Cautare

1120 de rezultate pentru "udrea" (3.53 secunde)
Sorin Rosca Stanescu) Doamna Elena Udrea a dat o noua lovitura de imagine. ... Chiar daca pe multi ii voi scandaliza la randul meu, eu cred ca doamna Udrea a dat cu adevarat o lovitura. ... Doamna Elena Udrea viseaza si vizeaza cea mai importanta functie in stat.
Esecul rasunator al Elenei Udrea (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Elena Udrea se prabuseste. ... Iar acum, bomboana pe coliva Elenei Udrea a pus-o chiar marea ei cucerire, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.
Vedeta intrunirii a fost celebra blonda Elena Udrea, fost consilier prezidential, care a venit la manifestatie cu o tinuta si o silueta demne de invidiat.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Contractele incheiete intre firma de avocatura a fostului consilier prezidential Elena Udrea cu RAAPPS sunt legale, dar nu respecta principiile transparentei in ce priveste cheltuirea banilor publici, iar onorariile au fost acordate arbitrar.
Elena Udrea a ripostat pe blogul sau la afirmatiile lui Radu Mazare, potrivit carora ei doi se cunosc bine si discuta des.
Elena Udrea (PD-L) s-a numarat printre ultimii parlamentari care au depus, marti, la Camera Deputatilor, documentele necesare pentru preluarea mandatului, ea declarand pentru Mediafax ca "este o persoana activa", care nu vrea sa iasa la pensie de la Parlament.
Adriana Saftoiu are ocazia sa se razbune pe fosta ei rivala de la Administratia prezidentiala, Elena Udrea.
Presedintele Comisiei Udrea, Ludovic Orban (PNL), a declarat, joi, ca il "revolta" ultimele "postari" de pe site-ul Ministerului Turismului, aratand ca unele documente au date false de publicare pe site.
Coordonatorul campaniei electorale prezidentiale a PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, luni seara, ca este mirat ca presedintele Traian Basescu este atat de speriat de Comisia Udrea, el comentand anuntul facut de Elena Udrea, potrivit caruia va depune plangeri penale impotriva unor membri ai comisiei.
Prin vocea deputatului Adriana Saftoiu, membrii comisiei de ancheta in cazul Udrea au decis sa nu mai raspunda declaratiilor ministrului Turismului, Elena Udrea, pe motivul ca acestea sunt doar 'niste declaratii politice'.
Prezent vineri dupa amiaza la Buzau la conferinta judeteana a filialei locale a PSD, vicepresedintele partidului Liviu Dragnea a raspuns la atacurile ministrului turismului Elena Udrea, despre care a spus ca este un fel de "Mama Omida", a inceput sa se priceapa si la servicii secrete.
Publicatia afiseaza o poza a Elenei Udrea in paginile ziarului si comenteaza ca ministrul Turismului, care obisnuia odata sa pozeze in costum de baie pentru diverse reviste mondene, a considerat ca acele cadouri date femeilor le vor binedispune, in ciuda faptului ca acestea au pierdut totul.
Inpolitics informeaza ca mogulul media Sorin Ovidiu Vantu sustine, in ultimul sau interviu, ca cei mai multi PDL-isti ii urasc pe Basescu, Boc si Udrea. ... Vantu afirma ca Elena Udrea este cea mai detestata persoana dintre pedelisti. ... Elena Udrea:
Surse din interiorul PSD au declarat pentru Hotnews.ro ca, in ciuda lui Victor Ponta si Crin Antonescu care nu il vor candidat la Capitala, Vanghelie face tot posibilul sa-si atinga scopul iar noua prietenie cu Elena Udrea face parte din planurile acestuia.
Un lucru mai putin cunoscut despre fostul ministru al Justitiei este ca a copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea. Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa.
Imediat dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, garda veche a cerut retragerea Elenei Udrea din guvern. ... Cu sacrificiul lui Boagiu, Funeriu si Barbu, Elena Udrea a pierdut sansa unui nou mandat in guvern.
A fost prima fotografie publica a Elenei Udrea. ... Udrea insasi a raspuns ambiguu-provocator, intrebata fiind direct de presa daca e amanta lui Basescu. ... Sexul a fost secundar in relatia dintre animalele de prada Basescu si Udrea. ... Martanca Udrea era un trofeu:
Basescu a tradat-o pe Udrea pentru un alt candidat Elena Udrea, presedintele partidului creat de Traian Basescu, "si-a luat plasa" de la seful statului, spune un membru al Guvernului.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
google-analytics.com