Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (4.56 secunde)
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat ieri, la Iasi, ca incepand din 2006 institutia pe care o conduce se va afla "in plina ofensiva" a apararii si afirmarii comunitatilor de romani din statele invecinate.
Mai mult, liberalul Petre Ungureanu a subliniat ca este de acord cu "posibilitatea ca investigatiile facute sub acoperire sa poata constitui probe in Justitie, mai ales acum, cand toata lumea cere rezultate", daca se vrea o lupta cu adevarat impotriva coruptiei.
Amendamentul cu declaratia interpretativa a fost propus de ministrul Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu, prezent la dezbatere, si insusit de deputatii Comisiei juridice, care au acceptat introducerea acesteia in textul proiectului normativ cu 17 voturi favorabile, trei impotriva si doua abtineri.
Consiliul de Asociere UE - Romania, reunit luni la Bruxelles si prezidat de ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a subliniat ca ramane o chestiune de maxima importanta lupta impotriva coruptiei la nivel inalt.
La sfarsitul anului trecut, cu doar cateva zile inainte de Revelion, Alexandra Ungureanu si-a aniversat ziua de nastere. Fara sa faca vreo petrecere cu fast, artista a petrecut alaturi de cei mai apropiati prieteni.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a cerut ieri, cu ocazia unei conferinte privind energia in zona Marii Negre, mai multa stabilitate interna in Romania, in contextul eforturilor inca necesare pentru aderarea efectiva la UE la 1 ianuarie 2007.
La audierile comisiei a fost prezent ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, care a dat lamuririle necesare pentru eliminarea confuziei intre fundatia care urmeaza sa fie constituita prin acordul semnat de guvernele roman si ungar si fundatia omonima de la Sibiu, care este subiect de drept privat.
In asteptarea Forumului politico-economic ce va reuni la Bucuresti personalitati din zona Marii Negre, seful diplomatiei romanesti, Mihai Razvan Ungureanu, crede ca acum, mai mult ca niciodata, Marea Neagra are nevoie de o carte de vizita si de o prezentare clara a propriei liste de teme urgente.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a afirmat ca la Forumul Marii Negre din aceasta saptamana nu vor exista teme tabu in discutiile dintre presedintii tarilor participante, iar Romania nu-si adjudeca, prin aceasta initiativa, "rolul fantezist de lider".
Moisoiu a dezvaluit cum "Traian Basescu si Mihai Razvan Ungureanu au fost prinsi pe picior gresit, efectiv nemaistiind cum sa mai dreaga busuiocul", lucrurile fiind oarecum rezolvate in urma deciziei CSAT, de respingere a propunerilor PNL.
Prima intalnire in acest sens va avea loc peste doua saptamani, Mihai Razvan Ungureanu, ministrul roman de Externe, urmand sa se intalneasca cu omologul sau ucrainian, cei doi urmand sa discute asupra concluziilor raportului ONU si sa stabileasca "planul de bataie".
Verificarea ar trebui ceruta si de partenerii de coalitie ßi ministrul de Externe, liberalul Mihai Ungureanu, a salutat demersul premierului de a cere CNSAS verificarea demnitarilor PNL, apreciind ca acesta reprezinta o recunoastere implicita a initiativei similare, din aprilie, a MAE si un exemplu pentru celelalte partide.
De parca dezbaterile nu o luasera razna suficient, liberalul Petre Ungureanu a propus, deranjat de ciopartirea proiectului de catre PSD si UDMR, ca Legea ANI sa se transforme in "Legea Ciomu", pe motiv ca toate nenorocirile (n.r.
O tactica la care recurg toate regimurile ilicite", a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ministrul roman de externe, Mihai Razvan Ungureanu.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat la Iasi ca fostul secretar de stat Teodor Baconschi ar putea reprezenta Romania "intr-o tara importanta in politica internationala". ... Este unul dintre diplomatii-model ai Romaniei", a afirmat Ungureanu.
Nemultumiti de conditiile de cazare Desi Camera Deputatilor cheltuieste anual sume uriase pentru cazarea deputatilor din teritoriu, liberalul Petre Ungureanu a afirmat ieri, in fata plenului, ca parlamentarii nu sunt multumiti de conditiile pe care le au la hotelul la care sunt cazati.
Interesant este faptul ca Mihai Razvan Ungureanu, ministrul de Externe, a refuzat nominalizarea, sub pretextul ca vrea sa-si contiunue treaba la ministerul pe care il conduce, dar este foarte probabil ca acesta sa nu fi fost acceptat de Basescu, care nu a mai vrut sa riste prin nominalizarea unui membru de partid.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a inaugurat ieri Consulatul general al Romaniei la Gyula, in prezenta ministrului Educatiei Nationale, Mihail Hardau, ministrului Afacerilor Externe al Republicii Ungare, Goncz Kinga Gonc, si al autoritatilor din Arad si Gyula.
Presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca propunerea cea mai plauzibila in acest moment este consilierul municipal Dumitru Ungureanu, director la Doljchim. "Cel mai probabil, candidatul filialei PNL Dolj pentru Parlamentul European va fi Dumitru Ungureanu.
Din Comisia de ancheta fac parte Marius Marinescu (PD), Serban Stratila (PNL), Vasile Dan Ungureanu (PSD), Radu Catalin Mardare (PSD), Carol Dina (PRM), Gheorghe Constantin (PC) si Fekete Szabo Andras (UDMR).
google-analytics.com