Cautare

1781 de rezultate pentru "suta" (2.82 secunde)
Astfel, sondajul IMAS efectuat intre 29 noiembrie si 5 decembrie arata ca Adrian Nastase intruneste 57 la suta din optiunile electoratului, iar Traian Basescu 43 la suta.
Mai exact, se va concretiza intr-o crestere de 1 la suta a Produsului Intern Brut pe urmatorii cinci, sase ani.
“Daca in judetul acesta, 40 la suta sunt unguri, 40 la suta din posturile de conducere trebuie sa ne revina, 52 la suta romanilor si restul rromilor, evreilor sau altora“, a declarat senatorul Gyorgy Frunda, care a precizat ca sunt vizate posturi de conducere din domeniul sanatatii, invatamantului, Garzii Financiare, precum si la alte organe de control.
cum vor fi respectate toate aceste promisiuni, facute dupa tipicul ceausist "va mai dau o suta de lei, dar potoliti-va odata”.
Comparativ cu lunile trecute, doar 15 la suta din romani considera ca fostul prim-ministru mai prezinta incredere. Corneliu Vadim Tudor se bucura de increderea a 19 la suta din romani, iar Monica Macovei de 40 la suta.
Comparativ cu lunile trecute, doar 15 la suta din romani considera ca fostul prim-ministru mai prezinta incredere. Corneliu Vadim Tudor se bucura de increderea a 19 la suta din romani, iar Monica Macovei de 40 la suta.
In opinia lui Stefan, in judetul Neamt, din cauza voturilor multiple de pe listele suplimentare rezultatul alegerilor a fost fraudat cu 10,7 la suta, iar din cauza anularii voturilor cu 7,3 la suta.
Potrivit unor evidente provizorii, la PD au trecut, in ultimii doi ani, "peste o suta de primari".
Iritat de discursul interminabil al secretarului de stat Zaharia Toma, care a anuntat, ca de altfel la fiecare bilant al MAI, scaderea criminalitatii cu peste 10 la suta si lichidarea unor clanuri tiganesti, presedintele a sters cu buretele, dintr-o singura remarca, intreg volumul de realizari pe care Zaharia s-a obosit sa le enumere mai bine de 25 de minute.
In acelasi timp, insa, sunt si semnale foarte bune, pe primele doua luni ale anului, investitiile straine directe au crescut cu 30 la suta fata de primele doua luni ale anului 2008, adica in loc de 900 de milioane investitii straine directe in 2008, in ianuarie si februarie, anul acesta au fost investitii de 1,3 miliarde, ceea ce inseamna ca increderea investitorilor care cunosc Romania nu s-a diminuat, dimpotriva.
Reprezinta egalitate faptul ca suntem zilnic hartuiti pentru ca dorim sa ne folosim steagul, in timp ce alte judete au aceasta libertate, este in ordine ca noi suntem citati zi de zi in instante pentru ca un om care are in spate diferite sisteme ne denunta in mod permament si chiar ieri am primit o somatie sa inlaturam denumirea maghiara a Colegiului Szekely Miko de pe frontispiciul cladirii care a fost inscriptionata acum o suta de ani?
Prin Documentul de pozitie pentru capitolul 17 “Stiinta si cercetare“, Romania s-a angajat sa realizeze o finantare adecvata a sistemului de cercetare-dezvoltare si inovare, care se va concretiza in majorarea cheltuielilor publice la unu la suta din PIB pana in 2007.
Potrivit datelor furnizate de Banca Centrala, creditul neguvernamental a crescut cu 50 la suta, in perioada februarie 2005 - februarie 2006, pana la valoarea de aproximativ 63 de milioane de lei noi. Cele mai solicitate imprumuturi au fost cele in lei, care au crescut cu 85 la suta.
Liberalii si democratii ar obtine 45 la suta, iar PSD - 30 la suta, potrivit datelor unui sondaj de opinie OMNIBUS realizat de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS, difuzate ieri.
Liviu Pop spune ca Oltchim va lucra la 65 la suta din capacitate peste o luna Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, joi, ca Oltchim va lucra la o capacitate de 65 la suta la mijlocul lunii decembrie si ca exista resurse financiare pentru asigurarea salariilor in acest an.
Negoita devenise actionar la Dinamo la inceputul lunii august 2012, cand a preluat, pentru o suma de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu, dupa retragerea lui Cristian Borcea.
In presa au aparut in ultima perioada mai multe articole conform carora averea senatorului PD Radu Berceanu ar fi mai mare decat ceea ce a declarat acesta in declaratia de avere, potrivit careia detine trei apartamente, doua autoturisme si peste 80 la suta din actiunile societatii comerciale AVI SRL din Craiova.
Mai mult, potrivit studiului realizat de Transparecy International (TI), judecatorii au declarat ca repartizarea dosarelor la instante se face aleatoriu, in timp ce 49 la suta dintre procurori au sustinut ca la Parchete nu se aplica niciodata distribuirea intamplatoare a cazurilor.
GEORGE CUSNARENCU) Au trecut peste o suta de ani de la tragedia Titanicului, o intamplare nefericita care a dus la scufundarea unui vas considerat "nescufundabil" si la pierderea a mai bine de 1.500 de vieti.
"Daca vom lua imprumutul bancar va fi in avantajul nostru, deoarece dobanda la banca este de maximum 15 la suta pe an, in timp ce, daca nu achit datoria, penalitatile sunt de 0,1 la suta pe zi, respectiv 36,5 la suta pe an", a mai spus Botgros.
google-analytics.com