Cautare

1106 de rezultate pentru "unpr arges" (4.97 secunde)
Problema romilor se poate rezolva printr-o colaborare intre autoritatile europene si cele nationale Institutul European al Romilor urmeaza sa devina functional din primavara lui 2015 si va reprezenta un pilon fundamental al dezvoltarii identitare a comunitatilor de romi din Europa, mai ales acum cand atat atitudinile anti-rome, cat si discriminarea rasiala capata noi valente si devin instrumente de manipulare politica in mana extremistilor radicali de dreapta, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, senatorul UNPR Damian Draghici, consilier onorific pe problematica romilor al premierului Victor Ponta.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) a solicitat Colegiului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) cercetarea dosarelor de securitate ale tuturor presedintilor de confederatii patronale si confederatii sindicale.
Concret, grupul parlamentarilor independenti, infiintat recent in mod nelegal, in pofida interdicitiei regulamentelor Camerei Deputatilor si Senatului, si format din 18 senatori si deputati care au demisionat sau au fost exclusi din PNL si PSD, preconizeaza infiintarea unui nou partid politic, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR).
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru "Gandul", ca UNPR nu are si nu poate avea niciun fel de legatura cu stanga politica, sustinand ca Gabriel Oprea nu este un om de stanga, iar Marian Sarbu si Cristian Diaconescu "au esuat lamentabil".
Sedinta nu a reprezentat nimic altceva decat un nou episod din razboiul Putere-Opozitie, mai ales intre parlamentarii PSD si cei ai noului partid, UNPR.
Baloane de sapun sau simple zvonuri dau ca probabila inlocuirea actualului prefect de Dolj, Eugen Georgescu, cu unul dintre reprezentantii UNPR, fosti membri de partid transformati in independenti, majoritatea fugari din PSD si PNL.
Baloane de sapun sau simple zvonuri dau ca probabila inlocuirea actualului prefect de Dolj, Eugen Georgescu, cu unul dintre reprezentantii UNPR, fosti membri de partid transformati in independenti, majoritatea fugari din PSD si PNL.
Baloane de sapun sau simple zvonuri dau ca probabila inlocuirea actualului prefect de Dolj, Eugen Georgescu, cu unul dintre reprezentantii UNPR, fosti membri de partid transformati in independenti, majoritatea fugari din PSD si PNL.
Punctele de vedere ale membrilor UNPR sunt diferite, mai ales in ce priveste sustinerea guvernarii democrat-liberale.
Liderul senatorilor independenti din parlament, botosaneanul Liviu Campanu, a anuntat ieri ca demisioneaza din UNPR, partid in care detine functia de vicepresedinte, pentru a sustine motiunea de cenzura. ... Adrian Bahrin, presedintele interimar al organizatiei judetene UNPR, nu a putut fi contactat pentru a comenta situatia.
Principalii protagonisti ai negocierilor sunt primarul Catalin Flutur si fostul lider al PSD, Constantin Contac, care sustine activitatea filialei judetene a UNPR, partid care si-a revendicat functia in urma negocierilor cu guvernul de anul trecut.
Dorohoianul Ioan Domonco, cel care a candidat la presedintia nationala a PSD, este de ieri liderul interimar al organizatiei judetene a UNPR. Numirea sa a fost confirmata ieri si de Constantin Contac, unul din politicienii doriti de la centru pentru a prelua conducerea UNPR Botosani.
Proaspata alianta "ACD", care a semnat protocolul de colaborare luni, se pregateste sa dea primul atac.Tinta va fi, potrivit surselor, UNPR-ul, pe care va incerca sa-l destructureze prin cooptarea parlamentarilor carmuiti in prezent de Generalul Oprea.
• Aristide Roibu, fost trezorier-sef al PSD s-a inscris in UNPR. ... UNPR este continuatorul principiilor de stanga, care au fost abandonate de PSD", a declarat el.
Primarul municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, si edilii comunelor Ganeasa si Strejesti, Nicolae Preda si Constantin Vizantie, si-au anuntat ieri sustinerea pentru parlamentarii PDL si UNPR, formatiuni din partea carora intentioneaza sa candideze la alegerile de anul viitor.
Este posibil ca UNPR sa aiba soarta fostului ApR si sa dispara de pe scena politica Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede ca UNPR va avea soarta fostei Aliante pentru Romania (ApR), desprinsa in 1997 din fostul PDSR aflat la vremea aceea tot in opozitie, si va disparea de pe scena politica, in conditiile in care, in opinia sa, este formata din tradatori.
UNPR nici macar nu cunoaste istoria PSD si o prezinta deformat Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei nu cunoaste istoria Partidului Social Democrat si o prezinta deformat, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, presedintele de onoare al social-democratilor, Ion Iliescu.
daca ar fi dat afara din PSD, Geoana ar putea fi urmatorul primar general al Capitalei Fostul secretat general al PSD spune ca daca Mircea Geoana ar candida din partea UNPR la Primaria Capitalei ar castiga.
Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Nu pot sa nu spun ca m-am delectat cu momentul de maxima penibilitate al celor de la UNPR si al Robertei Anastase care pot sa fie injurati, scuipati de oricine, iar cine semneaza o hartie ca trece la ei devine un om extraordinar.
google-analytics.com