac parte si cei 63 de parlamentari ai UNPR care nu au grupuri proprii (42 deputati si 21 senatori).
Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana fara ca intreprinzatorii sa cunoasca regulile minimale impuse pe plan economic de autoritatile de la Bruxelles poate duce la falimentul a 80% din IMM-urile romanesti, avertizeaza presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR), Marian Petre Milut.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) propune ca sumele rezultate din cresterea preturilor la energie electrica si gaze naturale sa fie utilizate pentru constituirea unui fond de reabilitare a sistemului energetic.
Scumpirile, o bomba cu ceas Producatorii din industria alimentara, industria constructiilor si cea chimica se vor confrunta cu grave probleme de suportabilitate a costurilor de productie, o data cu noile majorari ale tarifelor la utilitati, se arata intr-un comunicat al Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR).
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) propune introducerea in noua varianta a Codului Fiscal a unor prevederi care sa permita diminuarea sarcinii fiscale si evitarea unor anteimpozitari a profitului, asa cum se intampla in prezent.
Reprezentantii Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UNPR) sunt insa optimisti si spun ca preturile la carnea de pasare vor scadea "intr-un viitor apropiat".
Premierul Emil Boc a anuntat la Radio Romania Actualitati ca Guvernul lucreaza la un proiect care porneste de la propunerea UNPR si care prevede impozitarea suplimentara a averilor mari.
Acesta a trecut cu arme si bagaje in tabara UNPR, armata de stransura a generalului (tradator politic) Oprea, formata din dezertori din PSD si PNL. Liderii UNPR au program stabilit de la partid pentru week-end:
UNPR va propune in cadrul consultarilor de la Cotroceni un memorandum Guvern - Sindicate - Patronate pentru iesirea din criza. "Conducerea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei va prezenta, in cadrul intalnirii, concluziile discutiilor purtate de UNPR, la sfarsitul saptamanii trecute, cu delegatia FMI condusa de Jeffrey Franks.
google-analytics.com