Cautare

7159 de rezultate pentru "traian surducan" (3.62 secunde)
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seara, intr-o conferinta de presa la Reghin, ca presedintele Traian Basescu a vorbit frecvent despre reforma statului, dar gandeste in formula "statul sunt eu", acesta fiind primul "care incalca toate regulile", transmite corespondentul Mediafax.
'Pentru a-si conserva puterea si, pe cale de consecinta, imunitatea, domnul Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid.
Traian Basescu, la 60 de ani 5. Traian Basescu, la 60 de ani Chiar daca a mai imbatranit cu un an, presedintele Traian Basescu a ramas la fel de incisiv. ... (...) Nu puteti fi si Legislativ, si Executiv, si de toate", a transmis Traian Basescu.
Odata cu presedintia lui Traian Basescu, Romania este tarata spre cea mai joasa conditie, iar poporul, transformat in populatii migratoare, cel mai adesea abrutizate, mitocanizate, dupa chipul modelului suprem - presedintele-mascarici.
Cetateanul e mort Serviciul de urgenta 112 in varianta Traian Basescu: ... Raed Arafat si Traian Basescu reprezinta doua tipologii perfect opozabile.
Traian Basescu: Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
Loviturile esuate ale lui Traian Basescu Unul dintre veteranii bloggerilor din Romania - 7 ani de activitate -, Cristian Banu, face o analiza rece, dar pertinenta, a ultimelor doua mari batalii dintre Traian Basescu si USL.
Traian Basescu - iesirea din istorie, intrarea in ridicol (Autor: Bogdan Chirieac) Presedintele interimar, Crin Antonescu, i-a servit o lectie amara presedintelui suspendat Traian Basescu: ... Deocamdata, campania electorala a presedintelui suspendat Traian Basescu s-a transformat intr-o zbatere cu accente de penibil.
Si totusi, unde a gresit Traian Basescu? ... Ovidiu Mihalache) Traian Basescu pare ca-si provoaca, singur, propria demitere!
Fostul sef al statului Ion Iliescu a declarat, vineri, la RTV, ca nu au aparut din vara pana acum motive care sa justifice declansarea unei noi proceduri de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
La umbra nucului batran numit "Traian Basescu" n-a crescut mai nimic Desi incep sa se contureze doua directii in PDL, una reprezentata de Vasile Blaga si vechea garda, alta, aripa "baronilor tineri", care ar fi agreata de Elena Udrea, partidul nu si-a gasit, pana in prezent, un "craisor" pe care sa-l scoata in fata si care sa domine discursul lui Crin Antonescu sau actiunea politica a lui Victor Ponta, spune Cozmin Gusa, la Realitatea TV, in emisiunea "PERSPECTIVA".
Aceasta declaratie a facut-o Traian Basescu in cadrul interviului acordat celor de la Digi24. La prima vedere, se poate spune ca Traian Basescu tine mortis ca in Romania totul sa arate cum vrea el.
Sorin Rosca Stanescu Ieri, Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a fost total absent.
Artistul plastic Traian Nica Tuckman a donat comunei Stefan cel Mare din judetul Vaslui 110 lucrari de pictura, dintre care 70 pentru noua scoala din Stefan cel Mare, 30 de lucrari catre Centrul Cultural din satul Muntenesti si 10 la Scoala Brahasoaia.
E adevarat, ea nu este manager, femeia roma." Aceasta este recenta declaratie a presedintelui Traian Basescu care a starnit nemultumirea ONG-istilor romi. ... 'Faceti, fetelor, un copil, ca pana la urma este un act patriotic'", a declarat Traian Basescu.
In calitate de senator al Romaniei si de consilier al premierului Victor Ponta pe problemele romilor, am constatat cu surprindere ca, aflat in Germania, domnul presedintele Traian Basescu mi-a copiat efectiv o declaratie pe care am dat-o in fata presei britanice, privind contrastul dintre vanatoarea romilor in Occident si toleranta aratata bancherilor care devalizeaza bancile.
Am prezentat totul in termeni debasism si antibasism pentru ca, din perspectiva lui Traian Basescu, raportul de forte gandit astfel este esential pentru analizele si deciziile sale din ultimul an de mandat prezidential.
Traian Basescu a spus, cu subiect si predicat, ca, de curand, aceasta companie a initiat o ampla cercetare de piata in beneficiul Partidului Miscarea Populara, luand temperatura electoratului Romaniei si elaborand un prim studiu de consistenta a doua volume groase de carte.
In saptamanile din urma, intre premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu a avut loc o mare cearta.
Dupa mai mult de doua saptamini de la rapirea jurnalistilor romani, Traian Basescu a facut o criza de limbutie.
google-analytics.com