Cautare

295 de rezultate pentru "toma" (2.91 secunde)
In replica, senatorul Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senatul Romaniei face cateva precizari, printr-un comunicat. Ion Toma apreciaza ca afirmatiile liderului pedelist sunt total tendentioase si lipsite de responsabilitate. Puteti citi in continuare textul comunicatului semnat de senatorul Ion Toma.
Liderul si viceliderii Grupului PSD+PC din Senat, Ion Toma, respectiv Viorel Arcas si Cosmin Nicula, au sustinut o conferinta de presa prin care au anuntat depunerea la Senat a unei motiuni simple, pe tema Legii pensiilor, intitulata: ... Liderul de Grup al PSD, Ion Toma, a afirmat:
Ei au afirmat ca sunt nemultumiti de scandalul din PSD Olt, care a culminat cu suspendarea din partid pentru un an si propunerea de excludere din PSD a senatorului Ion Toma, dar si de lipsa de sprijin din partea conducerii PSD Olt pentru rezolvarea problemelor din comunitatiile pe care le reprezinta.
Senatorul Ion Toma indeamna parlamentarii sa sustina reducerea varstei de vot la 16 ani Senatorul USL de Ialomita Ion Toma ii indeamna pe toti cei care sustin demersul privind reducerea varstei de vot la 16 ani sa faca front comun si sa-si faca vocea auzita in Parlament, pentru ca aceasta modificare sa poata fi realizata.
Ion Toma, seful Clinicii de Medicina Muncii de la Spitalul de Urgenta Craiova. ... confectii, tricotaje), numarul zilelor de concediu pe caz de boala este mai mare decat in alte unitati, fiind determinat de patologia din timpul sarcinii", a mentionat Toma.
Marin Toma, a declarat ca "guvernul ar trebui sa ia urgent masuri fiscale, si in nici un caz cele care s-au luat pana acum, pentru a intoarce Fiscul cu fata catre contribuabil, si nu cu spatele cum este acum".
Toma: ... Ne-am atins obiectivele", a declarat antrenorul secund al Craiovei, Marius Toma. ... Nu stiu ce calcule isi fac cei de la Energia, e treaba lor", a mai afirmat Toma.
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
Ambele dimensiuni contribuie la dorinta fiecarui manager de a-si gestiona afacerea mai bine si mai simplu", declara Daniel Toma, Director General Senior Software.
Compusa si produsa de catre artista impreuna cu Robert Toma si Alex Parker, piesa Cealalta ea scoate la suprafata doua lucruri esențiale in iubire: ... Robert Toma), si Arme (feat.
La Tucano Coffee a avut loc zilele trecute lansare cartii Terapie pe salteaua de pilates de Adriana Emilia Toma, in prezenta catorva jurnalisti si prieteni.
Ben Toma este un politician republican american de origine romana. ... Ben Toma se afla la al patrulea mandat in legislativul statului Arizona.
Presedintele PSD Olt, Ion Toma, a declarat ieri ca or-ganizatia pe care o conduce sustine reactivarea tuturor membrilor de partid care pot contribui la cresterea in sondaje a partidului, dandu-l drept exemplu pe fostul presedinte Ion Iliescu.
Scandalul a inceput in momentul in care fostul senator Constantin Toma, sustinator al deputatului Aurel Gubandru, contracandidat al lui Ion Vasile, a luat cuvantul in plen, declarand, printre altele, ca Ion Vasile a adus prejudicii de imagine partidului pentru relatiile sale cu controversatul afacerist sirian Omar Hayssam, dar si ca Ion Vasile, in calitate de prefect al judetului Buzau, ar fi ordonat responsabililor Directiei de Finante sa returneze ilegal TVA pentru un controversat afacerist cu alcool din Buzau.
Senatorul Ion Toma a propus Biroului Permanent al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei reducerea varstei de vot de la 18 la 16 ani, au declarat pentru AGERPRES surse participante la sedinta.
Deputatii liberali Horia Toma si Ion Preda, precum si deputatul PC Pantelimon Manta au declarat ca sedinta Comisiei este condusa subiectiv de catre Lia Olguta Vasilescu, cea care, in opinia celor trei deputati, nu a asigurat rolul de moderator al discutiilor.
La acest congres taranul transnistrean Toma Jalba a intrebat - Si cu noi care traim pe celalalt mal al Nistrului, cum ramane fratilor, pe noi cui ne lasati?”(51) La 17 decembrie s-a organizat un congres al romanilor transnistrieni la Tiraspol precedat fiind de adunari pregatitoare la Tiraspol in 16 noiembrie si Grigoriopol in 21 noiembrie hotarandu-se ca fiecare sat sa trimita doi delegati.
La o intrebare adresata mai tarziu, despre cum comenteaza acuzele de legionarism care i-au fost aduse de Mircea Toma dupa discursul de la Universitatea Babes-Bolyai, Ana Blandiana a evitat sa raspunda.
Marius Toma, membru in Biroul Permanent Judetean al PNL si coordonator al programului in Dolj, a declarat ca in urmatoarele luni parlamentarii de Dolj vor merge in teritoriu pentru a le explica oamenilor efectele pe care le vor avea reformele propuse de cabinetul Tariceanu.
google-analytics.com