Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (9.33 secunde)
Senatorul Valer Marian l-a interpelat pe Premierul Mihai Razvan Ungureanu.Obiectul interpelarii: ... Reportajul emotionant al jurnalistului Mihai Razvan Ungureanu: "Blugii ne erau plini de sange"'.
Guvernul Ungureanu a picat in urma numararii voturilor parlamentarilor. La circa trei luni de zile de la instalare, soarta Guvernului Ungureanu a fost decisa, vineri, in urma motiunii de cenzura "Opriti Guvernul santajabil.
Cea mai importanta "miscare" a cabinetului Ungureanu a fost si cea mai putin discutata - desi s-a petrecut pe 24 aprilie, deci in urma cu circa o saptamana, printr-un ordin al Ministrului Gabriel Berca (dar fara indoiala discutat pe "filiera").
In ultima sa sedinta, Guvernul Ungureanu a prezentat un proiect pentru alocarea a 33,6 milioane de lei pentru repararea unor biserici, informeaza Realitatea TV. Joi, 2 mai, la ora 18, guvernul Ungureanu va prezenta bilantul scurtului sau mandat.
UPDATE 21.20 Victor Ponta, care se afla inca la Parlament, a declarat ca va merge in aceasta noapte la Palatul Victoria, unde se va intalni cu fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, pentru a-si prelua mandatul de premier.
Aflat ieri la Bruxelles pentru a participa la Consiliul Afaceri Generale si Relatii Externe (CAGRE) al Uniunii Europene, ministrul roman al Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a adus in atentia UE criza transnistreana. Ministrul Ungureanu le-a inmanat omologilor europeni un non-paper privind viziunea Romaniei asupra solutionarii conflictului transnistrean.
La randul sau, ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a admis ca vor mai exista schimbari in randul ambasadorilor. ... Critici impartasite In acelasi timp, ministrul Razvan Ungureanu a declarat ca impartaseste criticile aduse de premier corpului diplomatic roman.
Astfel, referitor la acest subiect, premierul Calin Popescu Tariceanu, sustinut de ministrul Razvan Ungureanu, a infirmat acuzatiile si a declarat aseara ca "in Romania nu au existat centre de detentie ale CIA".
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat cu fermitate, potrivit unui articol publicat de ziarul austriac "Der Standard", ca nu au existat inchisori secrete ale CIA in Romania si ca nu-si poate imagina ca acest serviciu ar fi interogat detinuti fara stirea Executivului roman.
Securitate si stabilitate in regiune La randul sau, ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, presedinte in exercitiu al Organizatiei Cooperarii Economice la Marea Neagra, a amintit, in deschiderea celei de-a 14-a reuniuni a organizatiei, ca Marea Neagra are o nevoie urgenta de securitate si stabilitate.
Fata de afirmatiile presedintelui nu au intarziat sa apara si luarile de pozitie ale PNL, acelasi PNL care ieri a luat in discutie si votul dat in cadrul CSAT de ministrii Razvan Ungureanu si Sebastian Vladescu.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a anuntat ca Romania a inceput negocierile cu UE, la Bruxelles, privind mentinerea formatului bilateral de cooperare transfrontaliera cu Republica Moldova si cu Ucraina, in cadrul noului instrument de vecinatate.
Ministerul Afacerilor Externe respinge speculatiile aparute in presa cu privire la implicarea ministrului Mihai Razvan Ungureanu intr-o "directionare" a oficialilor europeni catre Revelionul lui Basescu. ... Acelasi comunicat explica si pozitia oficiala a lui Mihai Razvan Ungureanu in zilele de 31 decembrie si 1 ianuarie.
Initial, cele doua domenii se contopeau, insa compromisul a fost solutia finala pentru a-i impaca pe fostul ministru de Externe Teodor Melescanu si pe actualul ministru de Externe, Mihai Razvan Ungureanu. S-a vorbit insistent in partid ca, daca Ungureanu nu prinde un post de vice, pleaca la PLD.
Aripa dura a partidului a inregistrat o victorie pe toate liniile si prin optiunea destul de clara a delegatilor in favoarea discursului radical anti-Basescu si antidemocrati, promovat de Ludovic Orban, precum si prin votul de blam acordat ministrului de Externe Ungureanu, perceput de liberali ca fiind "omul lui Basescu".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut vineri ministrului Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu, in cadrul unei intalniri la Guvern, sa-si prezinte demisia, pentru ca nu a informat Guvernul si pe seful Executivului in legatura cu retinerea celor doi cetateni romani in Irak.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni, la finalul Biroului Politic Central, ca liberalii l-au desemnat pe senatorul Adrian Cioroianu ca succesor al lui Razvan Ungureanu la conducerea Ministerului de Externe.
Becali s-a referit la europarlamentarii PD-L, Traian Ungureanu si Cristian Preda, ce au afirmat ca nu sunt de acord cu intrarea liderului PNG-CD in PPE.
"In cadrul intalnirilor din 10 si 11 mai cu presedintele Traian Basescu, ministrul de Externe Ungureanu si alti oficiali ai Guvernului din Romania, secretar adjunct Maura Harty nu a gasit dovezi care sa arate ca Guvernul are jn plan sau vreun angajament puternic pentru a rezolva cazurile de adoptii internationale aflate in asteptare, fiind afectate de legea care interzice adoptiile internationale intrata in vigoare in data de 1 ianuarie.
Mihai Razvan Ungureanu, sfidat de Gabriel Oprea. ... Mihai Razvan Ungureanu le-a spus liderilor politici ca el le propune ca fiecare grup sa propuna cate doua nume, iar el sa decida titularii de portofolii.
google-analytics.com