Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (3.02 secunde)
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). Relatia dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu a involuat, rapid, de la colaborare la critici, atacuri si tensiuni.
Gandita la inceput ca un fel de „premiu de consolare” pentru Traian Basescu si PD - ramasi fara anticipate, remanierea s-a transformat mai nou intr-un soi de plasture pe care premierul Tariceanu spera sa-l poata pune peste „buba” din PNL.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
PRM, clasa politica ba chiar si o parte din mass-media s-au zbarlit impotriva sefului tarii dupa ce acesta a pus tunurile pe Tariceanu - premierul care nu i-a facut hatarul de a demisiona.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Propunerea lui Valeriu Stoica ca liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu sa fie inlocuit cu Theodor Stolojan si anuntul acestuia din urma ca ar accepta sa se implice in reconstructia partidului au provocat o reactie in lant in randul liberalilor.
Ultima mutare a lui Tariceanu (Autoare: Roxana Popa) Calin Popescu Tariceanu pregateste lovitura de gratie pentru Daniel Constantin. ... In prezent, partidul este condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, in calitate de copresedinti, ALDE rezultand din fuziunea Partidului Liberal Reformator, infiintat de Tariceanu, cu Partidul Conservator.
Acoperit de ridicol de presedintele Basescu cu o zi inainte, premierul Tariceanu si-a luat o mica revansa ieri cand, dupa ce Parlamentul ostenise ore intregi sa gaseasca o formula de compromis in cazul articolelor respinse de Curtea Constitutionala, Tariceanu a anuntat sec ca declanseaza anticipatele.
Dupa ce cu o zi inainte premierul Calin Popescu Tariceanu a fost alaturi de tinerii democrati pentru a a-i invata… de bine, sambata, 27 august a.c., acesta si-a facut datoria „de onoare” scolind „bobocii” din partidul al carui presedinte este.
Traian Basescu s-a tinut de cuvant si l-a desemnat, ieri, pe liberalul Calin Popescu Tariceanu pentru functia de prim-ministru.
Dezbaterile de ieri din Parlament au relevat doar cateva ciocniri intre premierul Tariceanu si liderul PSD, Mircea Geoana, precum si unele replici deplasate intre liberalul Crin Antonescu si social-democratul Victor Ponta.
Vizita premierului Calin Popescu Tariceanu la Constanta a tinut in priza toate oficialitatile judetului pentru o zi intreaga, chiar daca nu toata lumea a fost conectata la polul "pozitiv" al evenimentului.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Tariceanu este asadar contestat, ca si conducerea iesita de la congres.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Tariceanu este asadar contestat, ca si conducerea iesita de la congres.
Conflictul Basescu-Tariceanu a dus la afectarea modului in care cele doua partide din Alianta au functionat pentru a asigura Guvernului sustinerea in Parlament.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati. ... Primul ministru Calin Popescu-Tariceanu a vizitat ieri orasele Galati si Braila.
Calin Popescu-Tariceanu trebuie sa-si apere atat postul de premier, cat si pe cel de presedinte al PNL. ... El s-a referit la un curent de opinie printre liberali favorabil schimbarii presedintelui Calin Popescu-Tariceanu.
Liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, si fostul lider liberal Theodor Stolojan s-au intalnit, succesiv, la Palatul Parlamentului cu parlamentarii PNL si cu liderii de filiale judetene.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
Vizita premierului Calin Popescu-Tariceanu la Budapesta a fost extrem de incurajatoare pentru UDMR. Oficialii ungari au obtinut de la Tariceanu, la nivel de promisiuni, cam tot ce-si doreste etnia maghiara din Romania.
google-analytics.com