Cautare

3358 de rezultate pentru "tuzla suta florin" (3.17 secunde)
BNR a procedat si la o ,”inasprire”, a regimului rezervelor minime obligatorii prin largirea bazei de aplicare asupra tuturor pasivelor in valuta (30 la suta din total pasive), pentru a tempera expansiunea accelerata a creditului in valuta a luat, de asemenea, masuri de limitare a expunerii debitorilor (totalul ratelor datorate sa nu depaseasca 40 la suta din venit), insotite de alte masuri cu caracter prudential.
Toate asigurarile liderilor Aliantei de la Bucuresti referitoare la buna functionare a protocolului PNL-PD in teritoriu ar putea fi puse sub semnul intrebarii de deznodamantul situatiei conflictuale declansate in Prahova, prin plecarea liberalului Florin Anghel din partid si intentia sa de a trece la democrati.
Atributiile primarului comunei gorjene Pestisani, Florin Pavel, arestat pentru luare de mita, vor fi preluate de viceprimarul Pantelimon Tivig. Florin Pavel a depus luni juramantul si si-a inceput cel de-al treilea mandat de primar al localitatii Pestisani.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
FLORIN CALINESCU revine la televizor, la PRIMA TV, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. FLORIN CALINESCU revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.
Este vorba despre "Autistul - Nu-l mai goniti pe Brancusi" care poarta semnatura lui Florin Chilian, album pe care artistul a adunat 14 piese deosebite, in care a investit 1 an de munca asidua in studio alaturi de Stefan Elefteriu si peste 15 ani de pregatire.
FLORIN de 20 de ani din Bucuresti, a condus un moped marca Meiduo, pe aleea Buhusi dinspre str. ... FLORIN, care a ramas internat la spital. ... FLORIN de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW, pe str.
colegiul 5 cuprinde municipiul Mangalia, Tuzla, Limanu, 23 August, Pecineaga, Tuzla - candidatul PNL de aici este Ionel Spataru, directorul Oficiului de Cadastru Constanta.
Colegiul pentru Senat din sud cuprinde 3 colegii pentru Camera Deputatilor, care inglobeaza localitati precum Mangalia, Tuzla, Limanu, 23 August, Pecineaga, Tuzla, dar si Cernavoda, Oltina, Rasova, Aliman, Ostrov, Lipnita, Baneasa, Ion Corvin, Adamclisi, Deleni, Dobromir, Mircea Voda, Cobadin, Independenta, Ciocarlia, Ovidiu, Murfatlar, Negru Voda, Poarta Alba, Dumbraveni, Amzacea, Mereni.
In Primaria Tuzla adie, cel putin deocamdata, linistea de dinaintea furtunii, avand in vedere ca in data de 12 mai, a.
Printre patronii care prefera sa angajeze persoane fara forme legale de munca se numara si Resit Taner, consilier local PNG din Tuzla.
Tuzla, Mangalia, Olimp 1, Navodari 1 si Cap Aurora au ramas neacoperite, agentii economici considerand ca nu sunt atractive, ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvand al DADL Constanta.
El a precizat ca pana saptamana trecuta nu figura niciun caine la adresa firmei, de pe stradsa Tuzla.
Sapte oameni, printre care si trei copii, au fost salvati de pe un velier ramas blocat intre stanci, in apropiere de Capul Tuzla.
Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, liderul Partidului National Liberal, Crin Antonescu, ar castiga primul tur cu 33,8 la suta din sufragii, arata un sondaj realizat de Grupul de Studii Sociale (GSS), la comanda PNL, informeaza Realitatea TV.
Numarul exact al automobilelor din judetul Dolj care functioneaza cu GPL este aproape imposibil de obtinut, pentru ca nici o institutie nu detine o evidenta a acestora, insa intreprinzatorii care comercializeaza instalatii GPL spun ca, in cazul masinilor pe benzina din Dolj, peste 40 la suta au fost trecute pe GPL in ultimii ani.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Productia industriala ca serie bruta a fost si ea in scadere pe ansamblul anului 2009, comparativ cu anul precedent, cu 5,5 la suta, in timp ce productia industriala, ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 5,7 la suta, releva datele provizorii, publicate vineri de Institutul National de Statistica.
google-analytics.com