Cautare

333 de rezultate pentru "titus coltea 2121121121212 1" (2.72 secunde)
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Initiativa construirii unui parc natural in Vacaresti, laudata de expertii internationali Dupa ce a fost publicat articolul din National Geographic, iar grupul de initiativa a fost incurajat verbal de ministrul mediului pentru acest demers, Helmut Ignat, fotograful care a prins cadrele publicate si in revista si care s-a implicat foarte mult in documentarea informatiilor, a facut mai multe postere cu imaginile luate in groapa Vacaresti si a facut o expozitie la scuarul Coltea din Piata Universitatii.
In anul 1904, a fost un eveniment neplacut in viata lui, cand nu a fost primit la catedra de urologie a Spitalului Coltea.
Se pare ca si resturantele au adoptat aceeasi stategie in ceea ce priveste carnea de pui, in acest sens, "mancarurile de pui sunt preferate destul de mult in aceasta perioada pentru ca de Craciun clientii nostri sunt obisnuiti cu astfel de preparate”, ne-a declarat Gabriela Coltea, ospatar la restaurantul Vraja Marii.
1 (zona Coltea - Sfantu Gheorghe) vor rasuna hituri ca "Cele doua cuvinte", "Esti iubibila", "Mi-e dor si doare", "Subtitrarea la romani", "Te vad in toate femeile s.a.m.d.
Viorel Dolha Transnistria in sens geografic este delimitata de malul de 800 km al Nistrului, de malul de 600 km al Bugului si litoralul de 150 km al Marii Negre (1).
Radu Beligan este inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Belu. Zeci de bucuresteni au fost la Biserica Coltea sa aduca lumanari si flori.
Grigore Vieru si-a amintit cu mare placere de o carte postala trimisa de la Calarasi, pe 1 decembrie 1989, inainte de prabusirea comunismului, despre care spunea ca a fost scrisa de participantii la o intalnire cu un alt mare poet al neamului romanesc:
Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Ţaranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.
Corturile vor fi instalate in pietele Romana, Victoriei, Roma, Titan, Obor, Dristor si Crangasi, in parcurile Carol si Herastrau (la intrarea Charles de Gaulle), la Gara de Nord, la Facultatea de Arhitectura, pe strada 11 Iunie si in fata Spitalului Coltea.
Nicolae Verga, unul dintre medicii specializati in radioterapia oncologica de la Spitalul Coltea din Bucuresti, care a ales sa ramana in tara.
Piata Victoriei, Piata Romana (rond ASE), Piata Romana (metrou), Piata Universitatii - Spital Coltea, Piata Universitatii (Arhitectura), Piata Unirii (Magazin Unirea), Piata Unirii (Regina Maria), Piata Unirii (Piata 11 iunie), Piata C.A.
Echipa medicala este formata din medici primari cardiologi sau cu alte specialitati cu o bogata cazuistica si peste 15 ani de experienta in spitale universitare renumite din Bucuresti: Institutul Național de Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu-Fundeni, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul Coltea.
In Bucuresti, campania se va desfasura in doua puncte- Spitalul Coltea si Piata Unirii, intre orele 9 si 18.00.
Vineri, 23 iunie, la Farmacia Coltea (str. ... 1, zona Universitate) si la 12.00, la LUGO (str. George Enescu nr.
Acesta s-a intalnit cu Patrizia Paglieri, la Farmacia Coltea. Patrizia ne-a marturisit ca a ajuns la greutatea de 59 de kilograme dupa 20 de zile de tratament cu produsele lui Gianluca Mech.
Coltea catre P-ta Unirii. La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R. Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr.
1 nov 2007 - Presedintele Traian Basescu declara ca lucrurile cu presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, sunt "uneori mai bune, uneori mai aspre", dar ca a reactionat de putine ori la afirmatiile acestuia, pentru ca nu si-ar dori sa fie in pozitia omologului sau de la Chisinau.
google-analytics.com