Cautare

333 de rezultate pentru "titus coltea 2121121121212 1" (2.61 secunde)
Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean, considera ca deja este tarziu si in Romania nici macar nu au inceput discutiile aplicate pe tema desemnarii comisarului european.
Un moment penibil, dar si amuzant s-a petrecut la conferinta de presa tinuta dupa masa rotunda, cand purtatorul de cuvant la PSD, Titus Corlatean, a fost nevoit sa traduca din franceza cele spuse de secretarul general al socialistilor europeni, Phillippe Cordery, pentru ca lipsea traducatoarea.
Cand Nastase, cu intentii bune, a cautat sa aduca forte proaspete si oameni noi cu experienta profesionala, cum a fost Tanasescu in domeniul finantelor, din diplomatie Geoana, oameni reusiti din acest punct de vedere, si Titus Corlatean, pe Ponta, din simplu procuror l-a adus la el la guvern (seful Corpului de Control - n.r.).
• Ecaterina Andronescu - 1070 • Dan Nica - 814 • Gheorghe Nichita - 755 • Ion Toma - 667 • Marian Vanghelie - 667 • Titus Corlatean - 639 • Rodica Nassar - 629 • Constantin Nita - 617 • Ion Prioteasa - 576 • Robert Negoita - 561 • Ion Calea - 538 • Marian Oprisan - 520 • Ion Chelaru - 517 • Valeriu Zgonea - 517 • Adrian Severin - 506.
Astfel, rand pe rand, deputati si senatori ai PSD - Viorel Hrebenciuc, Cristian Diaconescu, Titus Corlatean, Antonie Iorgovan, Alexandru Athanasiu - au acuzat Alianta "D.A.” de incapacitatea de a purta un dialog normal cu opozitia ("stau tot timpul cu securea razboiului dezgropata”), de "lipsa de decenta” in aprecierea prestatiilor fostei guvernari, de "fortarea” Regulamentului Camerei Deputatilor (aluzie la intentia de debarcare a lui Adrian Nastase), de incalcarea prevederilor constitutionale, de politizarea administratiei publice, de "razbunari” neelegante - iar lista ar mai putea continua.
“Noi trebuie sa aratam ca avem o succesiune de generatii si o coabitare de generatii - Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Mihai Tanasescu, Titus Corlatean, toate aceste generatii convietuiesc in cadrul partidului si asigura improspatarea permanenta cu lideri“, a spus Nastase.
USL lansase pana la acest moment mai multe pachete de solutii Art 30, lit d) - Membrii PSD trebuie sa contribuie la formarea si promovarea unui mod de lucru democratic, prin acceptarea pluralismului de idei si diversitatii opiniilor exprimate in mod liber, in cadrul organizat al partidului, prin respectarea hotararilor majoritatii si a celor adoptate de organele ierarhic superioare ale partidului si sa asigure aplicarea si respectarea acestora • Mircea Geoana nu a respectat decizia din 7 noiembrie a BPN de inlocuire a sa de la conducerea Senatului cu domnul Titus Corlatean, alegand sa ramana in functie cu sprijinul politic al PDL si UNPR.
News In informeaza ca in situatia in care Titus Corlatean nu va putea fi impus la conducerea Senatului, PSD ar putea sa mai obtina o noua functie in cadrul Biroului permanent al Senatului, cel mai probabil una de vicepresedinte.
News In informeaza ca in situatia in care Titus Corlatean nu va putea fi impus la conducerea Senatului, PSD ar putea sa mai obtina o noua functie in cadrul Biroului permanent al Senatului, cel mai probabil una de vicepresedinte.
Corlatean vrea sa fie vicepresedinte Purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, a anuntat ca isi va depune candidatura pentru o functie de vicepresedinte in partid.
* Titus Corlatean - EXTERNE * Corneliu Dobritoiu - APARARE * Daniel Constantin - AGRICULTURA * Mariana Campeanu - MUNCA * Andrei Marga sau Ecaterina Andronescu - EDUCATIE * Dan Nica - INTERNE * Mircea Diaconu - CULTURA * Liviu Voinea - ECONOMIE * Dan Sova - JUSTITIE
Dupa numaratoarea voturilor celor 1.526 de delegati prezenti la lucrarile Congresului PSD, noul presedinte al fostului partid de guvernamant este Mircea Geoana. ... De acum, presedintele executiv al PSD este Adrian Nastase, care l-a surclasat pe Sorin Oprescu cu 1.018 voturi la 433.
Geoana ar putea prelua sefia Comisiei de politica externa Dupa numirea lui Titus Corlatean in functia de Ministru al Justitiei, Mircea Geoana ar putea prelua conducerea Comisiei de politica externa.
Mai mult, deoarece Victor Ponta a luat-o si el pe urmele partidului parasindu-si locul din prezidiu (ocupat in calitate de secretar de sedinta), liberalul Titus Gheorghioff a propus ca tanarul PSD-ist sa fie judecat de Comisia de disciplina si Imunitati in vederea revocarii sale din functia de secretar al Biroului permanent.
In planul relatiilor culturale bilaterale, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si Huo Yuzhen, ambasadorul chinez la Bucuresti, au semnat Programul cultural pentru perioada 2013-2016 dintre cele doua tari si Acordul dintre Guvernul Romaniei si Guvernul R.P.Chineze cu privire la infiintarea si functionarea Institutului Cultural Roman de la Beijing si a Centrului Cultural Chinez de la Bucuresti.
Cum noul Regulament va fi gata pana la sfarsitul acestei luni - conform anuntului facut de Titus Gheorghioff - rezulta si ca liberalii mai au putin de asteptat.
Pentru cele 12 locuri de observatori si-au anuntat candidatura opt senatori, printre care Corina Cretu, Antonie Iorgovan, Rodica Stanoiu si Razvan Theodorescu, si 13 deputati, dintre acestia Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu, Daciana Sarbu, Adrian Severin si Mihai Tanasescu.
Dintre senatori vor pleca observatori Alexandru Athanasiu, Corina Cretu, Vasile Dancu si Serban Nicolae, supleant urmand sa fie Adriana Ticau, iar dintre deputati Titus Corlatean, Cristian Dumitrescu, Ioan Mircea Pascu, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu, Adrian Severin, Valeriu Zgonea, Gabriela Cretu, iar ca supleant Doina Dretcanu.
De partea cealalta a baricadei, purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, a afirmat ca “PD a dat dovada ca a ramas un partid interesat exclusiv de interesele de grup legate de putere“.
Reiterarea acestui sprijin a venit in contextul in care parlamentarii PNL si presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, au de gand nu numai taierea elanului Monei Musca, cea care isi doreste, si ea, sefia Camerei Deputatilor, dar si al lui Titus Gheorghiof, care in prezent ocupa functia de purtator de cuvant al conducerii Camerei.
google-analytics.com