Cautare

1121 de rezultate pentru "udrea" (5.59 secunde)
Deputatul Sorin Paveliu a declarat marti ca nu a demisionat din PD-L, ci a decis doar "sa se autosuspende din partid" pentru a putea candida, ca independent, pentru un mandat de deputat in Colegiul 25 din Drumul Taberei, unde va candida si secretarul executiv Elena Udrea.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat, joi, ca vrea sanctiuni dure pentru hotelierii de pe litoral care de anul urmator nu vor deschide pe 15 mai. Ministerul Turismului lucreaza in prezent la o lege, care va fi depusa in Parlament pana pe 1 iulie, a precizat Udrea.
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu.
Comisia parlamentara ce verifica modul in care Elena Udrea a cheltuit banii Ministerului Turismului pentru mai multe campanii de promovare, isi va incepe activitatea marti.
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca mascheaza in spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea.
Comisia parlamentara pentru anchetarea ministrului Elena Udrea a decis sa isi desfasoare lucrarile in fiecare saptamana, pana la finalizarea anchetei, in zilele de marti, miercuri si joi dimineata.
Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu s-a adresat in special PD-L si premierului Emil Boc atunci cand a afirmat ca partidele din coalitia de guvernare se ocupa de comisia Udrea, in loc sa discute despre criza.
Deputatul PSD Dumitru Chirita, membru al Comisiei Udrea, a propus, miercuri, sesizarea Biroului Permanent si a Comisiei juridice in privinta presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase pe motiv ca aceasta incercat sa intimideze comisia.
Lovitura de teatru in scandalul Udrea. Ministrul Elena Udrea (foto) a mers ieri la comisia de ancheta de la Parlament, unde a fost intampinata cu flori. Inainte de a ajunge la comisie, Udrea a depus la Parchet o plangere penala impotriva unor membri din actuala comisie.
Aranjata precum un star de la Hollywood, Elena Udrea s-a prezentat la comisia parlamentara de ancheta pentru a sfida. Elena Udrea s-a transformat din acuzat, cercetat de o comisiei parlamentara pentru modul in care a gestionat banii Ministerului Turismului, in acuzator.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca Traian Basescu si-ar fi dorit-o pe Elena Udrea ca premier.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca seful statului, Traian Basescu, ar vrea sa o propuna premier pe Elena Udrea, el sustinand in acest context ca asupra Romaniei pluteste "blestemul celor trei Elene": Lupeasca, Ceauseasca si Udrea.
Elena Udrea era un apropiat al presedintelui Traian Basescu, stie multe lucruri despre rapirea jurnalistilor romani in Irak si se simte amenintata. ... "Elena Udrea a vorbit pentru ca se simte amenintata", a spus la Realitatea FM jurnalistul Ovidiu Ohanesian.
Corina Dragotescu (foto) publica pe ImpactNews articolul 'PD-L nu bea sampania doamnei Udrea', pe care il puteti citi in continuare. Din sampania doamnei Udrea au ramas doar bulele.
Asta ar trebui sa se intample daca ar fi sa ne luam dupa angajamentele unor ministri de baza ai Cabinetului, Vasile Blaga si Elena Udrea.
Proaspat nominalizata la sefia PDL Bucuresti, Elena Udrea, vazuta de unii colegi drept viitorul candidat la Primaria Generala, face pe blogul sau un inventar al problemelor Capitalei, incluzand aici cladirile nerenovate, cainii vagabonzi, mizeria de pe strazi sau preturile mari.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat, luni, un apel catre gruparea Basescu-Udrea-Boc, pentru a reda Capitala bucurestenilor si de a abandona, astfel, proiectul de modificare a Capitalei intr-o "feuda".
Doar 20 de voturi i-au lipsit Elenei Udrea pentru a fi aleasa in unanimitate, ca la Marea Adunare Nationala.
Elena Udrea nu a ajuns savant de renume mondial, dar este doctorand in stiinte militare, absolvent al Colegiului Superior de Aparare, si lector universitar al Universitatii Dimitrie Cantemir. ... Obiceiul proslavirii mai-marilor vremii, cum s-a intamplat recent cu Elena Udrea la PDL Bucuresti, romanii l-au avut de pe vremea fanariotilor.
Elena Udrea (PDL): ... Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (PDL), a afirmat vineri ca liderii PNL si PSD "habar nu au cum este sa guvernezi", transmite Agerpres.
google-analytics.com