Cautare

3358 de rezultate pentru "tuzla suta florin" (2.96 secunde)
Suta la suta ca nu vom vota legea privind votul prin corespondenta Parlamentarii UDMR nu vor vota pentru legea votului prin corespondenta, pentru ca nu ofera suficiente garantii privind corectitudinea acestui sistem, a anuntat, Luni, liderul de grup al deputatilor Uniunii, Mate Andras.
Cel putin, aparent, PDL a pierdut initiativa in momentul in care PSD, PNL si PC s-au constituit intr-o alianta care are posibilitatea de a castiga peste 50 la suta din voturi.
Pentru ca USL a obtinut nu 50 la suta din voturile politice, nu usor peste 50 la suta, ci 67 la suta. ... Prin care si-a adjudecat aproape 90 la suta din consiliile judetene. ... PNL a castigat 25,49 la suta din ceea ce inseamna scorul politic.
Sorin Rosca Stanescu) USL pleaca in campania electorala cu obiectivul de a obtine, in final, 64 la suta dintre mandatele din viitorul Parlament. Acest procent poate fi obtinut, este adevarat, cu un rezultat general de circa 56 la suta la iesirea din urne.
Indicele BET, care reflecta evolutia celor mai lichide actiuni listate, a inregistrat o crestere cu 10,47 puncte (0,19 la suta), ajungand la nivelul de 5.428,10 puncte.
Mai exact potrivit investigatiei, efectuata in perioada 16 ianuarie - 28 februarie 2006, la care au raspuns 1803 persoane, 54 la suta dintre votanti au optat pentru un credit ipotecar/imobiliar (973 persoane).
Produsul Intern Brut (PIB()va creste cu 6,5 la suta in 2008 si cu 6,1 la suta in 2009, potrivit Comisiei Nationale de Prognoza (CNP), estimarile mentinandu-se pentru urmatorii sase ani.
Aproape jumatate dintre romani nu si-au schimbat locul de munca in ultimii trei ani, a aratat un sondaj realizat de e.Jobs.Numai unu la suta dintre respondentii studiului si-au schimbat angajatorul de sase ori in acest interval de timp.In ultimii trei ani, 15 la suta dintre romani s-au mutat de la locul de munca o data, 16 la suta au schimbat angajatorul de doua ori si 12 la suta de trei ori.
Asadar, in timp ce 60 la suta dintre romani cred ca piata muncii va fi cea mai afectata de criza in 2009, 65 la suta spun ca nu isi fac griji ca si-ar putea pierde locul de munca.
Potrivit reprezentantilor Institutului National de Statistica (INS), numarul de inmatriculari noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in primul trimestru al acestui an, cu 11,8 la suta fata de trimestrul I din 2008, iar numarul inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 41,6 la suta.
Economia neta realizata la buget prin reducerea salariilor, sporurilor, stimulentelor etc cu 25% este de 1 la suta din PIB, conform aceleiasi Scrisori de Intentie. ... Aceasta inseamna in 2011 plus 3,7 la suta din inflatie (cresterea reala a salariului este estimata la minus 3,8 in 2010).
Mai mult de 65 la suta dintre utilizatorii de Internet s-au declarat influentati de publicitatea online si dau mai departe mesaje legate de brand, produs sau serviciu, este concluzia studiului "Voice of Internet User" (VIU), realizat de Asociatia IAB ROMANIA si eResearch Corp, in perioada iunie-iulie 2010.
Porcul este comestibil in proportie de suta la suta, de la rat pana la varful cozii, orice bucatica din el poate fi transformata in preparate delicioase.
Partidul Comunistilor (PC), formatiune condusa de actualul presedinte al tarii, Vladimir Voronin, a obtinut aproximativ 46,1 la suta din totalul voturilor.
Somat sa instituie starea de urgenta, presedintele a spus - senin, desi cerul era permanent plumburiu - ca nu este nevoie de o astfel de masura fiindca doar unu la suta din teritoriu este afectat. ... Presedintele a ramas la acelasi unu la suta.
Senina si politicoasa ONU aduce la inceput de martie un omagiu mai degraba vulgar, printr-un raport al Uniunii Interparlamentare (UIP), care anunta ca in 2006 numarul femeilor reprezentate in structurile de putere a atins un nivel-record, 17 la suta din clasa politica mondiala ajungand sa fie formata din reprezentante ale sexului zis slab.
Barbatul mai semnaleaza ca elicopterul nu avea de ce sa mai zboare si ca i-ar fi fost schimbata directia pe ultima suta de metri:
Chiar daca situatia impunea seriozitate, consilierul PSD Florin Paslaru a gasit loc si pentru glumite. ... Florin Paslaru si Florin Popa au fost suspendati din functiile de membri ai legislativului local pe motiv ca sunt incompatibili cu aceasta functie.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu cu palinca de mere si palinca de pruna. ... S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Florin Chise, care si-a sarbatorit onomastica muncind.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Florin Chise, care si-a sarbatorit onomastica muncind.
google-analytics.com