Cautare

3356 de rezultate pentru "tuzla suta florin" (3.15 secunde)
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor: ... Din pacate, in mai multe carti si articole, in care a fost prezentat cazul, s-a trecut cu vederea contributia cu totul speciala pe care a avut-o, cu aceasta ocazie, ufologul veteran si prolificul autor iesean, inginerul Florin Gheorghita.
Florin Piersic, mesaj ciudat: ... Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult.
Florin Negrutiu prezinta in Gandul o parte din analizele si strategiile neoficiale ale acestei campanii electorale, care arata cum s-a ajuns la rezultatul votului din noaptea de 6 decembrie In seara zilei de 26 noiembrie, Mircea Geoana era presedinte al Romaniei.
Membrii si sponsorii partidului au fost tinuti in jurul lui Basescu de promisiunea ca va refuza un premier USL, daca nu ia peste 50 la suta din voturi.
De asemenea, CNP estimeaza o scadere mai putin semnificativa a productiei industriei usoare in anul 2008 fata de 2007, adica de 2,2 la suta, fata de scaderea de 8,6 la suta consemnata anul trecut.
Preturile produselor electronice de larg consum din Romania se situau in primavara lui 2007 la 95 la suta fata de media din Uniunea Europeana, iar in cazul produselor electrocasnice la 93 la suta fata de media din UE, potrivit unui studiu publicat de Biroul de Statistica al Uniunii Europene (Eurostat).
Potrivit sursei citate, cel mai raspandit virus in luna iulie a ramas Netsky.P, cu o proportie de 12 la suta din infectari, care incearca sa "pacaleasca" utilizatorii de e-mail determinandu-i sa deschida un atasament infectat.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Edilul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), a demarat lucrarile pentru consolidarea malurilor situate in imediata apropiere a Marii Negre.
Guvernul a aprobatluni bugetul pe 2006, in urma unei sedinte extraordinare, cu un deficit prognozat de 0,5 la suta din PIB.
Doar 35 la suta dintre romani se declara multumiti de activitatea guvernului, reiese dintr-un sondaj INSOMAR dat ieri publicitatii.
Sunt cetateni care in totalitate reprezinta mai putin de 1 la suta din populatia Romaniei si care sunt raspanditi pe o arie geografica larga. ... Dincolo de acesti aproape 1 la suta, admitand, prin absurd, ca ar fi reprezentati, mai avem un procent de 1 la suta.
Sectorul financiar-bancar a dominat tranzactiile bursiere in ultima saptamana, detinand o pondere impresionanta, de 81,84 la suta din totalul schimburilor, pe fondul unei medii zilnice a valorii tranzactiilor foarte ridicata, de 431 de miliarde de lei pe sedinta, sunt de parere analistii unei companii de brokeraj.
aplicarea, incepind cu perioada 24 iulie - 23 august 2005, a unei rate de 15 la suta pentru pasivele in valuta cu scadenta mai mare de doi ani atrase inainte de 23 februarie 2005 inclusiv, si a unei rate de 30 la suta incepind cu perioada 24 august - 23 septembrie 2005 pentru pasivele mentionate anterior.
Rata somajului inregistrat la nivel national a fost la sfarsitul lunii mai de 3,8 la suta, mai mica decat cea din luna aprilie cu 0,1 puncte procentuale si mai redusa fata de cea din luna mai a anului trecut cu 0,3 puncte procentuale, a anuntat miercuri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Inflatia in luna iulie in Romania a fost de 0,6 la suta, mult mai mica decat in multe alte tari ale Uniunii Europene, a anuntat, sambata, la Iasi, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii. ... Motivul intarzierii, dupa cum precizeaza Florin Mitroi, este ca, intre timp si in comparatie cu cele gandite initial de el ca va realiza, au aparut proiecte noi, importante pentru comunitate.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Traian Basescu este politicianul cu cea mai mare incredere in randul populatiei - 57 la suta. ßeful statului este secondat de liberalii Theodor Stolojan (52 la suta) si Mona Musca (50 la suta). Liderul Opozitiei Mircea Geoana ocupa pozitia a patra cu 35 la suta.
PD-L se claseaza pe primul loc in preferintele electoratului, cu 36,6 la suta din optiunile celor intervievati releva un sondaj INSOMAR dat publicitatii duminica.
google-analytics.com