Cautare

333 de rezultate pentru "titus coltea 2121121121212 1" (2.65 secunde)
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing. Titus Cristescu.
Totusi, deoarece orasul era pe mosia manastirii Coltea, el ar fi putut ramane inca la nivelul unui targ prafuit fara a se mai putea dezvolta, daca alor nostri calaraseni nu le-ar fi trecut prin minte sa ceara tot mai insistent la Ocarmuire ca orasul sa fie emancipat.
1.
SPITALUL COLTEA Spitalul Coltea din Bucuresti, primul spital din Tara Romaneasca, a fost construit de stolnicul Mihail Cantacuzino, in 1704.
La nivel global, exista peste 1 milion de persoane care sufera de limfom.
Si in aceata situatie dramatica, in care istoria unui oras a fost ingropata sub moloz, un inginer cu talent de constructor si arhitect, pe nume Titus Cristescu, a pus in opera un plan extraordinar:
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa: ... Proiectul lui Titus Georgescu de a reconstrui macheta centrului vechi al orasului Calarasi, de acum 100 de ani, este exceptional si merita finantare. Calaraseni, cititi textul lui Titus Cristescu si meditati.
Titus Corlatean, in Rusia:
Intrat in posesia acestei mosii printr-o alianta, Mihail Cantacuzino o daruieste manastiriiâ€"spital Coltea (ctitoria sa) ca principala sursa de finantare.
In cazul Lichirestiului (Calarasiul de mai tarziu), un document din 1 mai 1734 il mentioneaza ca targ, ceea ce era un indiciu ca satul incepuse sa aiba o oarecare miscare comerciala, mai ales dupa mutarea aici, cu trei ani in urma, a traditionalului Targ de toamna (Balci) organizata de Sfanta Maria Mica.
Parcul Coltea va gazdui spectacolele ce vor avea loc in fiecare sambata si duminica din perioada 16 iunie-16 septembrie.
Prima editie a acestor ateliere creative s-a desfasurat la Spitalul Clinic Coltea, in data de 17 septembrie.
Clara Margineanu Spitalul Coltea, 31 martie Dumnezeu sa o ajute in lupta cu boala. Sa se vindece si sa scrie din nou poeme frumoase si sa se intoarca la job-ul ei:
PSD riposteaza la declaratii lui Traian Basescu Presedintele Traian Basescu incearca sa provoace o criza majora care sa duca la alegeri anticipate, anulind in acest fel mandatul Guvernului Tariceanu si amenintind sansele Romaniei de a deveni membru plin al Uniunii Europene la 1 ianuarie 2007, a declarat ieri purtatorul de cuvint al Partidului Social Democrat, Titus Corlatean.
Sedinta plenului Senatului de luni a fost suspendata dupa ce liderul grupului parlamentar al PDL, Cristian Radulescu, a solicitat o a doua pauza de consultari pentru ca propunerea grupului PSD ca Mircea Geoana sa fie inlocuit in calitatea de presedinte al Senatului cu Titus Corlatean sa poata fi dezbatuta in cadrul grupurilor din arcul guvernamental.
Dupa epuizarea subiectului anuntat oficial, au urmat, evident, intrebarile legate de "fatalaul" devenit "fatalau plangacios" - adica disputa pe care Radu Mazare, de aceasta data in calitate de presedinte al PSD Constanta, o are cu Titus Corlatean, secretarul general al PSD.
De data aceasta, liderul municipal al social-democratilor din Constanta a dorit sa informeze ca nu este de acord cu declaratiile lui Radu Mazare, care l-a numit pe secretarul general al PSD, Titus Corlatean, "fatalau" si "fatalau plangacios".
Senatorul PSD Titus Corlatean se pronunta pentru venirea la conducerea PSD a unei "echipe puternice, capabila sa i se opuna lui Traian Basescu" si ii recomanda lui Mircea Geoana "o perioada de repaos".
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
Gestul lui Vanghelie poate crea o problema din punct de vedere politic Intr-o emisiune la Realitatea TV, Titus Corlatean a criticat gestul lui Marian Vanghelie de a asocia PSD cu un demers al Elenei Udrea si al lui Gabriel Oprea.
google-analytics.com