Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (2.67 secunde)
Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit ieri la Moscova cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, cu care a analizat evolutia relatiilor bilaterale si perspectiva dezvoltarii acestora.
„Intre Romania si Federatia Rusa exista incredere si dorinta de a face lucruri bune impreuna“, a declarat ieri ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, la finalul intalnirii cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, prezent la Bucuresti.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu (foto), considera ca in Romania este necesar ca legile sa fie puse in aplicare, insa nu este momentul demararii unei adevarate revolutii iacobine, cu taieri de capete, in domeniul coruptiei.
In cea de-a doua zi a vizitei sale la Londra, ministrul roman de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a avut o serie de convorbiri cu omologul sau britanic, Jack Straw, informeaza un comunicat al MAE.
Ministrul de Externe, liberalul Mihai Ungureanu, este de parere ca principiul lustratiei trebuie sustinut, dar apreciaza ca legea lustratiei, in forma actuala, are "o doza consistenta de nedreptate morala" si anunta ca va renunta la post daca este adoptata ca atare.
Ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a declarat sambata la Iasi ca MAE a "intinerit" radical in ultimii doi si a apreciat ca procesul de "primenire" a diplomatilor romani ar putea fi finalizat la mijlocul acestui an.
Ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a declarat ca nu stia nimic despre declaratia sefului statului pe tema aderarii la UE a Romanie alaturi de Republica Moldova.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a apreciat ieri in discursul de deschidere a Reuniunii Diplomatiei de la Bucuresti ca in ultimul an diplomatia "a reusit sa demonstreze ca Romania se poate comporta ca membru de facto al Uniunii Europene".
Daca pentru cei doi muncitori aventura s-a incheiat la cateva zile de la publicarea articolului, fiind eliberati si primiti ca niste eroi in tara, ministrul de externe, Razvan Ungureanu, si-a pierdut postul, fiind acuzat de premier ca nu l-a informat despre acest incident.
Mihai Razvan Ungureanu, fost ministru de Externe si fost membru al PNL, a fost desemnat de liberali sa deschida lista pentru europarlamentare.
Mihai Razvan Ungureanu se va reinscrie in PNL, inainte de alegerile pentru Parlamentul European, in conditiile in care el s-a autosuspendat din partid si va deschide lista liberalilor pentru PE, a anuntat, ieri, seful de campanie PNL, Dan Motreanu.
Anuntat drept cap de lista pentru candidaturile cu care PNL se va prezenta la euroalegeri, Mihai Razvan Ungureanu nu si-a confirmat candidatura alaturi de liberali.
Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, a declarat vineri ca fostul ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu i-a anuntat pe liderii partidului ca nu poate conduce Comitetul de sprijin al listei liberale pentru europarlamentare din cauza statutului sau diplomatic.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri-dimineata presedintilor Camerelor Parlamentului propunerea de numire a liberalului Mihai Razvan Ungureanu în functia de director al SIE. Mihai Razvan Ungureanu ocupa în prezent postul de reprezentant al României la SECI.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri-dimineata presedintilor Camerelor Parlamentului propunerea de numire a liberalului Mihai Razvan Ungureanu în functia de director al SIE. Mihai Razvan Ungureanu ocupa în prezent postul de reprezentant al României la SECI.
Camerele reunite au validat numirea lui Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Dupa ce presedintele Traian Basescu l-a propus pe Ungureanu, la 26 noiembrie, pentru aceasta functie, fostul ministru de externe a fost validat miercuri cu 295 de voturi pentru, din cei 318 parlamentari prezenti.
Propunerea de a renunta la crearea subcomisiei de raportori care sa studieze dosarele, asa cum s-a intamplat in cazurile anterioare, a apartinut deputatului PD-L Petre Ungureanu.
"De la seful scorpionilor la seful spionilor" Presedintele Traian Basescu a schimbat tusea cu junghiul prin desemnarea diplomatului istoric Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim ministru al Guvernului Romaniei in locul juristului filosof Emil Boc.
Si poate ca Mihai Razvan Ungureanu, in tandem cu Presedintele Traian Basescu, reprezinta un garant. ... Deci, daca este reala ipoteza ca tandemul Basescu-Ungureanu se bucura de sprijinul Statelor Unite si al unor servicii secrete prietene, atunci acest fapt reprezinta prima importanta anomalie.
Mihai Razvan Ungureanu, de la fost rocker, la prim-ministru Noul premier desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a fost in adolescenta un impatimit al rock-ului, facand parte dintr-o trupa care a sustinut mai multe concerte. Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, are si alte pasiuni decat politica si serviciile secrete.
google-analytics.com