Cautare

1781 de rezultate pentru "suta" (3.15 secunde)
Ministerul Transporturilor ar putea introduce o taxa 5 euro la fiecare suta de kilometri pe autostrazile care vor fi date in folosinta de acum inainte, a declarat recent, intr-o emisiune televizata, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
De altfel, la nivel mondial, costurile pe chirie in top ten-ul destinatiilor preferate ale pasionatilor de cumparaturi a crescut cu opt la suta in perioada 2004-2005, dupa cum reiese din raportul anual dat publicitatii de Cushman & Wakefield, Healey & Baker.
"Frecventa daunelor este de 60 la suta, ceea ce este enorm. ... Un semnal de alarma il constituie faptul ca 90 la suta dintre asiguratori au evidentiat pierderi din activitatea de subscriere.
Proiectul de norma a Bancii Nationale a României, prin care se va renunta la obligativitatea avansului de 25 la suta pentru creditele imobiliare si ipotecare, i-a bucurat pe multi dintre cei care doresc sa construiasca o casa.
Proiectul de norma a Bancii Nationale a României, prin care se va renunta la obligativitatea avansului de 25 la suta pentru creditele imobiliare si ipotecare, i-a bucurat pe multi dintre cei care doresc sa construiasca o casa.
Productia energetica interna in perioada ianuarie-mai a insumat 9 milioane 970 de mii tone echivalent petrol, in scadere cu 3,9 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar importul a fost de 6 milioane 828 de mii, in scadere cu 8,8 la suta.
Conform declaratiilor reprezentantilor Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Constanta, pana in prezent doar 60 la suta din programul-plan au fost pregatite pentru insamantare. ... 147, ceea ce reprezinta 60 la suta", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Stere Economu, purtatorul de cuvant al DADR Constanta.
El reprezinta, de fapt, o limita sau un prag minim de plata a impozitului, ceea ce inseamna ca firmele vor achita ca si pana acum impozitul de 3 la suta din venituri (microintreprinderile) sau de 16 la suta din profit (celelalte firme), dar nimeni nu va plati mai putin de 500 de euro (plafonul minim).
euro - intre 55 si 85 la suta din totalul rezervei valutare; dolarul SUA - intre 10 si 35 la suta din totalul rezervei valutare; alte valute -maximum 15 la suta din totalul rezervei valutare; ... 10 la suta din totalul rezervelor internationale;
In prima categorie care reprezinta 10-15 la suta din pacienti, intra femeile care se confrunta cu probleme de ovulatie. Apoi, exista categoria de paciente cu probleme tubare, ale trompelor uterine, care reprezinta cam 17-20 la suta din cazuri.
Acum, se vrea in loc de 3 la suta pe cifra de afaceri, impozit de 16 la suta pe profit.
“Avand in vedere ca, cel putin deocamdata, pana vedem rezultatele finale, suntem in jur de 40 la suta, comparativ cu anul 2000 asta inseamna 46-47 la suta cu redistribuiri, iar cu UDMR este suficient“, a declarat el.
Presedintele PSD Cluj, Ioan Rus, ezita sa se pronunte transant in favoarea lui Adrian Nastase sau a lui Ion Iliescu pentru preluarea presedintiei partidului, declarand ca nu si-a format un punct de vedere suta la suta.
Astazi, peste 70 la suta din PIB este creat de catre sectorul privat. ... 30 la suta. ... Populatia rurala a Romaniei reprezinta 45 la suta din populatia tarii.
- Pe baza unei marturii suta la suta mincinoase, obtinuta prin presiune, contrazisa de alti martori, eu sunt acuzat de instigare la abuz in serviciu si fals intelectual.
Potrivit barometrului de opinie, realizat in perioada 5-19 mai, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Traian Basescu ar obtine 65 la suta din optiunile electoratului, fiind urmat de Adrian Nastase cu 15 la suta si de Mircea Geoana cu sase la suta.
Jurnalistul Robert Turcescu a declarat pentru MEDIAFAX ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.
Comparativ cu lunile trecute, doar 15 la suta dintre romani considera ca fostul prim-ministru mai prezinta incredere. ... Corneliu Vadim Tudor se bucura de increderea a 19 la suta dintre romani, iar Monica Macovei de 40 la suta.
Vom acorda ajutor si beneficiarilor de pensii de urmas, suma fiind stabilita in functie de numarul urmasilor, in cuantum de suta la suta pentru trei sau mai multi urmasi, 75 la suta pentru doi urmasi, 50 la suta pentru un urmas", a mentionat Ileana Ciutan, director executiv al CJP Dolj.
E chestia cu drobul de sare, care functioneaza in Romania suta la suta. ... In sensul ca a fost un procent de 5 sau 7 la suta care s-au vaccinat. ... Deci dupa mine, putea sa fie si un procent de 1 la suta care se vaccinau, ca tot insemna ceva:
google-analytics.com