Cautare

1788 de rezultate pentru "ucraina" (3.18 secunde)
Odata incheiat conflictul privind delimitarea platoului continental la Marea Neagra intre Romania si Ucraina, un alt punct din relatiile bilaterale revine in actualitate. Canalul Bastroe, pe care Ucraina intentioneaza sa il construiasca in Delta Dunarii a alertat din nou autoritatile romane.
Relatia Romaniei cu Rusia a fost afectata recent de scandalul de spionaj cu Ucraina, care a dus la expulzarea a doi atasati militari ucraineni, dar si a trei diplomati rusi, a declarat presedintele Traian Basescu (foto) la intalnirea avuta recent cu ambasadorii UE.
Rusia s-a adresat Uniunii Europene, cerandu-i sa ajute Ucraina sa isi rezolve problemele cu Gazprom ce risca sa provoace o noua criza a gazului inca de la sfarsitul lunii iunie, dar raspunsul a fost ca "nu sunt bani", a declarat Vladimir Putin (foto).
Rusia va ataca Ucraina, cel tarziu pana la 9 mai. ... Rusia va ataca Ucraina, cel tarziu pana la 9 mai. ... In urmatoarea luna si jumatate, parada militara va avea probabil loc in Ucraina. ... Pensiile, salariile, investitiile statului vor disparea, chiar si fara campania din Ucraina.
Ucraina a semnat acordul ce permite reluarea livrarilor de gaz rusesc spre Europa fara clauza aditionala contestata de Rusia, a anuntat luni compania rusa Gazprom.
Livrarile de gaz rusesc prin Ucraina au fost reluate ieri-dimineata, în urma acordului semnat luni între Gazprom si Naftogaz.
Rusia negociaza cu Ucraina, Kazahstan si Uniunea Europeana, pentru importuri de cereale furajere, a declarat vineri un purtator de cuvant al Ministerului Agriculturii.
Seful Fondului pentru Proprietatea Statului din Ucraina a declarat saptamana trecuta ca un acord cu Romania pe tema compensatiilor pentru combinatul de la Krivoi Rog este "problematic", sugerand ca asteptarile Romaniei - de un miliard de dolari - sunt prea mari.
Meelich, care se afla in judetul Suceava impreuna cu membri ai Trans-European Motorways (TEM) al United Nations Economic Commission for Europe (UNECE), a participat, vineri, in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, la o intalnire cu autoritati ale regiunii Cernauti din Ucraina si ale judetului Suceava, unde s-a prezentat necesitatea infiintarii unui coridor de transport care sa lege Marea Neagra de Marea Baltica, prin Suceava si Cernauti.
Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
Opozanta ucraineana Iulia Timosenko a asigurat sambata, dupa ce a fost eliberata, ca Ucraina va deveni "in timpul apropiat" membra a Uniunii Europene, relateaza postul de televiziune Russia Today, in pagina electronica.
Relatiile ruso-ucrainene cunosc frecusuri, iar oficiali de la Kiev declara ba ca Ucraina se va retrage din Spatiul Economic Unic, ba ca n-are de gand sa o faca.
Alegerile din Belarus si Ucraina, cu rezultatele lor de mult previzibile, nu vor produce mutatii spectaculoase In zona ex-sovietica dintre arealul euroatlantic si Rusia.
S-au incheiat negocierile pentru pace dintre Rusia si Ucraina. ... "Ucraina functioneaza putin diferit fata de Rusia". Rusia cere in principal stabilirea unui statut de neutralitate pentru Ucraina. ... Vedem Turcia drept una dintre garantiile securitatii pentru Ucraina".
Ucraina trece printr-o criza profunda. ... Situatia din Ucraina ne este, vai, atat de cunoscuta, de parca am trai acolo si nu in Romania. ... La fel ca in Ucraina, ei comunica intre ei prin intermediul scrisorilor sau, mai nou, prin intermediul presei, ca tot ne aflam in campanie electorala.
Razboiul din Ucraina a contribuit la cresterea numarului de persoane stramutate fortat in intreaga lume la peste 100 de milioane pentru prima data, spune agentia ONU pentru Refugiati. Agentia a mentionat ca razboiul a stramutat opt milioane in Ucraina, iar peste sase milioane de oameni au parasit tara.
Suntem in ziua cu numarul 194 a razboiului pornit de Vladimir Putin in Ucraina. Ucraina anunta ca a recucerit mai multe localitati din sud-estul tarii. ... Conform ministerului Apararii de la Kiev, Rusia a lansat pana acum in Ucraina un numar de 3.500 de rachete "inteligente" sau de croaziera.
Jens Stoltenberg a ajuns in Ucraina, in prima sa vizita in aceasta tara de la inceputul razboiului "Majoritatea vizitelor intreprinse in Ucraina de demnitari din Occident au fost anuntate si s-au publicat imagini ale evenimentelor dupa ce acestea au avut loc.
El mai spune ca Moldova va urmari sa isi imbunatateasca relatiile cu Romania si Ucraina. ... • 20 ian 2005 - Mihai Ungureanu declara ca Romania este interesata de incheierea unor parteneriate strategice si de consolidarea misiunilor diplomatice din tari precum Moldova, Ucraina, Federatia Rusa.
Conducerea fostei RASSM propune si ea cedarea catre Ucraina pe langa Bucovina de Nord doar a Hotinului, Cetatii Albe si Chiliei, iar de la est de Nistru sa fie cedate doar raioanele Codama, Balta si Pesciana (68).
google-analytics.com