Cautare

1121 de rezultate pentru "udrea" (3.22 secunde)
Jurnalul National publica articolul "Tocurile Elenei Udrea se revolta!", pe care il puteti citi in continuare.
Potrivit liderului CN al PSD, planul respectiv ar cuprinde intre altele actiuni la nivelul PDL, precum "diminuarea constanta a puterii si influentei lui Vasile Blaga a apropiatilor sai pana la limita mentinerii unitatii partidului", dar si "trecerea in afara puterii de decizie a lui Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu si a altora care nu se aliniaza intocmai ideilor si actiunilor lui Traian Basescu si Elena Udrea".
Elena Udrea sustine ca WikiLeaks furnizeaza informatii despre opozitie, dar spune ca intalnirea ei cu Hrebenciuc este o intoxicare.
"Mita bugetara" va fi interzisa printr-o lege ce va purta numele Udrea, sinonim cu spaga bugetara HotNews.ro informeaza :
Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
Elena Udrea lauda cu ravna curajul si barbatia lui Basescu Senatorul Gheorghe Pop a sustinut o declaratie politica intitulata:
Elena Udrea se retrage din politica (Autor : Andrei Alexandru) Doamna Udrea are acces la "secretele zeilor". ... Udrea a iesit in public in repetate randuri cu "bombe" sau previziuni exclusive care s-au adeverit ulterior.
Elena Udrea a declarat vineri, la Iasi, ca protestele sunt impotriva tuturor politicienilor care au condus Romania in ultimii 20 de ani, nu doar impotriva actualilor guvernanti. ... Udrea a acuzat opozitia ca se implica direct in proteste si instiga oamenii. ... Udrea crede ca protestele vor continua.
Elena Udrea a declarat vineri, la Iasi, ca protestele sunt impotriva tuturor politicienilor care au condus Romania in ultimii 20 de ani, nu doar impotriva actualilor guvernanti. ... Udrea a acuzat opozitia ca se implica direct in proteste si instiga oamenii. ... Udrea crede ca protestele vor continua.
Liviu Bratescu, catre Elena Udrea: ... Orasul Roman merita "un deputat credibil, vertical, cu un trecut imaculat" Liviu Bratescu, desemnat drept contracandidat al Elenei Udrea in colegiul 4 pentru Camera Deputatilor din judetul Neamt, scrie pe blogul personal despre candidatura Elenei Udrea in "urbea sa natala".
La umbra nucului batran numit "Traian Basescu" n-a crescut mai nimic Desi incep sa se contureze doua directii in PDL, una reprezentata de Vasile Blaga si vechea garda, alta, aripa "baronilor tineri", care ar fi agreata de Elena Udrea, partidul nu si-a gasit, pana in prezent, un "craisor" pe care sa-l scoata in fata si care sa domine discursul lui Crin Antonescu sau actiunea politica a lui Victor Ponta, spune Cozmin Gusa, la Realitatea TV, in emisiunea "PERSPECTIVA".
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, la Gura Humorului, in deschiderea Seminarului National de Turism, ca doreste ca turismul sa devina "un contributor la buget si un creator de locuri de munca".
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Top 3 motive ale divortului dintre Elena Udrea si Dorin Cocos Dragi prieteni, pana la urma inevitabilul s-a produs.
Episodul cu biletelul aparut brusc in memoria Elenei Udrea a adus dezbaterea politica in Romania la unul dintre cele mai joase niveluri atinse vreodata. ... cancelaria unde trona inca in acea vreme fericita chiar Elena Udrea si biroul prezidential...
Elena Udrea participa la reuniunea PPE ca membra a delegatiei PD, alaturi de presedintele democrat, Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga si vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
Elena Udrea a anuntat ieri ca nu va lua o decizie in ceea ce priveste candidatura pentru postul de secretar executiv pana nu va avea o discutie lamuritoare cu conducerea PD, care ar urma sa aiba loc cel mai probabil la Biroul Permanent National de luni al formatiunii democrate.
Fostul consilier prezidential Elena Udrea a confirmat ieri ca si-a depus candidatura pentru functia de secretar executiv al PD la alegerile ce vor avea loc la 9 decembrie.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a confirmat ca o apreciaza pe Elena Udrea si considera ca este un lucru bun ceea ce face secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal in cadrul filialei PDL Constanta.
google-analytics.com