Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (3.68 secunde)
Guvernul poate fi picat in Parlament Conducerea Uniunii Armenilor s-a reunit miercuri pentru a stabili cum va vota la investirea guvernului Mihai Razvan Ungureanu.
Octavian Stireanu) Victor Ponta declara, la inceputul discursului sau de la reinvestirea guvernarii Basescu-versiunea Ungureanu, ca va explica de ce opozitia nu voteaza acest guvern.
Investit cu increderea unei majoritati parlamentare ilegitime, in absenta opozitiei, cu niste recomandari, fara avize din partea comisiilor de specialitate, Guvernul Ungureanu a trecut la administrarea problemelor vechi si noi, insa Programul de guvernare este departe de a fi magulitor pentru persoana Primului Ministru si a echipei sale.
In reuniunea CEX al PSD s-a decis oficial, in unanimitate, neparticiparea la votul de investitura al Guvernului Ungureanu., apelandu-se la solutia contestarii acestuia la Curtea Constitutionala datorita procedurii vicioase a audierilor in comisiile parlamentare a noilor ministri.
"Prima preocupare a premierului Mihai-Razvan Ungureanu ar fi trebuit sa fie dialogul cu Opozitia" Liderul PNL Crin Antonescu a afirmat joi ca in contextul grevei parlamentare si a lipsei de comunicare dintre Putere si opozitie prima preocupare a premierul Mihai-Razvan Ungureanu ar fi trebuit sa fie realizarea unui dialog pe acest subiect cu partidele din opozitie.
"Cuza domnitor, Basescu tradator", "Basarabia este Romania" Update 15:00 - Premierul Mihai Razvan Ungureanu si omologul sau moldovean, Vlad Filat, dar si ministrii celor doua cabinete au fost huiduiti de un grup de circa 20 de persoane, sambata dupa-amiaza, la iesirea din sediul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, unde a avut loc o "sedinta comuna a guvernelor roman si moldovean".
Victor Ponta, scrisoare deschisa catre Mihai Razvan Ungureanu:
La inceputul acestei saptamani, Mihai Razvan Ungureanu a vorbit despre scaderea contributiilor de asigurari sociale, de la 3 pana la 5 puncte procentuale, fara a lua in calcul majorarea salariilor si pensiilor, pentru ca, spunea domnia sa "nu imi permit sa arunc Romania intr-o spirala de hotarari populiste".
"Daca presedintele vrea sa-si incheie mandatul mai repede, m-as bucura" Presedintele PSD, Victor Ponta, copresedinte al USL, a reafirmat luni seara ca nu are nimic de negociat cu presedintele Traian Basescu si, daca va accepta postul de prim-ministru, va fi numai dupa alegerile din luna noiembrie, situatie in care "nu va fi premierul lui Basescu, la fel ca Boc sau Ungureanu".
USL, prima motiune de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu Se lucreaza intens la redactarea unei motiuni de cenzura cu privire la infiintarea facultatii cu predare in limba maghiara la UMF Targu-Mures, scriepesurse.ro.
In 1999 am sustinut la Bucuresti aderarea Romaniei la UE, desi atunci parea greu de realizat Fostul premier britanic Tony Blair s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria cu primul-ministru Mihai Razvan Ungureanu, dupa ce anterior s-a intalnit cu liderul PSD Victor Ponta.
Pe 17 aprilie, motiune de cenzura pentru "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica in cadrul unei conferinte de presa, ca, pe 17 Aprilie, USL va depune motiune de cenzura pentru "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" in chestiunea UMF Targu Mures, dar si pentru "cedarea in fata intereselor straine de a vinde ce a mai ramas din resurse".
De cati "bipezi" de la PDL are nevoie ca sa fie un pericol USL a depus, miercuri dupa-amiaza, motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ungureanu.
Revocarea lui Blejnar era previzibila, pentru calalbirea lui Ungureanu. ... Blejnar a fost revocat exact inaintea depunerii motiunii de cenzura contra masurilor antinationale ale guvernului Ungureanu. ... Adica, Razvan Dumitrescu, Oana Stancu si Adrian Ursu sunt cei mai tari pe langa premierul Ungureanu, ei au facut presiuni sa fie revocat Blejnar.
Municipalitatea craioveana are sanse sa-si recupereze milionul de dolari destinat reparatiilor de drumuri, bani pe care i-a primit de la guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu, dar i-au fost luati de guvernul lui Victor Ponta Povestea milionului de dolari are inceputul in primele zile ale lunii aprilie, cand cabinetul condus de Mihai Razvan Ungureanu a aprobat o hotarare de guvern prin care aloca primariilor fonduri totale de 648 de milioane de lei, din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia guvernului.
Pentru ce a fost curatata agenda legislativului de proiectele guvernului Ungureanu:
CELE MAI TARI REPLICI din sedinta partidului Cu demisia lui Emil Boc pe masa, democrat-liberalii cauta un presedinte pentru a relansa partidul, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu fiind considerat de o mare parte dintre liderii PDL solutia cea mai potrivita.
Presedintele suspendat a mai precizat ca este dispus sa il sustina pe Ungureanu pentru o candidatura la presedintie, dar nu inca. ... El a adaugat, pe fondul unei discutii legate de pierderea majoritatii parlamentare de catre PDL, ca Ungureanu a fost un premier "mai distant"
Unul dintre insotitorii sai, europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu, le-a atacat pe contracandidatele lui Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei. ... razboi cu USL, nu in PDL", a declarat Traian Razvan Ungureanu, potrivitPro Arges.
Alaturi de mine se afla Constantin Ungureanu, patronul Policolor Craiova.
google-analytics.com