Cautare

307 de rezultate pentru "titus" (3.91 secunde)
Chiar ma amuzam cu Titus Andrei recent, la un festival, pentru ca el a fost martorul intalnirii noastre si a fost prezent la discutia dintre noi doi.
Pe de alta parte, euro obeservatorul Titus Corlatean crede ca dincolo de solutiile "minune" care se pot gasi in problema imaginii parlamentarului, alesii ar trebuie sa dea dovada de mai mult "bun-simt" si "respect reciproc".
Astfel, Voiculescu a sustinut ca PSD a luat nota abia la Biroul Permanent de marti despre apelul PC, sustinand ca declaratia purtatorului de cuvant Titus Corlatean nu era motivata de o hotarare a partidului si ca PRM o sa iasa la sfarsitul acestei saptamani cu o pozitie oficiala.
Ioan Ghise va fi judecat de catre viitoarea Delegatie Permanenta a partidului, alaturi de alti demnitari liberali, printre care Titus Gheorghiof, Liviu Campanu si Emilian Francu, toti fiind acuzati ca au colaborat cu Securitatea.
Ipocrizia apare in momentul in care doi colaboratori declarati ai Securitatii, Mircea Ionescu Quintus si Titus Gheorghiof sunt in continuare bine- mersi membri ai PNL, fara ca partidul sa reactioneze in nici un fel in cazul lor, a aratat Udrea.
Dupa cum stia deja toata lumea, deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu au fost exclusi pentru deserviciile aduse partidului prin criticile repetate aduse conducerii PNL. Celor doi dizidenti li se alatura acum Aleodor Francu, fostul sef al Cancelariei Primului Ministru si Titus Gheorghiof.
Pesedistul Corlatean are obiectii In ceea ce priveste criteriile societatii civile, euroobservatorul PSD Titus Corlatean, invitat la sediul GDS, a afirmat ca are unele obiectii in ceea ce priveste persoanele aflate sub incidenta legii lustratiei.
Vicepresedintele social-democrat Titus Corlatean a declarat ieri, la Suceava, ca PSD va vota pentru functia de comisar european doar un candidat bine pregatit si care "sa stea foarte bine pe picioare".
Titus Corlatean, Cristian Diaconescu, Ioan Rus si Mihai Tanasescu ar avea locurile asigurate, in timp ce nominalizarea lui Victor Ponta este sub semnul intrebarii.
PSD vrea sa ii trimita la Bruxelles pe deputatii Titus Corlatean, Adrian Severin, Ioan Mircea Pascu, Gabriela Cretu, Cristian Dumitrescu, Dan Mihalache, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu si pe senatorii Vasile Dancu, Adriana Ticau, Corina Cretu si Alexandru Athanasiu.
Vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, a declarat, la finalul sedintei Biroului Permanent National al formatiunii, ca va candida, la Congresul extraordinar al partidului din 10 decembrie, la functia de secretar general.
Functia de presedinte al PSD este disputata de Mircea Geoana, Sorin Oprescu si Antonie Iorgovan. Pentru functia de secretar general vor candida Miron Mitrea, Titus Corlatean si ßerban Nicolae.
Pentru functia de secretar general al PSD vor candida Miron Mitrea, Titus Corlatean si Serban Nicolae, si in acest caz fiind mai mult decat evident ca fostul ministru al Transporturilor va obtine de cateva ori voturile adunate ale celorlalti contracandidati.
El a pierdut functia de secretar general al PSD la o diferenta de doar 40 de voturi in favoarea lui Titus Corlatean.
Mitrea a luat aceasta decizie la doar cateva zile dupa ce a pierdut la alegerile din PSD pozitia de secretar general al partidului, fiind devansat cu doar 40 de voturi de Titus Corlatean.
Miron Mitrea a pierdut duminica la Congresul extraordinar al PSD alegerile pentru functia de secretar general al partidului. El a obtinut 644 de voturi, fiind devansat de Titus Corlatean, care a obtinut 684 de voturi.
Filialele isi vor propune propriii candidati, iar o comisie centrala condusa de Titus Corlatean si Cristian Diaconescu va face o prima selectie.
La iesirea de la intalnire, Titus Corlatean, secretarul general al PSD, a declarat ca Partidul Social-Democrat ia in calcul sa sustina in Parlament infiintarea unei comisii de ancheta care sa analizeze sesizarea prin care social-democratii au cerut suspendarea presedintelui Traian Basescu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, si secretarul general, Titus Corlatean, s-au intalnit cu liderii filialelor de sector si cu cei sase candidati la functia de presedinte al PSD Bucuresti.
Totodata, secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a confirmat ca toti europarlamentarii social-democrati cotizeaza la partid cu cate 500 de euro lunar, incepand cu 1 ianuarie 2007.
google-analytics.com