Cautare

7159 de rezultate pentru "traian surducan" (3.59 secunde)
In calitate de senator al Romaniei si de consilier al premierului Victor Ponta pe problemele romilor, am constatat cu surprindere ca, aflat in Germania, domnul presedintele Traian Basescu mi-a copiat efectiv o declaratie pe care am dat-o in fata presei britanice, privind contrastul dintre vanatoarea romilor in Occident si toleranta aratata bancherilor care devalizeaza bancile.
In orice caz, n-a starnit un taraboi de marimea celui iscat de conferinta de presa ad-hoc a lui Traian Basescu de la sosirea din Grecia. ... 1) Traian Basescu a intervenit la capatul catorva zile de asteptare a presei, flamanzite mai mult sau mai putin abil.
nevoia lui Traian Basescu de a avea sub control Serviciile secrete. Sau, ca sa fim mai exacti, nevoia lui Traian Basescu de a intretine imaginea unor Servicii aflate sub controlul sau. ... a) natura personalitatii lui Traian Basescu.
Marcat de o tendinta evidenta spre delir, Mesajul adresat de Traian Basescu poporului roman, miercuri seara, intr-un decor menit a face din moment unul istoric, nu exprima altceva decat furia oarba a unui om neputincios.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
In prima faza, favorizat a fost Adrian Nastase - cotat, in jurul orelor 15.00, cu sapte procente in plus fata de Traian Basescu.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Petre Roman, fost sef pe linie de partid si Guvern al lui Traian Basescu, crede ca acesta este in stare sa se adapteze statutului de presedinte al Romaniei si ca poate provoca schimbarea pe care a promis-o.
Da, eu cred ca asta (refacerea Aliantei DA) este calea de dreapta si calea spre progres a Romaniei", declara pe 28 iulie Sever Voinescu, vicepresedinte PDL, vazut ca apropiat al lui Traian Basescu.
Digi 24 - Traian Basescu despre Schengen: Sunt state UE care vor sa vada raportul MCV din decembrie Presedintele Traian Basescu spune ca Romania merge dezarmata la Consiliul European pe Justitie si Afaceri Interne, acolo unde se va discuta admiterea in spatiul Schengen.
Presedintele Traian Basescu este de parere ca “se simte nevoia crearii comunitatii de informatii“, care sa fie subordonata Presedintiei sau Guvernului, in functie de unde va fi mai mare nevoie de ea si unde i se va asigura neutralitatea politica.
Presedintele statului, Traian Basescu - prezent duminica seara, la Snagov, la sarbatorirea Zilei Justitiei -, le-a cerut magistratilor sa inteleaga „foarte bine“ faptul ca ei sunt cei care vor decide „intrarea sau aminarea intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007“.
Conducerea PSD a decis ieri ca nu va participa la consultarile cu partidele parlamentare de la Palatul Cotroceni, convocate pentru astazi de presedintele Traian Basescu, a anuntat liderul formatiunii social-democrate, Mircea Geoana.
Ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu au inflamat, din nou, spiritele liberale. ... Cu aceeasi ocazie, Traian Basescu a mai spus ca Alianta D.A. ... Persoana vizata de aprecierile presedintelui Traian Basescu, premierul Calin Popescu Tariceanu, a declarat ieri ca:
Ludovic Orban nu scapa nici o ocazie pentru a-l ataca public pe presedintele Traian Basescu, liderul liberal erijandu-se se pare in portavocea aripii anti-Basescu din PNL.
Informatii vehiculate de ceva vreme de-acum in presa constanteana, trecerile care numai spectaculoase nu mai pot fi numite ale unor primari PSD la PD, au fost in sfarsit confirmate ieri cu toata gura de cei in cauza - Zamfir Iorgus (edil Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Mugur Mitrana (23 Augsut) si...
"Am prea multa incredere in Traian Basescu pentru ca demisia mea sa fie considerata o victorie a premierului Tariceanu", a comentat Saftoiu, intrebata in legatura cu aceste eventuale implicatii politice ale gestului ei. ... Saftoiu a subliniat ca nu se dezice de Traian Basescu, de care este prea legata.
Traian Basescu a anuntat aseara ca nu va mai demisiona si si-a dat intalnire cu electoratul pentru 20 mai, cand va avea loc referendumul national privind suspendarea din functie a presedintelui Romaniei. ... suspendarea era doar un punct din programul de eliminare a politicianului Traian Basescu din competitia politica".
Liberalii si conservatorii sustin ca Traian Basescu este principalul dusman al pensionarilor. ... Liberalii se lauda cu intentia Guvernului Tariceanu de a majora pensiile si il critica pe Traian Basescu pentru pozitia pe care o are fata de acest subiect.
Se pare ca presedintele Traian Basescu doreste sa foloseasca esecul alegerilor pentru a schimba la varf conducerea PDL. ... Liderul PSD sustine ca schimbarea la varf este "planuita" de presedintele Traian Basescu, care ar vrea sa-si impuna echipa pentru a detine controlul PDL.
google-analytics.com