Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (3.36 secunde)
"De la seful scorpionilor la seful spionilor" Presedintele Traian Basescu a schimbat tusea cu junghiul prin desemnarea diplomatului istoric Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim ministru al Guvernului Romaniei in locul juristului filosof Emil Boc.
Daca dl Mihai Razvan Ungureanu reuseste sa treaca noul guvern prin Parlament si are un program politic capabil sa respecte agenda publica, atunci PDL este avantajat. ... Daca dl Mihai Razvan Ungureanu promite sa faca pasi spre reducerea coruptiei, in special in gestiunea fondurilor publice, publicul l-ar sprijini.
Laura Cernahoschi) Este de remarcat faptul ca neintelegerile dintre Ponta si Antonescu au plecat de la sefii serviciilor secrete, chiar de pe vremea cand Ungureanu nu fusese nominalizat drept premier. ... A urmat numirea lui Mihai Razvan Ungureanu ca premier si un comportament ciudat al lui Victor Ponta:
Discursul lui Ponta, o greseala care trebuie asumata, dar nu repetata Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca discursul lui Victor Ponta de la investirea Guvernului Ungureanu reprezinta o greseala care trebuie asumata, dar care nu mai trebuie repetata in acest an electoral.
Dupa ce era dispus sa plece la UNPR daca nu castiga Presedintia PSD, dupa ce a obtinut Presedintia PSD cu sprijinul lui Basescu, dupa ce a cedat PDL o pozitie de judecator la Curtea Constitutionala pe care PSD o castigase cu greu, dupa ce a predat Presedintia Senatului guvernarii actuale, actualul Presedinte al PSD a aratat ca este dispus sa puna in pericol insasi existenta USL, sustinand in Parlamentul Romaniei Guvernul lui Traian Basescu, Guvernul Ungureanu.
Opozitia il ameninta pe Ungureanu cu o motiune la Senat Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca opozitia ia in calcul depunerea unei motiuni simple impotriva Guvernului, in eventualitatea in care prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu va ceda presiunilor din coalitie si va aloca fonduri pentru primarii puterii.
Guvernul Ungureanu ar deveni, astfel, cel mai scurt executiv din istoria recenta. ... Pentru ca Guvernul Ungureanu sa cada este necesar ca 19 deputati si senatori din arcul puterii sa voteze impotriva Guvernului. ... Guvernul Ungureanu nu-i mai apartine, exceptie facand doar, si numai partial, UDMR si UNPR.
Dizolvarea PDL in Miscarea lui Ungureanu, pana la locale. ... Mai grav, increderea in Mihai Razvan Ungureanu, vazut ca salvator al partidului si mai ales ca succesor a lui Traian Basescu, s-a redus dramatic, cu aproape 10 procente, ajungand in jur de 22 la suta.
80% Guvernul Ungureanu va cadea Guvernul Ungureanu "se mai tine" in opt voturi, astfel ca posibilitatea ca acest guvern sa cada la motiunea de cenzura este de 80%, a apreciat luni deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, la Antena 3.
Mihai Razvan Ungureanu Unul dintre blogurile cele mai active pe linie politica - de altfel se numeste "Politica ta" (vechea denumire, "Mos Califar") - face in cateva randuri o sinteza a activitatii premierului demis vineri, Mihai Razvan Ungureanu.
Dragos Doros, recent instalat in postul de secretar de stat in Ministerul Finantelor, a fost numit de catre premierul demis Mihai Razvan Ungureanu drept responsabil national cu autorizarea finantarii Phare, Facilitatea de tranzitie si SAPARD, informeaza mediafax.ro. Decizia a fost semnat azi de Ungureanu.
Oficial de Traian Basescu, neoficial de lobbyistul anterior mentionat, prilej cu care Basescu si Ungureanu au fost sever reevaluati, ca elemente de sprijin al intereselor companiilor straine amintite, reamintindu-li-se ca sunt pasibili de execuatare politica silita, fiecare dupa cat li s-a transferat in conturile ce pot fi imediat descarcate la zero" mai sustine Stan.
Juriul s-a confruntat cu o situatie speciala, avand doi artisti cu acelasi punctaj â€" trupa Ava si Ionut Ungureanu. ... Ionut Ungureanu este solistul trupei Provincialii, avand o experienta scenica de peste 16 ani.
Ii spune categoric ca, daca lucrurile sunt asa cum "minte" Tariceanu, sa ii ceara demisia lui Ungureanu... ... Apoi apare chiar ministrul Mihai Razvan Ungureanu si recunoaste si el ca primul-ministru nu a fost informat.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat in prima sa conferinta de presa ca, desi a remarcat o anumita politizare a activitatii ministerului de resort, nu vor exista schimbari si rechemari la post in valuri ale ambasadorilor Romaniei peste hotare.
Presedintele Traian Basescu a declarat joi, la sediul SIE, ca numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea institutiei va contribui la cresterea performantelor SIE si a credibilitatiii "activului de comanda" al serviciului. ... De asemenea, Basescu l-a felicitat pe Ungureanu pentru "performanta din Parlament" si i-a urat succes.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, va fi prezent astazi la Bruxelles pentru a participa la reuniunea Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European. Ungureanu le va prezenta membrilor comisiei progresele pe care Romania le-a realizat in vederea aderarii la Uniunea Europeana.
Wissmann a facut aceasta declaratie in urma convorbirii avute cu ministrul roman al Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu.
El adauga ca spera ca actiunea initiata de Tariceanu si Atanasiu sa fie remediata prin interventia prompta a ministrului de externe Mihai Ungureanu.
• 15 ian 2007 - Mihai Ungureanu apreciaza, intr-o interventie telefonica la postul de radio Vocea Basarabiei, ca Republica Moldova are o atitudine de "stat incercuit" si da dovada, prin insistenta de a semna un tratat de baza cu Romania, de temeri fara motivatie si o "mentalitate retrograda".
google-analytics.com