Cautare

1121 de rezultate pentru "udrea" (4.63 secunde)
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a reacționat, joi, la decizia instantei supreme de suspendare a deciziei de condamnare in cazul fostului ministru, precizand ca Mos Craciun a venit mai devreme, iar Elena poate in sfarsit sa-si petreaca sarbatorile in libertate, alaturi de fetita sa.
Declaratiile Elenei Udrea, a€žblonda de la Cotrocenia€œ care a fost sefa Cancelariei Prezidentiale, sunt fara echivoc.
Elena Udrea. Sotia lui Dorin Cocos, om de afaceri incriminat de Traian Basescu in timpul campaniei lui Traian Basescu din toamna lui 2004 ca facand parte din grupul de interese Petrache-Bitner, Elena Udrea s-a trezit peste noapte consilier prezidential al aceluiasi Traian Basescu.
Presedintele PIN Cozmin Gusa sustine ca Elena Udrea a fost consilierul sau personal pe vremea cand detinea functia de secretar general al PSD. Udrea recunoaste ca are o mai veche relatie de prietenie cu Cozmin Gusa, dar neaga orice legatura cu PSD.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), raspunde atacurilor impotriva sa, tot mai virulente cu cat se apropie campania electorala, cu aceeasi moneda. ... "Din pacate, ati auzit foarte multe neadevaruri despre mine in ultima luna", sustine Elena Udrea, adaugand ca:
Si era atat de suparata in "sceneta" ca Basescu n-a tinut cont de "printipurile" ei si nici n-a prins Parlamentul European, incat a sarit si la gatul lui Udrea. ... "Dna Udrea e, ca toate fetele astea, o creatura care nu gandeste decat in termeni de interes personal...
Cu sau fara voi ei, Elena Udrea ridica... ... "Nu ma cobor la a comenta declaratiile doamnei Elena Udrea, acest Gigi Becali cu fusta si decolteu a politicii romanesti". ... "Sunt stupefiat de faptul ca domnul Stolojan nu este deranjat de laudele Elenei Udrea.
Existenta biletului a fost anuntata joi seara la televizor de secretarul executiv al PD, Elena Udrea.
Totodata, Stroe a declarat ca va sesiza Parchetul pentru afirmatiile Elenei Udrea legate de persoana sa. ... "Am stiut sa ma feresc de presiuni" Pe de alta parte, Stroe a depus inca de vineri plangerea impotriva Elenei Udrea la Parchetul instantei supreme, reclamatie pe care a anuntat-o ieri.
Liberalul Radu Stroe a anuntat ieri ca va depune o sesizare penala impotriva secretarului executiv al PD, Elena Udrea, potrivit NewsIn. ... "Afirmatiile Elenei Udrea sunt grave si pot atinge chiar si imaginea presedintelui", a afirmat Radu Stroe.
Potrivit unor surse interne, campania liberalilor se va axa, printre altele, pe modul in care Basescu ar fi protejat afacerile fostului sau consilier Elena Udrea.
Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu declara, intr-un interviu acordat revistei The One, ca Elena Udrea a gresit incercand "sa arda etapele", motiv pentru care, fata de aceasta, colegii de partid manifesta mai degraba teama decat respect.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie".
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Elena Udrea este din nou atacata de reprezentantii Organizatiei de Tineret PD-L Constanta si de proaspetii exclusii din partid. Ei sustin ca Udrea este cea care "face si desface" itele in partid si ca e vinovata de tensiunile din PD-L.
Elena Udrea a fost contestata joi, la Scoala de vara a OTPD-L, care se desfasoara la Costinesti, de un grup de tineri democrat-liberali din Constanta, organizatie de a carei reorganizare s-a ocupat secretarul executiv al PD-L, facand o serie de excluderi care au generat mai multe scandaluri.
Senatorul PSD, Alexandru Mazare (fratele celebrului primar al Constantei Radu Mazare), afirma ca asteapta masuri concrete din partea ministrului Turismului, Elena Udrea, si nu doar campanii "lipsite de continut". "Am vazut-o cu totii pe Elena Udrea:
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost primita cu huiduieli la a XIII-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana, din judetul Caras-Severin. Udrea a avut, sambata, intalniri cu autoritatile locale din Caras-Severin si cu operatorii de turism din zona.
Deputatii au aprobat propunerea de infiintare a unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, cu 103 voturi "pentru", si niciunul "impotriva".
google-analytics.com